Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

kızlar benim de regl tarıhım yarın ve regl olacak gibiyim mayıs ayı inş. bendehamiş olurum :)

Ohh şifa olsun :) sonra da güzel güzel. Bebişler olsun!!

Saol kuzum insallah kavusuruz bebislerimize ben ayni zamanda yumurtlama testide kullanicam takip icin bakalim kür ise yriomu die gecen ayy 18 inde yumurtlmistimda hala anlamadigim yumurtladiktan sonrami yumurta 24 saat yasiyo yoksa catladiktan sonra mi. ?

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

arkadaşlar bnde mayıs ayında hamiş olmak istiyorum inşşş 8 aydır deniyorum olmuyor şimdi incir kürü yapıyorum ayrca doktora gidiyorum yumurta takbi yaptıryorum bu ayda emeklerim boşa gider diye çok korkuyrum

Korkmadan stres yapmadan inanarak ve inancli bir sekilde motive olmak icin burdayiz tatlim birbirimize destek olup umutsuzlugu ortadan kaldirmak icin umarim bu ay dusundugun gibi husran olmuycak

Adetimin ustunden 5 gun gecti, hala kirmizilanmadim. 3 gun onceki test negatifti. Acaba kan testi mi yapsam yoksa beklesem mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bildiğim kadarıyla yumurta çatladıktan sonra 24 saat kadar canlı kalabiliyor. Ama yanlış bilgi vermek istemem. Tibbi bilgim o kadar yok. Ovulasyon testinde koyu renk çift çizgi, hamilelik için en yüksek ihtimalli günler diye biliyorum.

5 senelik evli ve iki senedir bebek isteyen bit kadın olarak söyleyebilirim ki; sakın üzülme.

Bebek istediğimiz ilk sene o kadar üstünde durmuyordum ama çalışmalara başladığımız birinci senenin sonunda ciddi bunalıma girdiğimi hissetmiştim.

Bu süre içinde en yakın 4 arkadaşımın ve geçtiğimiz Haziran ayında evlenen görümcemin hamilelik haberlerini aldım.

Çokça inançlarımı sorguladığım, isyan ettiğim anlar oldu. Şimdiyse bir şeyden çok eminim. Her şey Allah'tan.. Olması da, olmaması da. Doğru zamanı bekliyordur.

Sakin ol ve şunu düşün; Eşinle evlenmeye ilk karar verdiğinde bebek için mi evlendin? Ve bebeğinin deç olması dünyanın sonu mu? boşver ve evliliğinin tadını çıkar.

Tüm bunları aylarca gözyaşı dökmüş bir kadın olarak söylüyorum.

Sabret ve Allah'tan hayırlısını dile. Çünkü O'nun mutlaka iyi bir planı vardır bizim için..

Arkadaşlarım merhaba bende 2. Denemedeyim hapı daha yeni bıraktım . Öncelikle herkese Allah ım sağlıklı bebişler nasip etsin, bu soğan yada incir olayı gerçekten ile yarıyor mu yazışmıştır belki ama internetim çok yavaş geçmiş yazıları okuyamadım dün adetim bitti bende hamile kalmak istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Korkmadan stres yapmadan inanarak ve inancli bir sekilde motive olmak icin burdayiz tatlim birbirimize destek olup umutsuzlugu ortadan kaldirmak icin umarim bu ay dusundugun gibi husran olmuycak

Valla canım sabah kalktigim gibi bu mesaji okumak cok iyi geldi içim açıldı :)

Valla canım sabah kalktigim gibi bu mesaji okumak cok iyi geldi içim açıldı :)

Sevindim kuzum gunaydinnnnn gusel bir pazar gunu olsun insallaaaahhh hepimiz icinnn :)

yumurtlamada sorun varsa işe yarıyor canım. düzenliyormuş yumurtlamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…