- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.561
Valla coook dogru bi soz herseyi kafaya takiyoruz kisacik omrumuzde :) insallah Rabbim hepimizin gonlune gore verir canim
ELİFFFFF bata kaç gün var test yapmıyormusun kıııııı canım test yapmak istiyor benim yerime sen yapsana beeeee dün kan tahlili yaptımyaaa 1 çıktı şimdi benimkinin bir anlamı olmazzz sen yap kıııı :))))
ayy inşallah kuzum merakımdan şimdi işten 10 dakikalığına izin alıp gittim evde gebelik testi yapıp geldim D:huylandım
hahahha sonuç koca tek çizgi acab diyorum ikinci çizgi silik mi dye ışığa falan tuttum hatta dedim buranın ışığı az diğer odaya gttim yine sonuç değişmedisonuçç sonuçç sadede gell :)))) ahahaaa ayyy inş çıkar beeee
katılıyorum sana canım olabilir yani tıbbende dr lar söylüyo adetle atılan bizim farkemediğimiz gebelikler . kıyamam ya inşallah tez zamanda bebişin olur saglıkslı sıhhatli .
az önce benim tek çizgiye inanmayıp oda oda değiştirip sonra sonuçun değişmeyeceğini anlayıp saf saf bakmak gibihahahahahe acayip atıyosun stres tek çizgiyi görünce mal mal bakıyorum teste
az önce benim tek çizgiye inanmayıp oda oda değiştirip sonra sonuçun değişmeyeceğini anlayıp saf saf bakmak gibi
kuzum yap gitsin zaten gününde geçmiş o stresi atarsın içinden inş testyapınca bize mutlu haberlerini verirsin canım :)
güneşede tutuunmu canım ben fenere bilem tuttum sonuç degişmedi
tuttum valla mutfağın camındangören bu saf ne yapıyor derdi kesin ama sonuç aynı kocaman NEGATİF ama benim bekleidğim sonuçta oydu zaten alışkanlık oldu gebelik testi yapma bünye yapmadın mı dürtüyor kalk git yap diye
hahahahahe acayip atıyosun stres tek çizgiyi görünce mal mal bakıyorum teste
inşallah hayırlısı ile sağlıklı olsundakısmet canı m hazirana olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
hiç sorma yaaa pört oluyo gözlerimiz inanki benim teslerimi görsen nasıl belliydi kızzz düşünsene hepinize darısı size dedim ahahaaaa meğerse yokmuş zort oldum bende dedim nasıl oldu hangi ara oldu bi sürü soru desene zavallım daha adet bilem olmamışsın gebelik hayalimi kuruyyon :))))
hiç sorma yaaa pört oluyo gözlerimiz inanki benim teslerimi görsen nasıl belliydi kızzz düşünsene hepinize darısı size dedim ahahaaaa meğerse yokmuş zort oldum bende dedim nasıl oldu hangi ara oldu bi sürü soru desene zavallım daha adet bilem olmamışsın gebelik hayalimi kuruyyon :))))
hahahha sonuç koca tek çizgi acab diyorum ikinci çizgi silik mi dye ışığa falan tuttum hatta dedim buranın ışığı az diğer odaya gttim yine sonuç değişmediboyumun ölçüsünü alıp işe döndüm
Yakın 3 arkadaşım da istemediği halde hamile kaldı.biri keyfi kürtaja gitti dış gebelik olduğunu öğrendi acil ameliyat oldu tüpünün biri alındı.diğer iki arkadaşımda başta istemedi ama şimdi çok hevesliler doğuma az kaldı.onlar istemeden hamile kaldı biz istiyoruz olmuyor.asla isyan etmiyorum ama Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş
benim kocada takıntılısın deyip duruyor gülüyor zaten artık eczaneden testleri de ona aldırıyprum bakalım ne zaman isyan edecek merak ediyorumyerler yatıyorum şu an yeminle :))) kııızz hepimiz aynıyız demekki bu gebelik testleri aynı etkiyi yarato-ıyor üstümüzde ben önceden yaptıklarımda bizim en iyi tuvaletin lablası loşş ve sarı takılı :)))) oraya götürüyordum lamba yüksekte yaaa oda yetmezmiş gibi sandalyeyide götürüyordum ayyy bunları kocam bir bilse tımarhaneye kapatır benii ahahaaaa canın sağolsun bebeğim haziranda hep beraber inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?