- 10 Şubat 2011
- 2.071
- 932
- 373
- Konu Sahibi onemorecupeofcoffee
-
Yaki ne canim?
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Yakı canm delikli bant gibi bişey.hadi bel sırt agrilarinda kullanılır ya belime yapucam sicak tutuyo orayı .yaki ile hamile kalan çok buforumda
hımm yani 2 tatlı kaşığıda 1 yemek kaşığı olur dimi bu sabah tadını çok sevdim 2 kaşık yemiştim
Tam bir hafta oldu kullanmaya başlayalı.. ilk defa yumurtaalıklarımın ağrıdığını söyleyebilirim. Fıkır fıkır hareket ediyorlar sanki!!
Ohh şifa olsun :) sonra da güzel güzel. Bebişler olsun!!
arkadaşlar bnde mayıs ayında hamiş olmak istiyorum inşşş 8 aydır deniyorum olmuyor şimdi incir kürü yapıyorum ayrca doktora gidiyorum yumurta takbi yaptıryorum bu ayda emeklerim boşa gider diye çok korkuyrum
arkadaşlar bnde mayıs ayında hamiş olmak istiyorum inşşş 8 aydır deniyorum olmuyor şimdi incir kürü yapıyorum ayrca doktora gidiyorum yumurta takbi yaptıryorum bu ayda emeklerim boşa gider diye çok korkuyrum
İnşallah kuzum hayırlı haberler verirsin sağlıklı bir bebişin olur kürlerin hepsini bir arada mı kullandın ?
Korkmadan stres yapmadan inanarak ve inancli bir sekilde motive olmak icin burdayiz tatlim birbirimize destek olup umutsuzlugu ortadan kaldirmak icin umarim bu ay dusundugun gibi husran olmuycak
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Valla canım sabah kalktigim gibi bu mesaji okumak cok iyi geldi içim açıldı :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin kizlarrrrr:)
Arkadaşlarım merhaba bende 2. Denemedeyim hapı daha yeni bıraktım . Öncelikle herkese Allah ım sağlıklı bebişler nasip etsin, bu soğan yada incir olayı gerçekten ile yarıyor mu yazışmıştır belki ama internetim çok yavaş geçmiş yazıları okuyamadımdün adetim bitti bende hamile kalmak istiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Adetimin ustunden 5 gun gecti, hala kirmizilanmadim. 3 gun onceki test negatifti. Acaba kan testi mi yapsam yoksa beklesem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?