- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.561
Günaydın kızlar.Dün benim adetimin 16. günüydü.Pembe bi leke geldi.Yumurtlama kanaması diye bir şey duydum.Bilgisi olan var mı?
Gunaydin canim hayirli kandiller dualarla bulusiriz ins. Ne guzel bir ruya biz kafaya cok taktigimizdan oluyor sanirim benimde ruyamda cok tatli bir kiz cocugu vardirabbim insallah ruyalarimizi gercege donusturur
Kizlar laptop um sirkette kaldi yarin hepinizi ekleyecegim :)
Bende duymustum canim bazi kadinlarda olabiliyormus ama tam nedir bilmiyorum sen calismalara devam et
Canim hayirli kandiller birbirimize sua etmeyi unutmayalim. . bence yarin sabah yeniden test yap insallah bebegun seninledir dua ile kal...
Bende duymustum canim bazi kadinlarda olabiliyormus ama tam nedir bilmiyorum sen calismalara devam et
herkes her ay bekliyor da canım o açık başlıkları gördükçe içi acıyor hevesi kaçıyor. benmde bat 7 mayıs canım. 3. ayım yumurta takibinde. ümitli değilim bence buay da olmayacak ama ümit fakirin ekmeği derler :) senn bat ne zaman? ben bekleme de sana eşlik ederim :)
Canım şimdi doktora sordum yumurtlama belirtisi olabilir,gebelik şansın yüksek dedi.Dünü değerlendirdik ama bugünü de değerlendirmeliyim sanırım :)))
benimde yumurta takibinde 3. ayım pkolu olduğum için belli bi adet tarihim yok.24 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum pregnly 5000* 2 doz gün aşırı ilişki dedi en son c.tesi günü ondan sonra kaç gün beklemem lazım test yaptırmak için??
Canim 12. Gunden sonra yapman lazim diye biliyorum cunku oncesinde ignenin etkisiyle yanlis pozitif cikiyormus
Degerlendir canim eskiden kaliteli sperm mi vardi
6 Mayıs a denek geliyo garanti olsun ben 10 mayısta yaptırayım çok heycanlıyım geçen aylarda yumurtalarım büyümemişti bile ,
geçen ay 8 di bu ay 19 olmuş
Haklısın canım biz boş geçirmeyelim de artık kalitelimi değil mi onu görücez :))
He ya hemde catir catir doguruyorlarmis
Cok sevindim canim insallah rabbim saglikli ve hayirli evladini tez vakitte sana gonderir
Kizlar hayirli kandiller... İnsallah rabbim bize merhamet eder ve tez vakitte evlatlarimizi verir .. Rabbim kimseye evlat hasreti vermesin dualarda bulusmak umidiyle..