- 16 Kasım 2013
- 177
- 39
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.901
Eki Görüntüle 1100237 kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sizlerle konuştuktan sonra reglı ağrım ıyıce arttı ve kahverengı akıntım başladı bende reglı oldum dıye pedi taktım evden dışarı çıktım yaklaşık 10 saat eve dondugumde cok az lekelenme olmuştu ve ertesı gunu yanı bugunu bekledim nasıl olsa reglının ılk gunu akıntısı sandım. bu sabah çok az bı kan geldi. ve ben yıne evden dışarı çıktım akşam eve dönerken bısey benı durttu ve eczaneden test alıp geldim. testin son durumu bu. ve hala kan yok. sadece kahve bır akıntı var ve pedi bıle doğru duzgun kırletmıyor.
Canim cok bariz pozitif masallahbence hemen kan testi yaptir insallah bizde o cizgiyi goruruz
İnsallah Canım.
Allah bebek bekleyen isteyen annelerin kucaklarını cok bekletmetten doldursun. Suan ben cok karışık duygular ıcerısındeyım. Sag salım kucağıma almadan galıba ınanamayacagım bazı seylere. cunku bu benım ıkıncı evlılıgım. ilk evlılığımden cok cektım ve mıkroenjeksıyon tedavısı gordum esımden dolayı. o zaman kısmet olmadı. yıne olmaması Allahtanmıs kı hayatımda bana değer verecek bır ınsan daha varmış ve yılların gecmesını beklemem lazımmış. 25 yasında ayrıldım. 28 yasımda evlendım ıkıncı defa. 29 da cift cızgıyı görmek nasıp oldu.
Eki Görüntüle 1100237 kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sizlerle konuştuktan sonra reglı ağrım ıyıce arttı ve kahverengı akıntım başladı bende reglı oldum dıye pedi taktım evden dışarı çıktım yaklaşık 10 saat eve dondugumde cok az lekelenme olmuştu ve ertesı gunu yanı bugunu bekledim nasıl olsa reglının ılk gunu akıntısı sandım. bu sabah çok az bı kan geldi. ve ben yıne evden dışarı çıktım akşam eve dönerken bısey benı durttu ve eczaneden test alıp geldim. testin son durumu bu. ve hala kan yok. sadece kahve bır akıntı var ve pedi bıle doğru duzgun kırletmıyor.
Canim Allah hakkimizda en hayirlisini bilir, Insallah guzel haberi alirsin, Gercekten seni mutlu edecek sana deger verecek insandan evlat sahibi olmak emin ol en guzelidir, bu arada bende 29 yasindayim bir dusuk yaptim simdi tekrar bebegimin gelmesini bekliyorum Allah hayirlisiyla sag salim kucagina almayi nasip etsin,
Gözün aydınnnn💕👏✌️ allahım ben de görüyim ikinci çizgiyi silik de olsaaa😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatlım yarın kan testı yaptıracağım. olumlu haberler alırım ınsallah ve sizlerle paylaşırım. topiğimiz bebişlerle dolsun bu ay ınsallah.
Tatlım yarın kan testı yaptıracağım. olumlu haberler alırım ınsallah ve sizlerle paylaşırım. topiğimiz bebişlerle dolsun bu ay ınsallah.
Insallah hanife55 canim seninde diger guzel kalplilerinde haberlerini alacagiz. Yarin erkenden hastaneye gidecegim. Ama bakalim nasil olcak sonuclar. Suan hep karisik duygularim. Evlenince tazminatimi almak icin gecen sene isten ciktim. Bes ay sonra ise girdim uc ay calistim. Bu ay yine evdeyim. Kafama gore olmadi bir sey. Ve suan hamileysem issizim. Bu durum bizi maddi zorlayacak. Birde ben evde pek durmaya alisik degilim. Nasil olcak her sey bi karisigim. Hayirlisi diyorum rabbimin bildigi var diyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hamilesiniz ne güzel yaa hamile haberlerini burada gördükçe kendimmişim gibi seviniyorum tebrik ederim Allah ım sağlıkla kucagnza almayı nasip etsingeişmeleri yazarsınız dimi ? darısı basımıza
Insallah hanife55 canim seninde diger guzel kalplilerinde haberlerini alacagiz. Yarin erkenden hastaneye gidecegim. Ama bakalim nasil olcak sonuclar. Suan hep karisik duygularim. Evlenince tazminatimi almak icin gecen sene isten ciktim. Bes ay sonra ise girdim uc ay calistim. Bu ay yine evdeyim. Kafama gore olmadi bir sey. Ve suan hamileysem issizim. Bu durum bizi maddi zorlayacak. Birde ben evde pek durmaya alisik degilim. Nasil olcak her sey bi karisigim. Hayirlisi diyorum rabbimin bildigi var diyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim demmeki topik sahipleride hamile olmayabiliyormus ama olsun cok cok bebis haberi alalim inaallah su anda gayet iyi gidiyoruz darisi sana sanirim haziran toopiginide ben acicam
Canim demmeki topik sahipleride hamile olmayabiliyormus ama olsun cok cok bebis haberi alalim inaallah su anda gayet iyi gidiyoruz darisi sana sanirim haziran toopiginide ben acicam