Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Kızlar yokmu batı 1-2-3 mayıs olanlardan haber? Güzel haberler duymak istiyorummm:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biri güzel haber mi dedi :))
Slm kızlar dayanamadım gittim adet öncesi yapılan testlerden aldım ve iyikide almisim cift çizgiyi gördüm :))
Ama icim bi tuhaf oldu hala inanamıyorum. .
Adetime 3 gun vardi o halde belli sekilde çıktı ikinci cizgi.

Son düzenleme:
ama yaaaa ben onu bılmıodum idrar testını bılıodum o da adettten ongun sonra bellı oluyor. pekı o ne testı olarak gecıo eczaneye sorsam + ne kadar fiyatııı

Canim ben Almanya da yasiyorum heryerde satiliyor burda sabah bi arkadas 20 tl civarında demisti...
Ayyy yapin hic beklemeyin adet belirtileriniz yoksa...

Yasasiiinnnn hayirli olsun insallah sorunsuz devam edecek bol dua benden sana. Cook mutlu olsun benimde az kaldi biraz daha sabır darisu bizim başımıza kan degerlerini de paylasirsan cok sevinirim

Yasasiiinnnn hayirli olsun insallah sorunsuz devam edecek bol dua benden sana. Cook mutlu olsun benimde az kaldi biraz daha sabır darisu bizim başımıza kan degerlerini de paylasirsan cok sevinirim

Cok tesekkur ederim canım inşallah darısı sizlerim basina.
Kan testi yaptirmadim canim daha adet günüme uc gun var adet gunum on gün geçsin doktora giderim ...

cıftın cızgın hayırlı olsun canım :) tebrık ederım senı :))))))))))))))))))

Oleyyy birinden güzel haber geldi😊 gözün aydın tatlım darısı bize inşallah:)) bu arada adetine kaç gün vardı?

Heyecandan görmemişim canım 3 gün kala yapmışsın:) ben de dayanamayıp yaparım belki 3 gün kala:)

ayyy ne güsel yaaa hayırlı ugurlu olsuuunnn... ovulasyon testi kullandın mı cnm. nası bi yontem izlediniz?

Hayirli olsun cnm darisi basimiza

mayısın ilk güzel haberi senden tebrik ederim...hayırlı olsun... inş. yanıltıcı değildir..

kızlar bişi sormak istiyorumm yarın 28.gün ama bugun soğan zarı renginde yapışkan akıntı geldi.. adet öncesi hiç gelmezdii.. pek belirti de yok buna benzer bişi yaşayn varmıı?

Bilmiyorum canim benim 23 yarin sabah galiba test yapacagim. Negatif cikabilir biliyorum eger uzulmeyeceksen sende yap cundu bazen adet gunu bike erkenmis ama dayanamiyorum

Bilmiyorum canim benim 23 yarin sabah galiba test yapacagim. Negatif cikabilir biliyorum eger uzulmeyeceksen sende yap cundu bazen adet gunu bike erkenmis ama dayanamiyorum

geçen ayy eşimin ısrarıyla yaptım ama daha cok üzüldümm adetim gelecekse kendi gelsn...gecikmeden test yapmıcam bu ay

Canim arkadaslarim idrar testi ne zaman yapilmali fikirlerizi paylasirmisiniz bn hemen yapip eksileri gormek istemiyorum adetim bi hafta gecmesini beklicem tabi gecerse

Tebrik eden herkese çok teşekkür ederim inşallah darısı sizlerin basina.

Canim o yapiskan akıntı bendede oldu bu ay bende çok şaşırdım bune diye inşallah sende hamilesindir.

Taktik sormussunuz inanin bi taktiği yok yeter ki rabbim ol desin tek diyeceğim bol bol dua edin ...

Canim arkadaslarim idrar testi ne zaman yapilmali fikirlerizi paylasirmisiniz bn hemen yapip eksileri gormek istemiyorum adetim bi hafta gecmesini beklicem tabi gecerse

Canim öncelikle ben sunu belirtmeliyim ki benim üçüncü hamileligim olucak inşallah o yuzden ben bedenimdeki degisikliklerden hissettim zaten hamileligimi test sadece emin olmama yaradi .
Adet öncesi yasadigin belirtiler yoksa yorgunluk ve bitkinlik varsa adetten 3 gun oncesi bile yapabilirsin..
Ama dedigim gibi once kendini ve vucudunu kontrol et kararsızlık yasiyorsan adetinin geçmesini bekle ...

tebrik ederiimm darısı basımıza inş cok sevindim gerçektenn

tebrik ederiimm darısı basımıza inş cok sevindim gerçektenn

Cok tesekkur ederim canım inşallah darısı sizlerin basina dualarim sizinle inşallah...
Ovulasyon testi kullanmadim arkadaslar hiçbişey yapmadim folik asit hapi içmeye de bu ay başlamıştım iyiki baslamisim.

teşekkür ederimm inş. dedğin gibi hamileyimdirr... normalde olur ama bu şekilde ve adet zmnında hiç olmamıştıı..

üçüncü hamilelik mii 2 çocuğun mu var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…