Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Kotu birsey olmasindan korktum canim ya yoksa hairlisini versin rabbim yinede olumluyum mutluyum rabbim isterse olur insallah

olcak olcak inş. kanama seklinde miydi leke miydi ? suan devam ediyo mu agrın var mı kasıklarnda ?

Evet canim devam ediyor malesef cok degil ama peceteyi sildigimde geliyor simdide akintinin icinde geliyor bence regl oldum ben cok erken hazirana transfer oldum:44:

Allah Allah ya niye böyle oldu ki erken olur muydun böyle ?
Gerçekten çok şaşkınım şuan. Ne düşüneceğimi bilemiyorum dün aksam peceteye geldi tamam ama adet olsaydın bugün daha da yoğunlasması lazımdı kanaman. Ne diyim bilemiyorum ama kanaman durunca regl gününü de bekle snra bnce bi doktora git yara filan mı var ki. Şaşılacak durum bu :26:

Bende bilmiyorum zamana biraktim bakalim artarsa regl olmusumdur zaten ama artacak gibi gorunuyor bakalim ne olacak

Predi..or olani yaptim bilmemki evde o vardi? Sence yanlis testimi kullandim yani?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim adet oncesi hamilelik ogrenmek icib hassas testler var adet öncesinde gebelikleri gösteren normal test adetinin geçmesini beklemen gerek

Canim adet oncesi hamilelik ogrenmek icib hassas testler var adet öncesinde gebelikleri gösteren normal test adetinin geçmesini beklemen gerek

Predictor normal testmi yanii offf insallahhh yanlis bilgilendirme olmustur sabah 😁😁

Secidooo uzulme tatlim hayirlisi olsun umutlar hep bizimle 😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canim uzulmuyorum rabbim hakkimizda hayirlisini versin simdilik kanamam kesildi uyudum biraz sancim azaldi bakicaz nolucak:44:

Kizlarr yumurtladiktan 14 gun sonra adet olunuyo ya olmazsak hamile mi oluyoruz yada 14 gun sonrami adet olunuyo illaki

Ornegin 1 nisanda yumurtladik 14 unde adet olmamiz gerekiyo olmazsak hamile mi oluyoruz yada neden olmuyor

Canim bahsettiğin marka ne bilmiyorum ben turkiyede değilim eczaneden sorup alabilirsin dedigim testi

Kizlarr yumurtladiktan 14 gun sonra adet olunuyo ya olmazsak hamile mi oluyoruz yada 14 gun sonrami adet olunuyo illaki

Canim sen ne zaman yumurtladigini tam olarak bilemezsin hamile oldugunu ilk gosteren belirti adet gecikmesidir adetin geciktiyse testte kesin sonuc cikar zaten

Canim sen ne zaman yumurtladigini tam olarak bilemezsin hamile oldugunu ilk gosteren belirti adet gecikmesidir adetin geciktiyse testte kesin sonuc cikar zaten

Yok bn misal verdim yani yumurtlamadan ondort gun sonra adet olunduguna gore olmayinca hamile mi oluyoruz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sizlerle konuştuktan sonra reglı ağrım ıyıce arttı ve kahverengı akıntım başladı bende reglı oldum dıye pedi taktım evden dışarı çıktım yaklaşık 10 saat eve dondugumde cok az lekelenme olmuştu ve ertesı gunu yanı bugunu bekledim nasıl olsa reglının ılk gunu akıntısı sandım. bu sabah çok az bı kan geldi. ve ben yıne evden dışarı çıktım akşam eve dönerken bısey benı durttu ve eczaneden test alıp geldim. testin son durumu bu. ve hala kan yok. sadece kahve bır akıntı var ve pedi bıle doğru duzgun kırletmıyor.

Hayirli olsun diyelim kan testi yaptir istersen akinti var diyorsun ya doktora bir danis istersen. Sag salim kucagina al inşallah

acaba bende tereddutteyım gec döllenme olunca böyle akıntılı oluyor dıye bılıyorum. ustune görme gıbı. cunku ıkı gun once test yaptığımda daha sılıkdı cızgı. bugun daha net. yarın hastaneye gıdıp test yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…