Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

bende öyle düşündüm zaten silik pembe falan olsaydı bi ümittt sen ne zamandır deniyosun

ben evlendiğmden beri toplamda 2 senedir deniyorum tatlım adet düzensizliğim var ikikere catlatma oldum bir kere kimyasal gebelim oldu agladım sonra eşimi zorla hastaneye götürdüm ondada nur topu gibi varoksel cıktı ameliyat oldu 2 ay öncecuma konrole gitcek bu ayda olmazsa ben gene catlatma kulanıcam inş bu ay senin olur bebişşş aminnn

Son düzenleme:

canım sizede geçmiş olsun inşallah sende bir an önce gebe kalırsın çatlatma ignesinin etkisi 14 gn sonra geçiyo yaptınmı test

Canım benim kesin mantar çünkü tüm belirtileri var ve artik dayanılmaz şekilde yanma yapıyor.bir de bi cıktı moralim alt üst oldu.benim senden sonra canım 31mayis bat.inşallah seninki benim gibi değildr.bendeki beyaz akıntının nedeni de mantar.bu aydan umudumu kestim ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım sizede geçmiş olsun inşallah sende bir an önce gebe kalırsın çatlatma ignesinin etkisi 14 gn sonra geçiyo yaptınmı test

eşim ameliyat olmadan yaklasık 2 ay önce yaptım sonuc 15gün 72hcg cıktı sonraki ignenin 16günü 0.01cıktı yıkıldım sonkez b uay normal olmaz ise eşimde muayane olsun denicemzorlada olsa allahında izinyle olcak bu iş inşş

üzülme canım olur inşallahh tabi olmazsa aşılama denersinz

kuzum bk 8 ay bekledim oyle dusunmeyin rabbim ol derse olur

üzülme canım olur inşallahh tabi olmazsa aşılama denersinz

Ewet aynen bu ay olmazsa bende esimi goturucem cunku sukurki sorun yok bende oda gozuksun istiyorum ins kabul ederrr

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

valla bak bitanem olay okadar sacmaki aslında bebek tedavisine baslamadan iki tarafada doktorun test yapması gerekio ama özelde olsa yapmıo kimi hastane mesela benim gititğim yer direk adet düzensiliğim ve intihap var die var diye bana yüklendi dayadı antibyotiği dayadı klomen+catlatma ignesini sonuc vucudum şişti bir ayda 2 beden şiştim ayrıca vucudum fazla anitbyotikten ürtiker döktü ikincise kimyasal sonuclandı anlıyacagın karsılıklı muayne sart benim eşimde gelmiodu gözünü korkutum ay ateşin cok var ay rengin solmus işte bacagında agrıomu :) kısır kalırsın dedim korktu hemen gitti az gözlerini korkutmak lazım

Karşı komsumuza bebek görmeye gidince birazdan.ikinci çocuğu..onun için çok sevindim ama sanırım o bebeği görünce içim burkulacak.Allahim bize de hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar nasip eyle.kiskanmiyorum asla ama ben de istiyorum;(

DİME İNSANIN İÇİ CIZ EDİO YA BUGUN MİNİBÜSTE BİR ROMEN KÖKENLİ KADIN BİNDİ ESKİ PÜSKÜ ELBİSE VARDI BEBĞİN ÜSTÜNDE KİP KİRLİ MİNACIK ALLERİ EN FAZLA 2 AYLIKTI ALDIM ÖPTM KOKLADIM O KİRİN İÇİNDE BİLE OKADARM ASUM OKADAR GÜZELDİKİ OFF OFF

Son düzenleme:

(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…