- 12 Mart 2012
- 1.241
- 1.327
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.881
merhaba kızlar benim de bat 14 mayıs, listeye eklerseniz sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin canim sefalar getirdin :)))
Kotu birsey olmasindan korktum canim ya yoksa hairlisini versin rabbim yinede olumluyum mutluyum rabbim isterse olur insallah
merhaba kızlar benim de bat 14 mayıs, listeye eklerseniz sevinirim
olcak olcak inş. kanama seklinde miydi leke miydi ? suan devam ediyo mu agrın var mı kasıklarnda ?
Evet canim devam ediyor malesef cok degil ama peceteyi sildigimde geliyor simdide akintinin icinde geliyor bence regl oldum ben cok erken hazirana transfer oldum:44:
Allah Allah ya niye böyle oldu ki erken olur muydun böyle ?
Gerçekten çok şaşkınım şuan. Ne düşüneceğimi bilemiyorum dün aksam peceteye geldi tamam ama adet olsaydın bugün daha da yoğunlasması lazımdı kanaman. Ne diyim bilemiyorum ama kanaman durunca regl gününü de bekle snra bnce bi doktora git yara filan mı var ki. Şaşılacak durum bu :26:
Ayni gunu bekliyoruz hadi bakalım
Predi..or olani yaptim bilmemki evde o vardi? Sence yanlis testimi kullandim yani?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim adet oncesi hamilelik ogrenmek icib hassas testler var adet öncesinde gebelikleri gösteren normal test adetinin geçmesini beklemen gerek
Predictor normal testmi yanii offf insallahhh yanlis bilgilendirme olmustur sabah 😁😁
Secidooo uzulme tatlim hayirlisi olsun umutlar hep bizimle 😘
Predictor normal testmi yanii offf insallahhh yanlis bilgilendirme olmustur sabah 😁😁
Secidooo uzulme tatlim hayirlisi olsun umutlar hep bizimle 😘
Kizlarr yumurtladiktan 14 gun sonra adet olunuyo ya olmazsak hamile mi oluyoruz yada 14 gun sonrami adet olunuyo illaki
Canim sen ne zaman yumurtladigini tam olarak bilemezsin hamile oldugunu ilk gosteren belirti adet gecikmesidir adetin geciktiyse testte kesin sonuc cikar zaten
Eki Görüntüle 1100237 kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sizlerle konuştuktan sonra reglı ağrım ıyıce arttı ve kahverengı akıntım başladı bende reglı oldum dıye pedi taktım evden dışarı çıktım yaklaşık 10 saat eve dondugumde cok az lekelenme olmuştu ve ertesı gunu yanı bugunu bekledim nasıl olsa reglının ılk gunu akıntısı sandım. bu sabah çok az bı kan geldi. ve ben yıne evden dışarı çıktım akşam eve dönerken bısey benı durttu ve eczaneden test alıp geldim. testin son durumu bu. ve hala kan yok. sadece kahve bır akıntı var ve pedi bıle doğru duzgun kırletmıyor.