- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.521
Napiosun kuzumm nasilsin ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
burcu bir gebelik testi yap canım bak geçen ayda lekelenmen oldu hani bebiş varsada yoksada ona göre nedir sendeki bu lekelnmeler bilmiş olursun canım ama inş bebiştir yaaa
Cyclo-Progynova kuzum
3. gün demişti bi ara dr bana
günaydın canımmmGünaydınnnn herkesçiklere :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tabi güzelim aman hayırlısı napim bu ay olmazsa bayramdan sonraya kalırGünaydın bir tanem için çok temizmiş kızzz :)) inanki tam sana yazıcaktım bende arkadaşlara cevap vereyim derken uzuyor birde benim bilgisayar çok yavaş bu aralar adet olmuşsun sende amannn takma beeee herşeyin hayırlısı allahtan tamam bende sende çok istiyoruz ama nasip bebeğim yani biz elimizden geleni yapıyoz gerisi allaha kalmış üzülme
günaydın canıısıı nasılsın bakemGunaydinn fistiklarrrr :):):):)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
hmmmm ya cuma yer yok dr da yarın gitsem olmazmıııı3. gün demişti bi ara dr bana
Evet 3.gün :)
canım ben dün test yaptım bugün kırmızıyı gördümAma tatlm dün oldu lekelenme diğerinde tam 10 gün boyunca oldu bekliyim akşam üzerini
Ama tatlm dün oldu lekelenme diğerinde tam 10 gün boyunca oldu bekliyim akşam üzerini
günaydın canımmm
tabi güzelim aman hayırlısı napim bu ay olmazsa bayramdan sonraya kalır
günaydın canıısıı nasılsın bakem
hmmmm ya cuma yer yok dr da yarın gitsem olmazmıııı
canım ben dün test yaptım bugün kırmızıyı gördüm
yani kuzum adet günün lekelenme oluyorsa bunu bebişe yormuyorum ben ama önceden bebiş oluşmuşsa yumurtlama zamanında hani direniyorsa kız aaaa bu asla bebek yok demek değildir tabi ama kanamanın olmasıda iyi değil ondan diyorum bennn akşam mutlaka gebelik testi yap heee
Cok pozitifsin enerji veriyorsun bana :)) inan senin yazdiklarini okudukca icim sevinc doluyo kac kezdir yazmak istiyom sana simdiye kismetmis. Allah bu enerjini pozitifligini daim etsin yillardir tanidigim insanlardan daha samimi geliyosun iyi ki varsin :))
günaydın canımmm
tabi güzelim aman hayırlısı napim bu ay olmazsa bayramdan sonraya kalır
günaydın canıısıı nasılsın bakem
hmmmm ya cuma yer yok dr da yarın gitsem olmazmıııı
canım ben dün test yaptım bugün kırmızıyı gördüm
yani kuzum adet günün lekelenme oluyorsa bunu bebişe yormuyorum ben ama önceden bebiş oluşmuşsa yumurtlama zamanında hani direniyorsa kız aaaa bu asla bebek yok demek değildir tabi ama kanamanın olmasıda iyi değil ondan diyorum bennn akşam mutlaka gebelik testi yap heee
dr dicem tüm birliklerini seferber et ignemi ne gerekiyosa. kuzum sen klomen kullandınmı hiç
Betüşş kanaman normal başladımı?
even bitanem yogun bide :26:
dr dicem tüm birliklerini seferber et ignemi ne gerekiyosa. kuzum sen klomen kullandınmı hiç
kızlar ben düşük yaptıgımda böyle pıhtı pıhtı bişeyler gelmişti .bugünde koyu sümüksü bişeyler geliyo acaba olduda tutunamadımı . zaten bazı gebelikler adetle beraber atılırmış saglıksız oluşamayan
Yuk yapmıcam test ztnn kanama başlar öğleden sonra sol kasığım çok ağrıo çünkü hassdyrm
bi dur laaaa hacııı :))) ahahaaaa ya betüş sen ne kadardır deniyosun tam hatırlayamadım ama yeniydin galiba biraz sabret kuzum hamile kalacaksın hepimiz kalıcaz inşş ben klomen kullanmadım bebeğim hamile kalmadan önce bir ara adet düzenim bozuldu sadece söktürücü ve yazz doğum k h kullandım sonra zaten hamiş kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?