Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Gunaydin canim hayirli kandiller dualarla bulusiriz ins. Ne guzel bir ruya biz kafaya cok taktigimizdan oluyor sanirim benimde ruyamda cok tatli bir kiz cocugu vardi rabbim insallah ruyalarimizi gercege donusturur

inşallah cnm bn bat 14 mayıs bekliyodm ama sanırım erken yumurtladm 10 mayıs olabilir merakla bekliyorm bide bn gecen ay dr a gittiğimde yumurta gelişiminn güzel olduğuu söyleyip alttan ultrasonla filan muayene etti ama kan testi yapıp bazı arkadasların yazdığı değerlere bakmadı gerek mi duymadı acaba

Kizlar laptop um sirkette kaldi yarin hepinizi ekleyecegim :)

Yok tatlım teşekkür ederim beni ekledin zaten de bir arkadaş ben ekliyorum sanmış da batını bana yazmış.ona cevap yazmıştım ben ekleyemiyorum secido ekliyo diye :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende duymustum canim bazi kadinlarda olabiliyormus ama tam nedir bilmiyorum sen calismalara devam et

İnşallah canım yumurtlama kanamasıdır.İnternette öyle yazıyor.Bu bazı kadınlarda meydana gelen şanslı bi durummuş:) Dua edip çalışmalara devam edelim dediğin gibi :)

Canim hayirli kandiller birbirimize sua etmeyi unutmayalim. . bence yarin sabah yeniden test yap insallah bebegun seninledir dua ile kal...

Allah razi olsun inan ki tun bebis isteyenler dualarimda insallah hayr olur herkes icin..ilk bebegini kaybeden biri olarak yuregim elimde bekliycem mecburen artk

benimde yumurta takibinde 3. ayım pkolu olduğum için belli bi adet tarihim yok.24 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum pregnly 5000* 2 doz gün aşırı ilişki dedi en son c.tesi günü ondan sonra kaç gün beklemem lazım test yaptırmak için??

Canim 12. Gunden sonra yapman lazim diye biliyorum cunku oncesinde ignenin etkisiyle yanlis pozitif cikiyormus

Merhaba hanımlar öncelikle herkese iyi kandiller diliyorum Rabbim dularımızı kabul etsin..
Bu ay bat tarihim 26 Mayıs benide eklerseniz sevinirim.. 2. Klomen tedavim nisanda başlamıştım olmadı inşallah Mayıs ayına

Gunaydin kizlarrr bnm adetime de tam bi hafta kaldi sabirsizlikla bekliyorum ayy Allah im nolur inşallah ya Rabb im

Kizlar hayirli kandiller... İnsallah rabbim bize merhamet eder ve tez vakitte evlatlarimizi verir .. Rabbim kimseye evlat hasreti vermesin dualarda bulusmak umidiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…