- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.541
eğer kanaman başlarsa zaten yapmanın bir anlamı yok ama olmazsan mutlaka yap bizede söle balım
Alla alla ya bnmkide başlasa snr oldm ha
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlısı canım ya takma biz takıncada gelmiyo bazen
Bakın kızlar şunu anlayalım döllenme olduktan sonra hemen hamilelik başlamıyo 5. Günde ancak rahme yerleşiyo ve yerleşim olduğu anda hcg salgılanmaya başlıyor kanda 8. Günde idrarda en erken 13. Günden sonra tespit edilebiliyorr tabi erken yumurtlama hariçç, o yüzdn bunu iyi bilelim ,
evet canım 13 14 gün önceden idrarda pek çıkmıyoo
kızım ekimde spirali çıkartırdım şubattan beride yogunlaştık .daha ne beklicemm:18: kocamda öyle diyo sakin ol diye napim kuzum yaş 31 geçiyo bizim bi dr vardı erken menopaza girmiş 35 yaşında falan korkuyom kuzum
Tamam cnmm bugn artar inşallah
kızlar benim adetime 9 gün kala lekelenmem olmuştu 3 gün kala da bir iki damla lekelenmelerim oldu. yerleşme gibi sanki. dün adet olmam gerekiyordu olmadım hala olmadım.. adetime 2 gün kala test yaptım ama negatif çıktı.. ama hala içimde birşey var hamilemiyim acaba diyorum. sabırsızlıkla bekliyorum ama ne zaman test yapsam doğru sonuç alabilirim acaba ?
günaydinn kıslar
zaman geçmek bilmiyo hayırlısı olsun ama olacak mı olmayacak mı duygusu yiyip bitiriyor. bu ay ilk denememiz oldu.. 3 yıldır korunuyorduk hemen olmama ihtimali var ama niyeyse garip bir umut var hakkımızda hayırlısı
geçmiş batın zaten bugün yapsan çıkar canım hadi bir gebelik testi yap sonrada yaz bize taamm
caz
Ayyy canım benim yaaaa bak şincik çok sevindim şık şık şık :))))) sağl canım benim rabbim gönlüne göre versin inş mutlu olmayıp ne yapıcaz kızzz sonra içine at çıksın aklar :)))) hani bir söz vardır akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksinn yine tuttu manyaklığım :))))
Yani bazıları döllenme olursa hmn :) oluyo sanıo bideee spermler tüplere ilişkiden 4-5 saat sonra ulaşıyo bunu hesaba katmak gerek ovulasyonda lh artması yumurtlayacağın anlamına gelio ondan sonra ki 2 günde iyi değerlendirilmeli :)
kız manyak manyak konuşma ne menopozu o menopoz olayı hormon testinde belli olurmuş kızlardan duymuştum dr dan değil 7 ay olmuş evet oğluşnda küçük hani desem ki çok ara vermişsin ondandır oda değil git dr a bebeğim kız ondan memnun değilsen farklı bi dr a git çok fark ediyo biliyormusun canım
kızlar ben düşük yaptıgımda böyle pıhtı pıhtı bişeyler gelmişti .bugünde koyu sümüksü bişeyler geliyo acaba olduda tutunamadımı . zaten bazı gebelikler adetle beraber atılırmış saglıksız oluşamayan
Herkeşler double anneyi seviyooo beni seven yog muu :)) hamileligin sakin gecmesi onlarin bebeklik donemleri icin cok muhim bosver isyerini falan sen onlari dusun dogacaklar yumuk yumuk elleri olcak aglayip uyutmayacakalar seni ama kokulari bile herseyi unutturacak sana.. bunlari dusun tatlim hayat suan size guzel :) icerdeyken onlar hamileligin tadini cikar her zaman mi hamile olcan aaaa
ayy inşallah kuzum merakımdan şimdi işten 10 dakikalığına izin alıp gittim evde gebelik testi yapıp geldim D:anladım canım ben ondan hiç kullanmadım bi bitsin bakalım ilacın sonra git dr una inş düzene girersin sende bebeim
tamamdır canım gidiyim alıyım da negatif çıkmasından korkuyorum artık.
betül bak ben dkh bıraktıktan sonraki ay senin dediğin gibi pıhtılı çok yoğun kanama olmuştu test yapmıştım çizgide bariz görünüyordu dr a gitmiştik ve bana şunu dedi basit bir düşük sen iyi anlamışsın ama çoğu bayan farkında bile olmuyor dedi seninkide muhtemelen öyledir ama sonraki ay oğluşuma hamile kaldım hemen onuda oda olmadı zaten onun için hayırlısıyla gelsin sağlıkla gelsin ama gelecekler ben inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?