-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.841
Bilmiyorum yara iltihap falan yok oyle cok aci falansa olmadi oncedwn saha cok acirdi noldu ya
Ya adet olacaksın ya da bebek olabilir ilk zamanlar olabiliyormuş böyle benim aklıma bunlar geliyor inşallah ikincisidir
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hala uyuyormusunuz tembellerrrr:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebektir bebeeek. Iyi dusun iyi olsun devam ederse doktora gorunursun stres yapma belki senle birlikte strese giren bir can vardir
Ben bu sabah test yaptım idrarda 24.gunde tabiki tek cızgı birak artik yakami yaaaaaaa
Günaydın guzel anne adayları :)inş Allah ım gönlünüze göre verir
ne zamandır korunmayı bırakmıstınız
Evet canim testi aksam aldim 8 de falan yaptım ben inanmıyorum zaten sabah akşam idrar farklı olacağına hamileysen ne zaman yaparsan yap cikar inşallah darısı başınıza ...Sabah idrari ilee yapmadigin halde mi ciktii??? Ahaha super tebrikk ederimm 😁 bigecedw ikinci hamilelik haberi ayy ne guzelll darisi basimizaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sagolasin canim darisi basina insallah. Ilk defa duyuyorum bence bi doktora git her ihtimale karşı canımSize demistim bu topik baska diye:) hayirli oosun canimmm cok cok sevindimbenimde adete 7 gun var ilk defa iliski sonrasi pembe kan geldi peceteye niye olduki
Bugün kirmizilar geldi kızlar. ..
Artık yeni bat 3 haziran...
Bu ay daha dikkatli olacaz inşallah eşime keçi boynuzu pekmezi yediriyorum her gun :)
Dua edin nolur bu ay tutsun esimin dogum gunu de haziranda ona doğum günü hediyesi olsun istiyorum. ..
Hala uyuyormusunuz tembellerrrr:)
Biri güzel haber mi dedi :))
Slm kızlar dayanamadım gittim adet öncesi yapılan testlerden aldım ve iyikide almisim cift çizgiyi gördüm :))
Ama icim bi tuhaf oldu hala inanamıyorum. .
Adetime 3 gun vardi o halde belli sekilde çıktı ikinci cizgi.
Günaydın kızlar :) yeni kalktım evde yalnız olunca hep uykum geliyor yaaa
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın:) dünkü açık pembe kandan sonra hastalandın mı secido, durum nasıl?
Mayıs ayının bize uğurlu gelmesi dileğiyle kızlarr😊💕❤️💋
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla canim sabahta peceteye bulasti acik pembe ama sonra gelmedi benim oyle olmazdiki koyu kahve leke gelirdi once ve iliskiden sonra geldi
secido panik yapma canım sakin ol adetine daha birkaç gün var ben adetle ilgili olacagnı zannetmiyorum bekle bakalım adetine kadar olcak mı ? adet gününde adet olmazsan test yaparsın yerlesme kanamasıdır inş. sakin ol
Umarim cok uzuldum ya
Süper haberrrrr :) gözün aydın, darısı başımızaaaaa...