- 8 Ekim 2009
- 4.305
- 761
- 41
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.801
Biri güzel haber mi dedi :))Kızlar yokmu batı 1-2-3 mayıs olanlardan haber? Güzel haberler duymak istiyorummm:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ama yaaaa ben onu bılmıodum idrar testını bılıodum o da adettten ongun sonra bellı oluyor. pekı o ne testı olarak gecıo eczaneye sorsam + ne kadar fiyatııı
Biri güzel haber mi dedi :))
Slm kızlar dayanamadım gittim adet öncesi yapılan testlerden aldım ve iyikide almisim cift çizgiyi gördüm :))
Ama icim bi tuhaf oldu hala inanamıyorum. .
Adetime 3 gun vardi o halde belli sekilde çıktı ikinci cizgi.
Yasasiiinnnn hayirli olsun insallah sorunsuz devam edecek bol dua benden sana. Cook mutlu olsun benimde az kaldi biraz daha sabır darisu bizim başımıza kan degerlerini de paylasirsan cok sevinirim
Slm kızlar dayanamadım gittim adet öncesi yapılan testlerden aldım ve iyikide almisim cift çizgiyi gördüm :))
2. Ayim benimde. Ama çok sabirsizim
mayısın ilk güzel haberi senden tebrik ederim...hayırlı olsun... inş. yanıltıcı değildir..
kızlar bişi sormak istiyorumm yarın 28.gün ama bugun soğan zarı renginde yapışkan akıntı geldi.. adet öncesi hiç gelmezdii.. pek belirti de yok buna benzer bişi yaşayn varmıı?
Bilmiyorum canim benim 23 yarin sabah galiba test yapacagim. Negatif cikabilir biliyorum eger uzulmeyeceksen sende yap cundu bazen adet gunu bike erkenmis ama dayanamiyorum
mayısın ilk güzel haberi senden tebrik ederim...hayırlı olsun... inş. yanıltıcı değildir..
kızlar bişi sormak istiyorumm yarın 28.gün ama bugun soğan zarı renginde yapışkan akıntı geldi.. adet öncesi hiç gelmezdii.. pek belirti de yok buna benzer bişi yaşayn varmıı?
Canim arkadaslarim idrar testi ne zaman yapilmali fikirlerizi paylasirmisiniz bn hemen yapip eksileri gormek istemiyorum adetim bi hafta gecmesini beklicem tabi gecerse
Tebrik eden herkese çok teşekkür ederim inşallah darısı sizlerin basina.
Canim o yapiskan akıntı bendede oldu bu ay bende çok şaşırdım bune diye inşallah sende hamilesindir.
Taktik sormussunuz inanin bi taktiği yok yeter ki rabbim ol desin tek diyeceğim bol bol dua edin ...
tebrik ederiimm darısı basımıza inşcok sevindim gerçektenn
Tebrik eden herkese çok teşekkür ederim inşallah darısı sizlerin basina.
Canim o yapiskan akıntı bendede oldu bu ay bende çok şaşırdım bune diye inşallah sende hamilesindir.
Taktik sormussunuz inanin bi taktiği yok yeter ki rabbim ol desin tek diyeceğim bol bol dua edin ...
Canim öncelikle ben sunu belirtmeliyim ki benim üçüncü hamileligim olucak inşallah o yuzden ben bedenimdeki degisikliklerden hissettim zaten hamileligimi test sadece emin olmama yaradi .
Adet öncesi yasadigin belirtiler yoksa yorgunluk ve bitkinlik varsa adetten 3 gun oncesi bile yapabilirsin..
Ama dedigim gibi once kendini ve vucudunu kontrol et kararsızlık yasiyorsan adetinin geçmesini bekle ...