Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Ben ilk kadinlar kulubu ile 20o4 tanismistim. O zamanda ayni sicaklikla birbirine destek olan insanlar vardi halada ayni. Dualarimiz karsiliksiz kalmayacaktir eminim. Cok mutluyum yine burda oldugum icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizi bizden baska kkimse anlamaz canim hala birbirine karsi duyarli insanlar var cok sukur:KK9:

Hahaaa cok iyi. Tabiki de koca benim calisma benim. Yalniz benim kocam isten gelip spora gidio gelio vucut calisio. Sonra tv karsinda bayilio. Benim cok efor sarfetmem gerekiyor. Tembellesti adam. Bide o malum gunler benim cok gulesim gelio odevmis gibi yapamiyorum :)

Hahaaa cok iyi. Tabiki de koca benim calisma benim. Yalniz benim kocam isten gelip spora gidio gelio vucut calisio. Sonra tv karsinda bayilio. Benim cok efor sarfetmem gerekiyor. Tembellesti adam. Bide o malum gunler benim cok gulesim gelio odevmis gibi yapamiyorum :)

Kiz onlarda skldi zaten odeve katkidan:)

Canim adet oncesi hamilelik testleri var hamile olup olmadığını gösteren bu testlerle hamilelik ogrenen cok kişi var.adetin 3-4 gun öncesinde ogrenebiliyorsun hamile olup olmadığını :))

Bende gidip almamak icin zor tutuyorum kendimi ...

ama yaaaa ben onu bılmıodum idrar testını bılıodum o da adettten ongun sonra bellı oluyor. pekı o ne testı olarak gecıo eczaneye sorsam + ne kadar fiyatııı

neyse kızlar hepınızı opuyorummm benım mesaı bııttıı.. tatıle gırıommm p.tesı görusurusss...... byeeeessss...:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Kızlar yokmu batı 1-2-3 mayıs olanlardan haber? Güzel haberler duymak istiyorummm:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar yokmu batı 1-2-3 mayıs olanlardan haber? Güzel haberler duymak istiyorummm:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bu ovülasyön testi Çatladi mi sizce bugünü değerlendirmeli miyim

Kizlar benim yeni bat tarihim 29 mayis. Ovulasyon testimi siparis ettim gene. Bugun ulasti elime reglim bitsede baslasam hemen kullanmaya.

Kızlar bu ovülasyön testi Çatladi mi sizce bugünü değerlendirmeli miyim

Bugün ilişki olsun bence canım,pozitif duruyor.Benim de böyleyken arkadaşlar pozitif demişti...

Kizlar benim yeni bat tarihim 29 mayis. Ovulasyon testimi siparis ettim gene. Bugun ulasti elime reglim bitsede baslasam hemen kullanmaya.

Hayırlısı inşallah bu ay tutar da güzel haberler alırız,hamişler çoğalır,öyle mutlu oluruz hiç değilse...

X