• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Yokkk hic uzulmuyom umut dunyasi bakalim bugun test yapsamda cikmaz dimi 5 gun var daha

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bence 2 gün kala yap canım.simdi yapan birşey çıkmazsa keşke daha bekleseydim diyeceksin.bilemiyorum ki ama ben 1 gün kala yapmayı hatta adet gününün geçmesini beklicem canım.çünkü gecen ay çok yiprattim kendimi ve çok üzüldüm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yapma kuzum az daha bekle iki gun kala yap en erken cikmazsa uzulcen

Iste sabredemiyorum ama edicem tutucam kendimi yani 5 gunde de cikmazki dimiii kendimi kandirmanin hicbir anlami yok bosuna iste yine negatif demem kendimi uzmem tatli bekleyise devammm ;)

Evet bencede kendimi kotu hissedebilme ihtimalim yuksekk :) cikmazsam disari testte alamam ve yapamam hahahahah

Disari cikmaaa test alma kuzummm lutfennnn pazar gunu yap en erken lutfen uzulursn negatf cikarsaaa

Iste sabredemiyorum ama edicem tutucam kendimi yani 5 gunde de cikmazki dimiii kendimi kandirmanin hicbir anlami yok bosuna iste yine negatif demem kendimi uzmem tatli bekleyise devammm ;)

Yaaa kuzum dinle beni.lutfenn ne.kadar uzulmem desend uzulcen biliom seniii

valla canım senin herifin iyi yine benim ki de alırda sonra bir daha böle şeyler aldırma bana der çok utangaç ama yine alır neticede :)))) inş güzel günler göreceksiniz allah sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin sanada hepimizede bir tanem
amin canım inşallah doktorumu aradım bende ilacın etkisidir lekelenme devam et ilaca dedi kapattı...notmalmiş yani öle diyor

merhaba hanımlar benim bat 15 mayıstı hala regl olmadım. geçen cuma kan verdim negatif çıktı. geç yumurtlamış olabilir miyim.

Olabilirsin tatlim neden olmasin belki gec dollenmedir dikkt et kendine bayagi gecmis cunku duzenlimidir adet dongun?

Kizlaarrr dandirik testlerden 3 tane aldim 1 tane neyime yetmiosa hahaha ama test bana ben teste bakiorum yapmaya tirsiorummmmmm

Olabilirsin tatlim neden olmasin belki gec dollenmedir dikkt et kendine bayagi gecmis cunku duzenlimidir adet dongun?

bundan 5-6 ay önce düzensizleşmişti canım doktora gittim. mikrop kapmışsın o yüzden düzensiz dedi baktı başka bir problem yok dedi. antibiyotik kullandım ve sonraki iki ay düzenli oldu. oğlumda da geç döllenme olmuştu. acaba yine mi diyorum ama çok da umutlanmak istemiyorum.

Kizlaarrr dandirik testlerden 3 tane aldim 1 tane neyime yetmiosa hahaha ama test bana ben teste bakiorum yapmaya tirsiorummmmmm

ya canım bu testler silik milik de olsa gösteriyormu ben bat tan önce bebetime ile yaptım tuhaf şekiller çıktı yine öyle olursa diye almak istemiyorum.

bundan 5-6 ay önce düzensizleşmişti canım doktora gittim. mikrop kapmışsın o yüzden düzensiz dedi baktı başka bir problem yok dedi. antibiyotik kullandım ve sonraki iki ay düzenli oldu. oğlumda da geç döllenme olmuştu. acaba yine mi diyorum ama çok da umutlanmak istemiyorum.

Icini ferah tut kuzum sen insallah oyledir iyi dusun cnim

ya canım bu testler silik milik de olsa gösteriyormu ben bat tan önce bebetime ile yaptım tuhaf şekiller çıktı yine öyle olursa diye almak istemiyorum.

Ben ondan almadim cok biliomus gibi o olmasin milltecihli bisi aldim ama benim 5 gunum var bata kasigima sangi giriyo bazen cok simdi yurudum alisveristen geldim kotu bi agri saplandi akintimda cok acaba adetmi olcam yaaa benim ilk olcak hic bilmiom anlamiom kendimi

Back