- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.581
inşallahh işyerinden izin alabilirsem gidip alıcam inşallah :)
benim kocada takıntılısın deyip duruyor gülüyor zaten artık eczaneden testleri de ona aldırıyprum bakalım ne zaman isyan edecek merak ediyorum
aman alsınlar işleri neBnde eşime aldırıom :)) bebe time alma diyrm yaa onumu sölim dio:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bnde eşime aldırıom :)) bebe time alma diyrm yaa onumu sölim dio:))
bekliyoruz canımm inş çıkacaktır çıkmasada üzülme diycem biliyorum boş üzülürsünde ama abatmar haaaa :)))
inşallah bu ay haziranda saglıklı gebelikler olurrrçalışmaları sıkı tutalımm :82::82::82: :))))
canım metanetine hayranım ne güzel hep böyle kal inş. bozmasın hiçbişey keyfini
benim kocada takıntılısın deyip duruyor gülüyor zaten artık eczaneden testleri de ona aldırıyprum bakalım ne zaman isyan edecek merak ediyorum
onlar rahat defne ne de olsa biz doğuracaz aslında onlar gibi olmak var ama onlarda haklı beee ben bile kendimden bıkıyorum bazen :)))
üzülücem tabi ama abartmıcam tamam :))) sabırsızlanıyorum benn 2 aydır bekliyorum ama yokk
aynen kuzum ya az önce aradım benden kan geldi dedim direk hastaneye gidelim dedi ama gitmek dahi istmiyorum bana bıkkınlık geldi adam yine de soğukkanlı allah razı olsun hemen gidelim diyor...güzel günler görcez dert etme deyip druyor bakalım devam ederse akşama gidicez bizdeonlar rahat defne ne de olsa biz doğuracaz aslında onlar gibi olmak var ama onlarda haklı beee ben bile kendimden bıkıyorum bazen :)))
Yaa tatlm alemsn :) hiç bişi çalışmalara engel değil !!! :)
oooo çok sert :))) yine yaptın yapacağını bu konuda tecrübelerini alalım lütfenn :))))) bağğğğ üstüme gelme biliyorsun ne diyeceğimiii
kız burcu iki kaş göz hareketi yapıyorum bakıyorum bakıyorum oratadn kaybolmuş benim adam istikamet neresi tahmin edebiliyorsundur zaten ben ona farklı şeyler asla yediremem üstüme kusar beeee :))) öyle pis bi midesi var ki gerçi gerekte yokk stop allah güç kuvvet versin kocacıklarımıza :)
aynen kuzum ya az önce aradım benden kan geldi dedim direk hastaneye gidelim dedi ama gitmek dahi istmiyorum bana bıkkınlık geldi adam yine de soğukkanlı allah razı olsun hemen gidelim diyor...güzel günler görcez dert etme deyip druyor bakalım devam ederse akşama gidicez bizde
Amin cnm bu arada pedim tertemiz böyle olmaması gerekioduuu
canım çok yenisin ama nasip işte kimi ilk gün oluyor kimi sonra kim bilebilir belkide göbeğindedir bebişin :)))
canım rapor verdi yatıyorum zaten progestan başladı düşük için demervecim çok çok geçmiş olsun duyunca yüreğim hopladı valla ama allaha şükür iyisin sanırım...kendine çok dikkat et...yatabilirsen yat dinlen canım
Hemen rapor alıyorsn canından kıymetlimi bnm arkdşm 2 aydır gitmyooo hemen rapor al 2 hafta falan
günaydın canımmm
tabi güzelim aman hayırlısı napim bu ay olmazsa bayramdan sonraya kalır
günaydın canıısıı nasılsın bakem
hmmmm ya cuma yer yok dr da yarın gitsem olmazmıııı
canım ben dün test yaptım bugün kırmızıyı gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?