Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

evet canım 13 14 gün önceden idrarda pek çıkmıyoo

evet canım 13 14 gün önceden idrarda pek çıkmıyoo

Yani bazıları döllenme olursa hmn :) oluyo sanıo bideee spermler tüplere ilişkiden 4-5 saat sonra ulaşıyo bunu hesaba katmak gerek ovulasyonda lh artması yumurtlayacağın anlamına gelio ondan sonra ki 2 günde iyi değerlendirilmeli :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kız manyak manyak konuşma ne menopozu o menopoz olayı hormon testinde belli olurmuş kızlardan duymuştum dr dan değil 7 ay olmuş evet oğluşnda küçük hani desem ki çok ara vermişsin ondandır oda değil git dr a bebeğim kız ondan memnun değilsen farklı bi dr a git çok fark ediyo biliyormusun canım

kızlar benim adetime 9 gün kala lekelenmem olmuştu 3 gün kala da bir iki damla lekelenmelerim oldu. yerleşme gibi sanki. dün adet olmam gerekiyordu olmadım hala olmadım.. adetime 2 gün kala test yaptım ama negatif çıktı.. ama hala içimde birşey var hamilemiyim acaba diyorum. sabırsızlıkla bekliyorum ama ne zaman test yapsam doğru sonuç alabilirim acaba ?

geçmiş batın zaten bugün yapsan çıkar canım hadi bir gebelik testi yap sonrada yaz bize taamm

Günaydın :) ilk denemede günler çok zor geçiyo. Ben de zor beklemiştim. İnşallah vardır :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Valla coook dogru bi soz herseyi kafaya takiyoruz kisacik omrumuzde :) insallah Rabbim hepimizin gonlune gore verir canim

ay o ovulasyon beni öldürdü yapmıcam bi daha dr takibi en iyisi tatlım sen de adet olunca git bbi hormonlarına baktır Allah korusun bende kist flanamı oluştu diye korkuyorum şubatta klomen yazmıştı dr o tutmadı ondan sonrada dr a gitmedim baktırcam yarın inşallah .

canım aynen başka dr a gidicem yarın

betül bak ben dkh bıraktıktan sonraki ay senin dediğin gibi pıhtılı çok yoğun kanama olmuştu test yapmıştım çizgide bariz görünüyordu dr a gitmiştik ve bana şunu dedi basit bir düşük sen iyi anlamışsın ama çoğu bayan farkında bile olmuyor dedi seninkide muhtemelen öyledir ama sonraki ay oğluşuma hamile kaldım hemen onuda oda olmadı zaten onun için hayırlısıyla gelsin sağlıkla gelsin ama gelecekler ben inanıyorum

Bende sni cok seviyorumm kuzucum ayy saglikli olsunlar herseylerine raziyim kuzularimin Rabbim herkese bu harika duyguyu tattirsin insallah tek tarafli agrim oluordu artik ikili sag sol agrim var minnoslarim buyuyorrr teyzesiii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ELİFFFFF bata kaç gün var test yapmıyormusun kıııııı canım test yapmak istiyor benim yerime sen yapsana beeeee dün kan tahlili yaptımyaaa 1 çıktı şimdi benimkinin bir anlamı olmazzz sen yap kıııı :))))

katılıyorum sana canım olabilir yani tıbbende dr lar söylüyo adetle atılan bizim farkemediğimiz gebelikler . kıyamam ya inşallah tez zamanda bebişin olur saglıkslı sıhhatli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…