- 14 Nisan 2014
- 166
- 2
- 48
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
Bende çok istiyorum bu ay insallh olur .bal tarçın çörek otu adetinin 3 günü baslicam 12 gün devam ayrıca adet bitiminde incir kuru .eşimede keçiboynuzu basladum dün hayırlisi ay bide ovulasyon testi aldım netten yapicam onu hadi kızlar hepimiz neler yaptıgimizi yazalım.bu ay insallah olur:)
Ben yarin doktora gitcem adetin 3.gunu tahlil falan ne varsa hepsini yapmasini isticem ona gore bu ay yolumu cizcem insalah bi sorun cikmaz :18:
Doktor mu veriyo bu hapi yoksa bitkisel bisi mi? Ben de sogan kürünün ardindan da incir kürü yapanlarin faydasini gorenleri duydum
Inş canım sen kaç aydır deniyosun
inşallah tez zamanda hepimize nasip etsin RabbimBenim daha ilk denemelerim bu ay ikinci olcak kismet olursa.
Bitkisel ama doktorlar da veriyormuş hastalarina. Bitkisel ilaç yani. Eczanelerde satiliyormus
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah tez zamanda hepimize nasip etsin RabbimHTML:
Anladim canim Allah yardimcimiz olsun insallah umutlarimizi gorup dualarimizi duyacaktir mutlaka
Mayisa kaldik bakalim Allah buyuk dualarinizi eksik etmeyin kizlar pazartesi hastaneye gidicem arastirma hastanesi ne diyecek bakalim
galaxsy s 4
Canm senin idrar da pozitif mi cikmisti
Sen sunlara detayli bi yaz bakim corek otu bal 12 gun mu yapiliyo? Bide incir kuru ne icin tatlim ? Keci boynuzunu esime nasil yapicam ?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
2. Cizgi belliydi ama silikti canim
galaxsy s 4
Amin amin insallah. Senin kacinci deneme olcak
Canım çörek otu bal tarçın karışımı yapıyorum bu yumurta oluşmasıni sagliyomis.incir kürude destekliyo catlamasini sağlıyor.ıbrahim saraç oğlunun kürü arastir netten. Oda adet bitince başlanıyor .keçiboynuzu kürüde 6 .7 adet keçiboynuzunu yarım lt kaynayan suya atiyosun 5 dak kaynicak sonra kapat ağzı kapali dinlensin 20 dak.bunu soguyunca sabah akşam içiçek 1 bardak.sperm hızlandrci ve artırici etkisi var mucize gibi biseyy tatlim
Canım ekimde spiral çıkarttım.ama ocaktan beri ciddiye almaya başladık bakalım eşim yan cizmezse bu ay çok istyrumartık
Ccanm yasin kac ki sana nie menapoz siniri dediler
Peki tatlim gunluk mu yapilmasi gerekiyo bu keci boynuzu tatlim?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Insallah yan cizmezler de bu ay gonlumuzce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?