Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

kızlar merhaba adetime dün 3 gün kalmıştı. dr geç ovulasyon oluyor demişti bir ovulasyon testi yapayım dedim. 2 kırmızı çizgi belirdi olması gerekenden birazcık daha silikti. bu ne demek oluyor sizce? hala yumurtluyormuyum ki???[/QUOTE

Ovulasyon testlerinin gebeliğide gösterdiğini duymuştum ve denemek istedim elimde bir tane vardı merak ettim ve çift çizgi çıkmıştı sanırım bi kaç gün vardı regl günüme daha sonra gebelik testi yaptım onda da pozitif çıkmıştı.İnşalah seninkide öyledir.Bence gebelik testi alıp yapabilirsin

merhaba, cevabın için çok çok tşk ederim. bende öyle duydum ama dün hamilelik testi de yaptım tek çizgi çıktı. bhcg tespiti için erken olabilir ..allah hayırlısını versin ama pek ümüdim yok çünkü bu ay klomen kullandım yumurtam pek büyümemişti :KK43:( bu ay da adetin 3. günü kullan dedi dr. inşallah gerek kalmaz.

merhaba, cevabın için çok çok tşk ederim. bende öyle duydum ama dün hamilelik testi de yaptım tek çizgi çıktı. bhcg tespiti için erken olabilir ..allah hayırlısını versin ama pek ümüdim yok çünkü bu ay klomen kullandım yumurtam pek büyümemişti :KK43:( bu ay da adetin 3. günü kullan dedi dr. inşallah gerek kalmaz.

Rica ederim.Bende ilk duyduğumda inanmamıştım,öyle saçma şey mi olur diyordum :)ama adet günün geçince yap bakalım inşallah hamilesindir.Biliyorsun geç döllenme olduğu zaman gebelik testlerine hemen yansımıyor.

tamamdır canım ekliyorum

batım 5 mayıs benımdeee secido eklesene beni ilk defa eklenıp totem yapmak istiyorum :) tek seferde vururum belkii ihihih :))))

yaa of sankı mıdem bulanııooo benımm psıkolojıkmııı acabaaaaaaaaa :KK43:((( bıktım artık test alıp bı cızgı gormekten herseferınde baska eczaneden alır oldum :) dalga konusu olacam ahah :)

batım 5 mayıs benımdeee secido eklesene beni ilk defa eklenıp totem yapmak istiyorum :) tek seferde vururum belkii ihihih :))))

yaa of sankı mıdem bulanııooo benımm psıkolojıkmııı acabaaaaaaaaa :KK43:((( bıktım artık test alıp bı cızgı gormekten herseferınde baska eczaneden alır oldum :) dalga konusu olacam ahah :)

bende de aynı korku var internetten alacagim testi beş on tane :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi hanımlar Meyıs ayında beraber bebeişlerimizi bekleyelim . İnsallah mayıs ayında bebişlerimize kavuşuruz:):KK52::KK49:

gingery***********1 Mayıs*******HAMİLEEEEEE

missdely**********1 Mayıs

askyokolmak*******1 Mayıs

deryaisa07********1 Mayıs

ne_desem_bilmem***3 Mayıs

eses76***********4 Mayıs

esra_the_teacher****4 Mayıs

BenimAskPastam****5 Mayıs

tetul *************5 Mayıs

Fluu*************6 MAyıs

damak***********6 Mayıs

sykapusuz*********6 Mayıs

AyPrensessi *******6 Mayıs

Umuttt***********7 Mayıs

eski9*************8 Mayıs

hanife55**********8 Mayıs

CICIBICIMELEK******8 Mayıs

CKbeautyandsheer***8 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

secido ***********10 Mayıs

_pdr ************10 Mayıs

Pirelideve*********10 Mayıs

Zeynthearch******10 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

melekkkkkk ******11 Mayıs

kds2309*********11 Mayıs

balarisi1 *********11 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

inciela***********12 Mayıs

sidal20***********12 Mayıs

26may***********13 Mayıs

bernaaydin********13 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

DELFN************14 Mayıs

ABCDEFCD*********14 Mayıs

brczngn***********15 Mayıs

unutkanvepanik*****19 Mayıs

nazligamzelim******19 Mayıs

feyzayldz*********21 Mayıs

angels1987********24 Mayıs

ankaram**********24 Mayıs

cevizyapragi *******25 Mayıs

elif5541**********26 Mayıs

Ozlem8787********26 Mayıs

dmk03 ***********26 Mayıs

chuchee**********28 Mayıs

papatis***********28 Mayıs

chuchee**********28 Mayıs

aaa ne münasebet onlar ken dileriyle dalga geçsin biz gururlu anne adaylarıyız:KK12::13: totem yapalım canım hadi gözlerimizi kapayıp evrene olumlu msj gönderelim...:KK16:

aaa ne münasebet onlar ken dileriyle dalga geçsin biz gururlu anne adaylarıyız:KK12::13: totem yapalım canım hadi gözlerimizi kapayıp evrene olumlu msj gönderelim...:KK16:

:KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::21: çok teşekkürrr ederimm :)))) inşallah bu ay bol bereketli bebişli bi ay olurrr :))))

X