Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

bebegımm unutma neyı cok ıstersen osenın ımtıhanın olur lufen kendını ve ruhunu rahat bırak bırtanem:KK20::44:

çok haklısınnn...regl zmnım gelince cok düşünüyorumm sonraa sorun etmiyorum ama bilmiyorum nasıl dengelicem..:KK50:

Kizlar yaz geliyor benim spor yapasim var ama bebik varsa zarar verirsem diye korkumdan kipirdayamiyorum yürüyüş dışında bisey yapamaz mıyız

yürüyüş en iyisi bnce..yediklerine de dikkat et bol su iç hem gebeliğe hem sana faydası olur..:KK34:

Bende oyle düşünüyorum ya evde yalnizim hep zaten evimin huzuru neşesi olsun istiyorum :-(

Rabbime sağlıklı bebeğim olsun..hayırlısını nasip etsin en dogru zmnda olsun diyee .. zmnı önemli değil yeterki sağlıklı olsun... sende öyle dua et cnm

hem seni listeye 2 kere eklemişler :KK52: şansın 2 kat arttı:KK34:

ah ah keske oyle olsaydı :) parlodel ıctıgım ıcın 28 gunde adet oldum.. normalde 32 35 fln oluyodu bu yuzden mayısın sonuna gelıyo yıne adetım.
ama bak bı sansımı kaybettım adet oldum :/

hayırlısı olsun daha ne dıyım kı yawrum yaa :) ıcımde anlamsız bı rahatlık bı gewseklık bı heyecan var umursuzum yıne.gecen ay da umursuzdum adet olcagmı bılıyodum. kendımı kasmadım sıkmadım..belkı de bu yuzden su an bu kadar rahatım :)

nisan topiğinden buraya taşındık:KK4::KK4: ama hala adet olmadım :18: bu ay ilacı bıraktım ilk denemem en son 1 nisanda adet olmuştum. testlerim negatif 28 nisanda kan verdim 1.2 çıktı yani negatif :KK37: geçen hafta kahverengi lekelenmeler oldu adet olmazsam bi hafta sonra yine tahlil yapacam:18: evde test var elimi atıyorum yapayım diyorum sonra kendimi tutuyorum:KK20::KK20:

sıkma canını hala umudun mayısta bak :KK52:

ewet hala mayıstayım :) bu ay esımle doktora gıdıcez sperm testı fln yaptırcaz.. bende bı sorun warsa hemen halledelım zaman kaybetmeyelım dıyo.haklı da..benım prl ıcın eger erken test yapsaydım erken haberımız olcaktı tedawı erken baslıcaktı.. ama herseyde wardır bı hayır dıyorum

nisan topiğinden buraya taşındık:KK4::KK4: ama hala adet olmadım :18: bu ay ilacı bıraktım ilk denemem en son 1 nisanda adet olmuştum. testlerim negatif 28 nisanda kan verdim 1.2 çıktı yani negatif :KK37: geçen hafta kahverengi lekelenmeler oldu adet olmazsam bi hafta sonra yine tahlil yapacam:18: evde test var elimi atıyorum yapayım diyorum sonra kendimi tutuyorum:KK20::KK20:

canım yaa :) kendını rahatlatmak adına yarın sabah test yap ıstersen ınan cok rahatlıcaksın :) ne ılacı kullanıyosun kı

X