Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Kizlar bi yerde okuduguma gore; adet oncesi beyaz akintinin gelmesi yani yogun olmasi adetin habercisiymis, gebelik akintisi daha seffaf oluomus ne diyorsunuz bu konu hakkinda? Bilgi ve deneyimlerinizi paylasirmisiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim cok bariz pozitif masallah bence hemen kan testi yaptir insallah bizde o cizgiyi goruruz

Canim cok bariz pozitif masallah bence hemen kan testi yaptir insallah bizde o cizgiyi goruruz

İnsallah Canım.
Allah bebek bekleyen isteyen annelerin kucaklarını cok bekletmetten doldursun. Suan ben cok karışık duygular ıcerısındeyım. Sag salım kucağıma almadan galıba ınanamayacagım bazı seylere. cunku bu benım ıkıncı evlılıgım. ilk evlılığımden cok cektım ve mıkroenjeksıyon tedavısı gordum esımden dolayı. o zaman kısmet olmadı. yıne olmaması Allahtanmıs kı hayatımda bana değer verecek bır ınsan daha varmış ve yılların gecmesını beklemem lazımmış. 25 yasında ayrıldım. 28 yasımda evlendım ıkıncı defa. 29 da cift cızgıyı görmek nasıp oldu.

Canim Allah hakkimizda en hayirlisini bilir, Insallah guzel haberi alirsin, Gercekten seni mutlu edecek sana deger verecek insandan evlat sahibi olmak emin ol en guzelidir, bu arada bende 29 yasindayim bir dusuk yaptim simdi tekrar bebegimin gelmesini bekliyorum Allah hayirlisiyla sag salim kucagina almayi nasip etsin,

Gözün aydınnnn💕👏✌️ allahım ben de görüyim ikinci çizgiyi silik de olsaaa😊

Kizlar cok fena karin agrim var kasiklarim batiyorr 15 i adet tarihm beklemedeym inss hepimiz hamisss olurzz

Allah dualarımızı bos cevırmeyecektır.
En kısa zamanda sağlıkla kucağına almanı dılerım Canım
Her seyı oluruna bırak. Gercekten Rabbım ol dıyınce oluyor. O her seyın en doğrusunu zamanını bılır.

Gözün aydınnnn💕👏✌️ allahım ben de görüyim ikinci çizgiyi silik de olsaaa😊

Tatlım yarın kan testı yaptıracağım. olumlu haberler alırım ınsallah ve sizlerle paylaşırım. topiğimiz bebişlerle dolsun bu ay ınsallah.

Tatlım yarın kan testı yaptıracağım. olumlu haberler alırım ınsallah ve sizlerle paylaşırım. topiğimiz bebişlerle dolsun bu ay ınsallah.

hamilesiniz ne güzel yaa hamile haberlerini burada gördükçe kendimmişim gibi seviniyorum tebrik ederim Allah ım sağlıkla kucagnza almayı nasip etsin geişmeleri yazarsınız dimi ? darısı basımıza

Yarin net ve güzel haberi bekliyoruz öyleyseee:) hamişler çoğalıyor bebişler geliyor oleeeyyyy💃💃

Sea Tebrik ederim canım rabbim kucağına aldigin gunleride gormek nasip etsin insallah seni hemen ocak 2015 Anneleri topigine bekliyorum ..
Kızlar inşallah burdaki herkes o topige transfer olurr inşallah

Son düzenleme:
Insallah hanife55 canim seninde diger guzel kalplilerinde haberlerini alacagiz. Yarin erkenden hastaneye gidecegim. Ama bakalim nasil olcak sonuclar. Suan hep karisik duygularim. Evlenince tazminatimi almak icin gecen sene isten ciktim. Bes ay sonra ise girdim uc ay calistim. Bu ay yine evdeyim. Kafama gore olmadi bir sey. Ve suan hamileysem issizim. Bu durum bizi maddi zorlayacak. Birde ben evde pek durmaya alisik degilim. Nasil olcak her sey bi karisigim. Hayirlisi diyorum rabbimin bildigi var diyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamm kizlarr, benim adetim 5 gün gecikti göguslerimin uclarinda hasasiyet var ve kasiklarimda degisik bi agri ara ara, acaba hamilemiyim? dün test yaptim ama malesef hamis degilim diye gosterdi, testin dogru olmama imkani varmi ? =(( bugün ayrica mide bulantilarim var.. kizlar insallah hamileyimdir ya.. heran adetim gelecek diye ödüm kopuyo. cok umitlendim insallah hayal kirikligi yasamam. tekrar test yapsammi yoksa beklemelimiyim?

Ohoo dur bakalım ya hayatinin en guzel haberini almissin su dusunduklerine bak her bebek nasibiyle gelir canim ve geldigi yere ugur getirir yarinda iyi haberler alirsin insallah

Ayy cok sevindim canim gercekten bu topik ugurlu ya cok cok sevindim rabbim saglikla kucagina koysun canim:13:

hamilesiniz ne güzel yaa hamile haberlerini burada gördükçe kendimmişim gibi seviniyorum tebrik ederim Allah ım sağlıkla kucagnza almayı nasip etsin geişmeleri yazarsınız dimi ? darısı basımıza

Canim demmeki topik sahipleride hamile olmayabiliyormus ama olsun cok cok bebis haberi alalim inaallah su anda gayet iyi gidiyoruz darisi sana sanirim haziran toopiginide ben acicam

hmmm seni anlıyorumm canım :-( ama inan ki maddiyat bazı seylerin dört dörtlük olmasını engellese de bebekler rızkıyla dünyaya gelirmiş büyüklermz hep böyle der ve ben inanırım bide hangi birimiz dört dörtlük büyüdük benm ailem hiç abartmıorum yoktan var etmiş kimsenin destegi olmadan. ha bseyimiz eksik büyüdük mü hayır çok sükür annemden babamdan bizi bu günlere getirdi yinede sükür etmek lazım zorlandgnz yerde aileler de yardmcı olurlar belki.
suan ne güzel bişey yasıosun canını bunlarla sıkma. çok zengin ama bebegi olmayan o kadar insan var kii. Şükretmeliyiz üzme tatlı canını

Haklisiniz arkadaslar. Bakalim zaman ne gostercek. Yarin icin bile tedirginim. Cunku kahverengi akinti hala devam ediyor. Belki de var olan bisey vardi ama vucut onu sagliksiz buldu ve suan kaybediyorum. Yarin ola hayrola diyorum. Artan degerleri gormeden sevinemiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim demmeki topik sahipleride hamile olmayabiliyormus ama olsun cok cok bebis haberi alalim inaallah su anda gayet iyi gidiyoruz darisi sana sanirim haziran toopiginide ben acicam

canım bnm kanaman devam ediyo mu ki yaa :105:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…