- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.781
Ben ilk kadinlar kulubu ile 20o4 tanismistim. O zamanda ayni sicaklikla birbirine destek olan insanlar vardi halada ayni. Dualarimiz karsiliksiz kalmayacaktir eminim. Cok mutluyum yine burda oldugum icin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu ay benim de basima geldi devam arkadaşım tam yumuş gunlerimde ev tiklim tiklim yalapşak oldu işte
:)))) devam mı hadi bakalım o zaman. gün aşırı çalışınca millet de bunlar kudurmuş demez inşallah.
Hahaaa cok iyi. Tabiki de koca benim calisma benim. Yalniz benim kocam isten gelip spora gidio gelio vucut calisio. Sonra tv karsinda bayilio. Benim cok efor sarfetmem gerekiyor. Tembellesti adam. Bide o malum gunler benim cok gulesim gelio odevmis gibi yapamiyorum :)
Atesin cok iyi canim adet gunune kadar bekle adet gunude dusun oluyormus Allahin izniyle gelecek insallah bebegin
ewet canm kişiden kişiye değişiyo inş ilk denememizde tutar:) benm ablamda bıraktığı ay hamile kaldı inş benmde öyle olur.senin kaçıncı ayın ilkmi seninde?
Canim adet oncesi hamilelik testleri var hamile olup olmadığını gösteren bu testlerle hamilelik ogrenen cok kişi var.adetin 3-4 gun öncesinde ogrenebiliyorsun hamile olup olmadığını :))
Bende gidip almamak icin zor tutuyorum kendimi ...
var ama ev 1+1 malum her yer birbirine yakın :)
Kızlar yokmu batı 1-2-3 mayıs olanlardan haber? Güzel haberler duymak istiyorummm:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bu ovülasyön testi Çatladi mi sizce bugünü değerlendirmeli miyim
Kizlar benim yeni bat tarihim 29 mayis. Ovulasyon testimi siparis ettim gene. Bugun ulasti elime reglim bitsede baslasam hemen kullanmaya.
Bugün ilişki olsun bence canım,pozitif duruyor.Benim de böyleyken arkadaşlar pozitif demişti...
Anladım canım inşallah tutar
Kızlar bu ovülasyön testi Çatladi mi sizce bugünü değerlendirmeli miyim
Amannn desinler nikahli kocan
gece uyuycak herkess nasılsa sabaha karşı herkes uyurken çalışın sizde :)