• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Bnde eşime aldırıom :)) bebe time alma diyrm yaa onumu sölim dio:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aman alsınlar işleri ne :D :D söylesin tabi ne olacak alla alla:1: benimkide git kendin alırmısın diyor 2 dakikalık yere gitmiyorsun hemen kasıklarım başım ağrıyor kötüyüm sen al da gel deyip sıyırıyorum :D

inşallah bu ay haziranda saglıklı gebelikler olurrr:6:çalışmaları sıkı tutalımm:38::38::70::73::82::82::82: :))))

:))) inş bebişnazz hele bir adet olayım iyice temizleneyyim benim ki eğer aksama olmazsa haziran 17 sinden sonra çalışmalara başlayacağım :) gerçi kayınvaldem muhtemelen yanımıza gelcek ama olsun bence engel değil akşam 5 dakka ahahaaaaa ne terbiyesizim yaaa:))))))

Kizlar gece gebelik testi yapmistim erken yumurtladiysam diye bisi cikmadi simdi bi baktim silik bi cizgi gozukuyor belli belrsiz.umut dunyasi iste 2 gun sonra ilk idrarla bidaha yapayim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim kocada takıntılısın deyip duruyor gülüyor zaten artık eczaneden testleri de ona aldırıyprum bakalım ne zaman isyan edecek merak ediyorum :D :D

onlar rahat defne ne de olsa biz doğuracaz aslında onlar gibi olmak var ama onlarda haklı beee ben bile kendimden bıkıyorum bazen :)))

onlar rahat defne ne de olsa biz doğuracaz aslında onlar gibi olmak var ama onlarda haklı beee ben bile kendimden bıkıyorum bazen :)))
aynen kuzum ya az önce aradım benden kan geldi dedim direk hastaneye gidelim dedi ama gitmek dahi istmiyorum bana bıkkınlık geldi adam yine de soğukkanlı allah razı olsun hemen gidelim diyor...güzel günler görcez dert etme deyip druyor bakalım devam ederse akşama gidicez bizde

Yaa tatlm alemsn :) hiç bişi çalışmalara engel değil !!! :)

oooo çok sert :))) yine yaptın yapacağını bu konuda tecrübelerini alalım lütfenn :))))) bağğğğ üstüme gelme biliyorsun ne diyeceğimiii
kız burcu iki kaş göz hareketi yapıyorum bakıyorum bakıyorum oratadn kaybolmuş benim adam istikamet neresi tahmin edebiliyorsundur zaten ben ona farklı şeyler asla yediremem üstüme kusar beeee :))) öyle pis bi midesi var ki gerçi gerekte yokk stop allah güç kuvvet versin kocacıklarımıza :)

oooo çok sert :))) yine yaptın yapacağını bu konuda tecrübelerini alalım lütfenn :))))) bağğğğ üstüme gelme biliyorsun ne diyeceğimiii
kız burcu iki kaş göz hareketi yapıyorum bakıyorum bakıyorum oratadn kaybolmuş benim adam istikamet neresi tahmin edebiliyorsundur zaten ben ona farklı şeyler asla yediremem üstüme kusar beeee :))) öyle pis bi midesi var ki gerçi gerekte yokk stop allah güç kuvvet versin kocacıklarımıza :)

Amin cnm bu arada pedim tertemiz böyle olmaması gerekioduuu :(

aynen kuzum ya az önce aradım benden kan geldi dedim direk hastaneye gidelim dedi ama gitmek dahi istmiyorum bana bıkkınlık geldi adam yine de soğukkanlı allah razı olsun hemen gidelim diyor...güzel günler görcez dert etme deyip druyor bakalım devam ederse akşama gidicez bizde

valla canım senin herifin iyi yine benim ki de alırda sonra bir daha böle şeyler aldırma bana der çok utangaç ama yine alır neticede :)))) inş güzel günler göreceksiniz allah sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin sanada hepimizede bir tanem

Amin cnm bu arada pedim tertemiz böyle olmaması gerekioduuu :(

dur dur stres olma hemen bak bugün bir gebelik testi mutlaka yap yaa çıkmazsa eğer bişeyler dr a git bebeğim yani nedir bu lekelr öğren rahatla yaaa

mervecim çok çok geçmiş olsun duyunca yüreğim hopladı valla ama allaha şükür iyisin sanırım...kendine çok dikkat et...yatabilirsen yat dinlen canım
canım rapor verdi yatıyorum zaten progestan başladı düşük için de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın canımmm

tabi güzelim aman hayırlısı napim bu ay olmazsa bayramdan sonraya kalır :ssz:

günaydın canıısıı nasılsın bakem

hmmmm ya cuma yer yok dr da yarın gitsem olmazmıııı:29:

canım ben dün test yaptım bugün kırmızıyı gördüm

Ehhh iste heycanli bekleyisss :)

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Back