Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Slm herkese ben cuma gunu gebesin haberini aldim beta 49 cikti tutunmasini bekliyoruz umarim tutunur dua edin nooolur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bilmiyorum dun esimle iliskim oldu pembe leke geldi ama peceteye bulasti sonra uydum gecmisti aksam yine geldi tabi sabahta az geldi sanirim oldum
Adette olabilir yerlesmede karisik bir durum. Iliskiye ara versen belki daha iyi olur tutunmaya calisiyorsa rahatsiz olnasin:KK34: adette olabilir kan testi yaptirsan aklinda suphe kalmaz aslinda

Benim reglde ilk gun koyu kahve gelirdi bu direk pembe ve beyaz akintiyla karisik geliyor bende anlamadim zaman beelirleyecek

gerçekten çok tuhaf. Bekle bakalım ne olacak. İnş hayırlısı olur üzüldüm gerçekten. Kaide bozulmamalı sen hamile kalmalısın topic sahibisin :-(
bu arada merak etme bnmde pek umudum yok bu aydan. birkaç rahatszlıgm var biliosun
haziran topiğini ben açıcam inş bu topicte sennle karsılasmayız ya.

ee kızlar ayın 5 i oldu kaç mutlu haberımız var :) pazartesi sendromunu umutlanarak atarız belki :)

kızlarr batıma daha var 10 mayıs .fakat cuma günü anneme ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gitmiştim. gitmişken kan tahlili yaptırdım.. sabah sonucumu aldım. negatifff cok moralim bozuldu. by ay çok umutluydum. psikolojik bütün belirtileri yaşamışım meğer:KK43:((( en çokta eşimin üzülmesi beni üzüyo.

kızlarr batıma daha var 10 mayıs .fakat cuma günü anneme ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gitmiştim. gitmişken kan tahlili yaptırdım.. sabah sonucumu aldım. negatifff cok moralim bozuldu. by ay çok umutluydum. psikolojik bütün belirtileri yaşamışım meğer:KK43:((( en çokta eşimin üzülmesi beni üzüyo.

canım daha zaman var geç döllenmede olabilir hemen umudunu kaybetme. kırmızıları görene kadar (inş hiç gelmez) umut var:KK31:

X