- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.921
canım bnm kanaman devam ediyo mu ki yaa :105:
Secido adet mi oldun??? :44:
Bir duruyo bir geliyo anlamadim sanki karnima kasiklarima bicak saplaniyor
Allah Allah cok tuhaf. Rengi acık kırmızı mı kahverengi mi ? leke mi kanama mı kanamaysa ve acık kırmızıyla adet oluosun gibime geliyo
Slm herkese ben cuma gunu gebesin haberini aldim beta 49 cikti tutunmasini bekliyoruz umarim tutunur dua edin nooolur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adette olabilir yerlesmede karisik bir durum. Iliskiye ara versen belki daha iyi olur tutunmaya calisiyorsa rahatsiz olnasinBilmiyorum dun esimle iliskim oldu pembe leke geldi ama peceteye bulasti sonra uydum gecmisti aksam yine geldi tabi sabahta az geldi sanirim oldum
Benim reglde ilk gun koyu kahve gelirdi bu direk pembe ve beyaz akintiyla karisik geliyor bende anlamadim zaman beelirleyecek
Slm herkese ben cuma gunu gebesin haberini aldim beta 49 cikti tutunmasini bekliyoruz umarim tutunur dua edin nooolur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adette olabilir yerlesmede karisik bir durum. Iliskiye ara versen belki daha iyi olur tutunmaya calisiyorsa rahatsiz olnasinadette olabilir kan testi yaptirsan aklinda suphe kalmaz aslinda
gunyadın kızlar nasılsınız
gunyadın kızlar nasılsınız
Slm kizlar insallah bu ay bize annelik duygusunu tattirir :)
kızlarr batıma daha var 10 mayıs .fakat cuma günü anneme ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gitmiştim. gitmişken kan tahlili yaptırdım.. sabah sonucumu aldım. negatifff cok moralim bozuldu. by ay çok umutluydum. psikolojik bütün belirtileri yaşamışım meğer((( en çokta eşimin üzülmesi beni üzüyo.