Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Cok tesekkur ederim canım inşallah darısı sizlerin basina dualarim sizinle inşallah...
Ovulasyon testi kullanmadim arkadaslar hiçbişey yapmadim folik asit hapi içmeye de bu ay başlamıştım iyiki baslamisim.

evet folik asit çok önemli bnde 2 aydan fazla olmustur kullanıorm folik asiti

Evet canim 2 oglum var :))

Allah bağışlasın inş. kız mı istiyorsunuz :))

sanrım folik asit kullanmaya başlanmışsın..bn kullanmıyorum bulgur yemeye dikkat ediyorm folik asit bol miktarda bulunduğu için ama bu ay da olmazsa bnde başlıcamm:26:

Allah bağışlasın inş. kız mı istiyorsunuz :))

sanrım folik asit kullanmaya başlanmışsın..bn kullanmıyorum bulgur yemeye dikkat ediyorm folik asit bol miktarda bulunduğu için ama bu ay da olmazsa bnde başlıcamm:26:

Evet canim ya zaten kiz cocuklarina olan sevdam yüzünden yeniden bebek istedim rabbim inşallah nasip eder öyle çok istiyorum ki bi kizim olsunnn oyy oyyy ...

Evet canim ya zaten kiz cocuklarina olan sevdam yüzünden yeniden bebek istedim rabbim inşallah nasip eder öyle çok istiyorum ki bi kizim olsunnn oyy oyyy ...

sağlıklı olsun cnm allah hayırlısını versinn... bnm görümceminde 2 oğlu var o da cok kız istiyormuşş ama kısmet olmadı

Kızlar bu folik asitin faydası nedir?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kısaca bebek oluşumunu.bebeğin kemik ve beyin gelişiminde faydası oluyormuşş ama vicutta depolanmıyor sürekli alman gereken bişey..amerikada folik asit yerine bulgur öneriyorlarmış araştır bncede :KK34:

sağlıklı olsun cnm allah hayırlısını versinn... bnm görümceminde 2 oğlu var o da cok kız istiyormuşş ama kısmet olmadı

Nasipten ötesi yok canım tabiki cok isterim kizim olsun olmassada hic uzulmem hayırlısı neyse o olsun insallah.2 kez sezeryan doğum yaptım son sansim rabbim neyi kısmet ettiyse o olucak inşallah yeter ki sağlıklı sıhhat li olsun...

Nasipten ötesi yok canım tabiki cok isterim kizim olsun olmassada hic uzulmem hayırlısı neyse o olsun insallah.2 kez sezeryan doğum yaptım son sansim rabbim neyi kısmet ettiyse o olucak inşallah yeter ki sağlıklı sıhhat li olsun...

inş Allah ım gönlünüze göre verir
ne zamandır korunmayı bırakmıstınız

Biri güzel haber mi dedi :))
Slm kızlar dayanamadım gittim adet öncesi yapılan testlerden aldım ve iyikide almisim cift çizgiyi gördüm :))
Ama icim bi tuhaf oldu hala inanamıyorum. .
Adetime 3 gun vardi o halde belli sekilde çıktı ikinci cizgi.

Sabah idrari ilee yapmadigin halde mi ciktii??? Ahaha super tebrikk ederimm 😁 bigecedw ikinci hamilelik haberi ayy ne guzelll darisi basimizaaa

Kizlar esimle iliski oldu adetime daha 7 gun var ve peceteye acik pembe kan geldi neden olabilor acaba korkuyorum:KK43:

Biri güzel haber mi dedi :))
Slm kızlar dayanamadım gittim adet öncesi yapılan testlerden aldım ve iyikide almisim cift çizgiyi gördüm :))
Ama icim bi tuhaf oldu hala inanamıyorum. .
Adetime 3 gun vardi o halde belli sekilde çıktı ikinci cizgi.

Size demistim bu topik baska diye:) hayirli oosun canimmm cok cok sevindim:KK66: benimde adete 7 gun var ilk defa iliski sonrasi pembe kan geldi peceteye niye olduki:KK43:

Size demistim bu topik baska diye:) hayirli oosun canimmm cok cok sevindim:KK66: benimde adete 7 gun var ilk defa iliski sonrasi pembe kan geldi peceteye niye olduki:KK43:

Tutunmadan dolayi olmasinnn secido 🙏🙏🙏

Mayis ayi anneler gunu evet bu ayin baska bi tilsimi var 🙏🙏🙏🐣🐣 insallah hepimiz bu ay annelige aday oluruz

X