Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Kotu birsey olmasindan korktum canim ya yoksa hairlisini versin rabbim yinede olumluyum mutluyum rabbim isterse olur insallah

Biraz idrari tut aksama yap istersen inşallah rabbim nasip etmistir

Kotu birsey olmasindan korktum canim ya yoksa hairlisini versin rabbim yinede olumluyum mutluyum rabbim isterse olur insallah

Kötü bi şey yoktur merak etme, içini ferah tut. Bence yerleşmeden oldu, bebişin tutunuyor sana :))))))) İlişkiyle ilgisi yok bence tamamen tesadüf Olumlu düşün canım, topik sahibi olarak buradaki herkese olumlu enerji veren sensin.....

Valla canim sabahta peceteye bulasti acik pembe ama sonra gelmedi benim oyle olmazdiki koyu kahve leke gelirdi once ve iliskiden sonra geldi

Dur bakalım canım üzülme inşallah yerleşme kanamasıdır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yarin batim ama dayanamadim test yaptim ve tek cizgi 😢😢😢😢 hos benim ilaci biraktigimdan beri adet duzensizligim var iki aydir pros... İlaciyla adet oluyorum... BKalim ne zaman kirmizilar gelecek normalde yarin ama hic agrim falan yok belirtide yok offff ya valla dusunmekten yoruldum artik 😢😢😢

Canlarim ya bebek olsun yada olmasin hayatimizda olumlu dusunecek cok sey var cok sukur tabiki evrene olumlu mesaj yollamayi unutmuyoruz hadi gozler kapali miniklerrr:13:

Canim testi yap bence hamilesin guzel haberlerini bekliyorum

Secido canimm o bebek senin nasibin ve inşallah en kisa zamanda gelicek annesinin yanina ama diyorum kesinlikle umutsuzluk ve moral bozukluğu olmucak hamile kalabilmenin en onemli sarti bu bence

Canim normal test mi yaptinn adet oncesi testlerden mi testin adet gecince kullanılan normal testlerdense tek çizgi olmasi normal

Canim normal test mi yaptinn adet oncesi testlerden mi testin adet gecince kullanılan normal testlerdense tek çizgi olmasi normal

Predi..or olani yaptim bilmemki evde o vardi? Sence yanlis testimi kullandim yani?

Benimki pembeydi canim sabahta geldi sanirim regl oluyorum alistirdim kendimi insallah senin bebisin seninledir canim

1 hafta erken regl oluyorsun yani? Hayıtlısı canım insallah. Ya bende umit var ama bir o kadar korkuda var cunku hic belirti yok 😒

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…