Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Kizlar toplantim var bana dua edin patronla heran tartisip isten cikabilirim dua edin de cok sinirlenmeyeym kuzularim etkilenmesinn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende de kaç gündür kaşıntı var basta onemsemedim ama beyaz akıntı da olunca mantar olduğuna karar verdim ve su an çok rahatsizim kızlar.mantar döllenmeyi engellr değil mi ya da dollendiyse de sonu olumsuz mu olur çok mutsuzum

Kizlar toplantim var bana dua edin patronla heran tartisip isten cikabilirim dua edin de cok sinirlenmeyeym kuzularim etkilenmesinn

Kendini ve bebisleri düşün canım ve sakin olmaya çalış boşver gerisini

Bende de kaç gündür kaşıntı var basta onemsemedim ama beyaz akıntı da olunca mantar olduğuna karar verdim ve su an çok rahatsizim kızlar.mantar döllenmeyi engellr değil mi ya da dollendiyse de sonu olumsuz mu olur çok mutsuzum

canım en iyisini dr bilir ama mantar etkili hamile kalamamakla iltihapta öyle onun için antibiotik yazıyo fitil yazıyo gir bi dra

Senin nie umudun gitti simdi yaaa

Ya baksana burcuyla bizde sans yok o kadar calistik tirt bende bisi hissetmiyorum artik kendim kirmizi kart yemis kadar oldum burcuyu duyunca benim ikimize dair umudum coktuuu :(

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

kuzum senin niye umudun gidiyooo hele az sen dur yaa :20:

Duruyorum kuzumda bak bu ay birlikte yoolaciktiklarimizdan sukurki mervecim hamis burcu sen kendim negatifi gordum gibi uzuldum icime batti yaa cokmu sey istiyoruzki sanki bana gelince ben muallakta siz boyleyseniz kendimdende umudum yok ayni sekilde calistik :(

Aklinda farkli seyler dusun hafta sonu esinle piknikteymissin gibi onu duymaaaa benceeee

Hic bilmiyomki bende dun oldu ama ara sira suan yok bisi bize ole geliyodur artik en azzindan bana siyirdigim icin bana kesin oyle geliodurda seni bilmiyom karar verdim bu saatten sonra kendimi dinlemiycem yoksa kendime belirti uretiyomusum gibime gelio senin bat ne zamandi benden sonramiydi benm 27 mayis

Duruyorum kuzumda bak bu ay birlikte yoolaciktiklarimizdan sukurki mervecim hamis burcu sen kendim negatifi gordum gibi uzuldum icime batti yaa cokmu sey istiyoruzki sanki bana gelince ben muallakta siz boyleyseniz kendimdende umudum yok ayni sekilde calistik :(

kısmet canım ya inşallah seninki tutar napalım :31::31:

Back