- 8 Ekim 2009
- 4.305
- 761
- 41
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.821
teşekkür ederimm inş. dedğin gibi hamileyimdirr... normalde olur ama bu şekilde ve adet zmnında hiç olmamıştıı..
üçüncü hamilelik mii 2 çocuğun mu var?
Cok tesekkur ederim canım inşallah darısı sizlerin basina dualarim sizinle inşallah...
Ovulasyon testi kullanmadim arkadaslar hiçbişey yapmadim folik asit hapi içmeye de bu ay başlamıştım iyiki baslamisim.
Evet canim 2 oglum var :))
Allah bağışlasın inş. kız mı istiyorsunuz :))
sanrım folik asit kullanmaya başlanmışsın..bn kullanmıyorum bulgur yemeye dikkat ediyorm folik asit bol miktarda bulunduğu için ama bu ay da olmazsa bnde başlıcamm:26:
Evet canim ya zaten kiz cocuklarina olan sevdam yüzünden yeniden bebek istedim rabbim inşallah nasip eder öyle çok istiyorum ki bi kizim olsunnn oyy oyyy ...
Kızlar bu folik asitin faydası nedir?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim de 14 u adet günüm. Bende 1 hafta bekler yaparim moralim bozulmasın diye. Tabi o zamana kadar hasta olmazsamAy valla aynentest yapmak istemiyorum moralim bozulur diye p.tesi yi bekliyorum:)
Kızlar bu folik asitin faydası nedir?
sağlıklı olsun cnm allah hayırlısını versinn... bnm görümceminde 2 oğlu var o da cok kız istiyormuşş ama kısmet olmadı
Nasipten ötesi yok canım tabiki cok isterim kizim olsun olmassada hic uzulmem hayırlısı neyse o olsun insallah.2 kez sezeryan doğum yaptım son sansim rabbim neyi kısmet ettiyse o olucak inşallah yeter ki sağlıklı sıhhat li olsun...
Biri güzel haber mi dedi :))
Slm kızlar dayanamadım gittim adet öncesi yapılan testlerden aldım ve iyikide almisim cift çizgiyi gördüm :))
Ama icim bi tuhaf oldu hala inanamıyorum. .
Adetime 3 gun vardi o halde belli sekilde çıktı ikinci cizgi.
Biri güzel haber mi dedi :))
Slm kızlar dayanamadım gittim adet öncesi yapılan testlerden aldım ve iyikide almisim cift çizgiyi gördüm :))
Ama icim bi tuhaf oldu hala inanamıyorum. .
Adetime 3 gun vardi o halde belli sekilde çıktı ikinci cizgi.
Size demistim bu topik baska diye:) hayirli oosun canimmm cok cok sevindimbenimde adete 7 gun var ilk defa iliski sonrasi pembe kan geldi peceteye niye olduki
Kizlar esimle iliski oldu adetime daha 7 gun var ve peceteye acik pembe kan geldi neden olabilor acaba korkuyorum
Tutunmadan dolayi olmasinnn secido 🙏🙏🙏
Canım birçok nedeni olabilir korkma bekle biraz
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi