- 30 Mart 2014
- 944
- 152
- 83
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.601
mervecim çok üzüldüm dinlen hiç kalkma gerekirse rapor al canım .bebişin için deger . tuvalete kalk sadece ayaklarını havaya jkaldır yat
kızlar ben düşük yaptıgımda böyle pıhtı pıhtı bişeyler gelmişti .bugünde koyu sümüksü bişeyler geliyo acaba olduda tutunamadımı . zaten bazı gebelikler adetle beraber atılırmış saglıksız oluşamayan
ELİFFFFF bata kaç gün var test yapmıyormusun kıııııı canım test yapmak istiyor benim yerime sen yapsana beeeee dün kan tahlili yaptımyaaa 1 çıktı şimdi benimkinin bir anlamı olmazzz sen yap kıııı :))))
hahahahahe acayip atıyosun stres tek çizgiyi görünce mal mal bakıyorum teste
1 hafta aldım kuzum inşallah geçecek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen ole yapıyorum kuzum
Afern bbğm sakın kalkayım demeee
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kuzucukkk
Bebeğim hşgeldn bebişlerim nasllar bakym
Alla alla ya bnmkide başlasa snr oldm ha
Hadi yaaa ama bendede oyle oluyoki geliyo yani yogun olunca ilk 4 gun fena yanii
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Ozel msj attim bak.kiz hemennn
Bu sabah bisi yaptim burcuyada soledim sey eski usul karbonat testini yaptip fosur fosur koppurdu daha test yapmadim cikmaz diye 5 gun var ve acayip bir heycan var bendeee ayyy kalpten gitmesem bari ahahahah :)
Allah immm Yarabbimm insallah teyzoss oluorummmmdurrr
Insallah bitanem insallah bende cokk istiyorummm insallah hamisimdirrr insallahhh
:))) inş bebişnazz hele bir adet olayım iyice temizleneyyim benim ki eğer aksama olmazsa haziran 17 sinden sonra çalışmalara başlayacağım :) gerçi kayınvaldem muhtemelen yanımıza gelcek ama olsun bence engel değil akşam 5 dakka ahahaaaaa ne terbiyesizim yaaa:))))))
Bu sabah bisi yaptim burcuyada soledim sey eski usul karbonat testini yaptip fosur fosur koppurdu daha test yapmadim cikmaz diye 5 gun var ve acayip bir heycan var bendeee ayyy kalpten gitmesem bari ahahahah :)
canım çok yenisin ama nasip işte kimi ilk gün oluyor kimi sonra kim bilebilir belkide göbeğindedir bebişin :)))
Canım moralinin bozmak için yazmiyorum ama ümitle ne diye yazmak istedim gecen ay ben de yaptım o testi ve acayip kopurmustu öyle inanmıştım ki hamile olduğuma ama ne yazıkki hamile değildim.lütfen ona bağlayıp üzülme sonra canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?