Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Hadi yaaa ama bendede oyle oluyoki geliyo yani yogun olunca ilk 4 gun fena yanii

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Bu sabah bisi yaptim burcuyada soledim sey eski usul karbonat testini yaptip fosur fosur koppurdu daha test yapmadim cikmaz diye 5 gun var ve acayip bir heycan var bendeee ayyy kalpten gitmesem bari ahahahah :)

Alla alla ya bnmkide başlasa snr oldm ha

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benımde baslamadı halaaaaaaaaaa valla olsak bır dert olmasak bır dertt:):) olsakta hazırana ayarlasak kendımızı. ben bu ay sogan kurunde baslıcam hıc yapmamıstım hamıle kalan cok varmıs bırde onu deneyecem

Allah immm Yarabbimm insallah teyzoss oluorummmmdurrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Heee yaaa sanki yaninizda yatacak odanda dus varmi ben rahatim misafir olsada yani gerci bir kez ole bisi basima geldi ama odada dus oldugundan rahatim sonucta sesli calismiyoz sessiz mod ahahaha :) :) :)

Canm karbonata guvenme gecen ay ben yaptim kopurdu kopurdu ama kirmizilar geldi

Canım moralinin bozmak için yazmiyorum ama ümitle ne diye yazmak istedim gecen ay ben de yaptım o testi ve acayip kopurmustu öyle inanmıştım ki hamile olduğuma ama ne yazıkki hamile değildim.lütfen ona bağlayıp üzülme sonra canim

Yokkk hic uzulmuyom umut dunyasi bakalim bugun test yapsamda cikmaz dimi 5 gun var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…