Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

valla bak bitanem olay okadar sacmaki aslında bebek tedavisine baslamadan iki tarafada doktorun test yapması gerekio ama özelde olsa yapmıo kimi hastane mesela benim gititğim yer direk adet düzensiliğim ve intihap var die var diye bana yüklendi dayadı antibyotiği dayadı klomen+catlatma ignesini sonuc vucudum şişti bir ayda 2 beden şiştim ayrıca vucudum fazla anitbyotikten ürtiker döktü:43: ikincise kimyasal sonuclandı:47: anlıyacagın karsılıklı muayne sart benim eşimde gelmiodu gözünü korkutum ay ateşin cok var ay rengin solmus işte bacagında agrıomu :) kısır kalırsın dedim :27:korktu hemen gitti:27: az gözlerini korkutmak lazım:47:

Kuzum benimkine keci boynuzu icirdim durdum pekmezide yedirdim bu ay bende bi sorun yok cok sukur zayifim diye kendi annem bile beni korkuttu bak cocugun olmaz diye onlarin gazina gelip gittim sorun yok dedi bu ay yumos takibi yapti bana dr 19 mm kendiliginden cok iyi gelisio esimi istedi fakat burda ozel hast.yok sperngrafimidir nedir o tahlilide yapmiolar trabzona gidelim dedil esime hic orali olmdi bile ben anlayacagin tek tarafli mucadele ediorum pekmezi bile yedirirken ben hatirlatiyorum yoksa umrunda diil daha yeni 7 aylik evliyiz ama abisinde sperm kalitesizlik sorunu var bundada olur die ben korkuyorum adamin ilgi alanina bile girmiyo cok dertliyim cokkk bide ailesi yuzsuz gibi bisi yokmu die sorup durunca iyice deli oluommm :(

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Karşı komsumuza bebek görmeye gidince birazdan.ikinci çocuğu..onun için çok sevindim ama sanırım o bebeği görünce içim burkulacak.Allahim bize de hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar nasip eyle.kiskanmiyorum asla ama ben de istiyorum;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende oyleyim kardesimin bebisine gidince ne hissedicem hic bilmiyorum kiskaniyorum ben sanirim :(

Kuzum benimkine keci boynuzu icirdim durdum pekmezide yedirdim bu ay bende bi sorun yok cok sukur zayifim diye kendi annem bile beni korkuttu bak cocugun olmaz diye onlarin gazina gelip gittim sorun yok dedi bu ay yumos takibi yapti bana dr 19 mm kendiliginden cok iyi gelisio esimi istedi fakat burda ozel hast.yok sperngrafimidir nedir o tahlilide yapmiolar trabzona gidelim dedil esime hic orali olmdi bile ben anlayacagin tek tarafli mucadele ediorum pekmezi bile yedirirken ben hatirlatiyorum yoksa umrunda diil daha yeni 7 aylik evliyiz ama abisinde sperm kalitesizlik sorunu var bundada olur die ben korkuyorum adamin ilgi alanina bile girmiyo cok dertliyim cokkk bide ailesi yuzsuz gibi bisi yokmu die sorup durunca iyice deli oluommm :(

:47::47: o aileler yokmu bogasım gelio benim kaynanada bana damızlıkmı aldık seni demişti hasta ziyaretinde onca insannı içinde ben cevap vermedim sonra oglusu amleyat olunca sustu:47::47: öyleee kaldı hımhh:ssz: bak bitanem insanalrı takma zaten stres en baslı düşmanım inş senin eşinde bir sorun yoktur ha allah korusun vardır diyelim sendeki yumurta saglam olupta catlasa adamda sprem sorunu varsa ne işe yarıcak boşuna ümit zaman kaybı daha erken yenisin ama bir an önce nap et adamı ikna et :4:baktınn olmuo gelmio git eczaneden bir kab al test için spremı en gec 30dk hastaneye götür benim eltim öyle yaptı alalh korsun baktın sonuclar ziyan tıpışş tıpış gitcek doktara baska caresimi var sanki hep kadına yükelnio millete ya yokmu bişey sananeee senmi bakcan ya sabır:47::47:

:47::47: o aileler yokmu bogasım gelio benim kaynanada bana damızlıkmı aldık seni demişti hasta ziyaretinde onca insannı içinde ben cevap vermedim sonra oglusu amleyat olunca sustu:47::47: öyleee kaldı hımhh:ssz: bak bitanem insanalrı takma zaten stres en baslı düşmanım inş senin eşinde bir sorun yoktur ha allah korusun vardır diyelim sendeki yumurta saglam olupta catlasa adamda sprem sorunu varsa ne işe yarıcak boşuna ümit zaman kaybı daha erken yenisin ama bir an önce nap et adamı ikna et :4:baktınn olmuo gelmio git eczaneden bir kab al test için spremı en gec 30dk hastaneye götür benim eltim öyle yaptı alalh korsun baktın sonuclar ziyan tıpışş tıpış gitcek doktara baska caresimi var sanki hep kadına yükelnio millete ya yokmu bişey sananeee senmi bakcan ya sabır:47::47:

Ewet oyle bitanem ama ikna edemiyorum tamam deyip beni gecistirip duruyo ama icraat yok malesef keske yapabilsem anlatamiyorum derdimi bir turlu gecen gun actim agzimi yumdum gozumu tamam dedi bakalim adet olmzsam eger goturucem hemde ertesi gun goturucem koydum kafaya yok bahane uretirse benden bu kadar diycem kusucem :'( baska napim ben anne olmak istiyorum 27 yasima geldim artik okul felan derken evlilik zaten gecikti simdide esim destek yerine kostek oluo mikroppp

Yaaaa neler konusmussnz arkamdannn gebertirim hepiniziiii okuyamadm belli bi yerden sonraaaa demekki burda iyi gunde hep olcam kotu gunde olmicakmym burcuyu cok seviorum ona kizmadim ki ona msjda attim sadece eve geliordm yoldaydm duymadim hepiniz resmen on yargi yapmssiniz hepinizi cok seviorum aksam netim yok sabahtan beri hastanelerdeyimmm yine aglattnz beni kac aydr taniyamadnz mi ask olsum hepinize kimseyle paylasmadklarimi sizle paylastm surekli yalnz hissediorum evet belki haklisinz o kadar insan istio beklio bn bole yapuorm bencilim ama hepinizi yakin gordgm icin icimden geleneri paylasmak istedm ama hata yapmsm ben hepinizi cok seviyorum ama sasirdim bu kadar yoruma acikcasi....

sinemcim senin arkandan asla konuşmam bi tanem buraya sana kırıldığımı yazdım evet ben burcuya kırılmadım diyosun burcuda bana kızdı diyor vs vs bunlar mesele değil sen yazmadın mı kuzum bundan sonra yazmam diye ???? eminim kızgınlıkla yazmışsın elbette istersen yazmazsın sıklıyorum dersin canım istemiyor dersin başım üstüne ama benim anlamadığım şey şimdi ben mi suçlu oldum bak şimdi ki yazında bile hata yapmışım diyorsun hata vs yok ortada ama hamilesin sonuçta insan bazen istemediği gibi davranabiliyor ben yazmayacaktım aslında niyetim seni üzmekte değil kesinlikle allah biliyor ama sanki bunu ben başlatıım oldu neyse canın sağolsun seviliyorsun her zaman

valla beklemekten gınaaaaa geldııı . su hastalık bır gelsın artıktaa hazırana planlarımı yapayım demı ama...... dun test negatıftı 1 gun gectı ıns fazla gecıkmezz adet aralıgım degısmezz off

Kizlar sol kasigim da batma ve seyrime var bide acayip gazim oluyor goguslerimde agri sizi yok ama bakalim ne olcak ne zaman yumurtladim onuda bilmiyorum incir benim dengemi sarsti

kızlar kanama oldu suan napcam bilmiyorum eşim de nöbette

Canmm hemen acile git esinicagir kanama icin ilac basliyorlar ve igne yapiliyo dusuk olmasin diye gecikme bence

Canm 31 i adet tarihim ama erken yumurtladiysam once olur ve ben erken yumurrtladigimi dusunuyorum cunku tahmini yumurtlama olan 5 gunde ovulasyonda cift cizgi yakalayamadim

dedğin gibi erken yumurtladıysan belirtiler çok iç açıcı hadi bakalım inş güzel haberler veririsin kuzum

Back