- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
- #6.381
valla bak bitanem olay okadar sacmaki aslında bebek tedavisine baslamadan iki tarafada doktorun test yapması gerekio ama özelde olsa yapmıo kimi hastane mesela benim gititğim yer direk adet düzensiliğim ve intihap var die var diye bana yüklendi dayadı antibyotiği dayadı klomen+catlatma ignesini sonuc vucudum şişti bir ayda 2 beden şiştim ayrıca vucudum fazla anitbyotikten ürtiker döktüikincise kimyasal sonuclandı anlıyacagın karsılıklı muayne sart benim eşimde gelmiodu gözünü korkutum ay ateşin cok var ay rengin solmus işte bacagında agrıomu :) kısır kalırsın dedim korktu hemen gitti az gözlerini korkutmak lazım
Karşı komsumuza bebek görmeye gidince birazdan.ikinci çocuğu..onun için çok sevindim ama sanırım o bebeği görünce içim burkulacak.Allahim bize de hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar nasip eyle.kiskanmiyorum asla ama ben de istiyorum;(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kuzum benimkine keci boynuzu icirdim durdum pekmezide yedirdim bu ay bende bi sorun yok cok sukur zayifim diye kendi annem bile beni korkuttu bak cocugun olmaz diye onlarin gazina gelip gittim sorun yok dedi bu ay yumos takibi yapti bana dr 19 mm kendiliginden cok iyi gelisio esimi istedi fakat burda ozel hast.yok sperngrafimidir nedir o tahlilide yapmiolar trabzona gidelim dedil esime hic orali olmdi bile ben anlayacagin tek tarafli mucadele ediorum pekmezi bile yedirirken ben hatirlatiyorum yoksa umrunda diil daha yeni 7 aylik evliyiz ama abisinde sperm kalitesizlik sorunu var bundada olur die ben korkuyorum adamin ilgi alanina bile girmiyo cok dertliyim cokkk bide ailesi yuzsuz gibi bisi yokmu die sorup durunca iyice deli oluommm
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
günaydın canım evet yaptım hem ovulasyon hem hamilelik yaptım.yumurtlama zamanımmış ovulasyon çift çizgiyi gösterdi :) :) sen naptın canım
o aileler yokmu bogasım gelio benim kaynanada bana damızlıkmı aldık seni demişti hasta ziyaretinde onca insannı içinde ben cevap vermedim sonra oglusu amleyat olunca sustu öyleee kaldı hımhh bak bitanem insanalrı takma zaten stres en baslı düşmanım inş senin eşinde bir sorun yoktur ha allah korusun vardır diyelim sendeki yumurta saglam olupta catlasa adamda sprem sorunu varsa ne işe yarıcak boşuna ümit zaman kaybı daha erken yenisin ama bir an önce nap et adamı ikna et baktınn olmuo gelmio git eczaneden bir kab al test için spremı en gec 30dk hastaneye götür benim eltim öyle yaptı alalh korsun baktın sonuclar ziyan tıpışş tıpış gitcek doktara baska caresimi var sanki hep kadına yükelnio millete ya yokmu bişey sananeee senmi bakcan ya sabır
Yaaaa neler konusmussnz arkamdannn gebertirim hepiniziiii okuyamadm belli bi yerden sonraaaa demekki burda iyi gunde hep olcam kotu gunde olmicakmym burcuyu cok seviorum ona kizmadim ki ona msjda attim sadece eve geliordm yoldaydm duymadim hepiniz resmen on yargi yapmssiniz hepinizi cok seviorum aksam netim yok sabahtan beri hastanelerdeyimmm yine aglattnz beni kac aydr taniyamadnz mi ask olsum hepinize kimseyle paylasmadklarimi sizle paylastm surekli yalnz hissediorum evet belki haklisinz o kadar insan istio beklio bn bole yapuorm bencilim ama hepinizi yakin gordgm icin icimden geleneri paylasmak istedm ama hata yapmsm ben hepinizi cok seviyorum ama sasirdim bu kadar yoruma acikcasi....
Kizlar sol kasigim da batma ve seyrime var bide acayip gazim oluyor goguslerimde agri sizi yok ama bakalim ne olcak ne zaman yumurtladim onuda bilmiyorum incir benim dengemi sarsti
kızlar kanama oldu suan napcam bilmiyorum eşim de nöbette
((( kırmızı mı canım ??? hemen bir acile git komşun arkadaşın yokmu ???
arzu batına kaç gün var ???
Canmm hemen acile git esinicagir kanama icin ilac basliyorlar ve igne yapiliyo dusuk olmasin diye gecikme bence
offf yaaaa ( hmn acile git bin taksiyeee hmnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah gitmiştir cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım kese daha oluşmadığı için riskli eğer koyu renkte değilse ki inş değildir bilemiyorum rabbim yavrusunu bağışlasın inş((
Canm 31 i adet tarihim ama erken yumurtladiysam once olur ve ben erken yumurrtladigimi dusunuyorum cunku tahmini yumurtlama olan 5 gunde ovulasyonda cift cizgi yakalayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?