Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Kandiliniz mübarek olsun kızlar cok dua edelim bugun hepiniz dualarimdasiniz sizde beni eksik etmeyin rabbim duysun bizi katindan birer melek hediye etsin

Gunaydin kizlar. Ben dayanamayip reglime 1 hafta varken predictor early yaptim 5 dk sonra silik bi cizgi cikti. Daha once reglim gecmisken yaptigimda hicbi sey cikmamisti. Acaba catlatma ignesi yuzunden mi cikti bu cizgi? :44:

Gunaydin kizlar. Ben dayanamayip reglime 1 hafta varken predictor early yaptim 5 dk sonra silik bi cizgi cikti. Daha once reglim gecmisken yaptigimda hicbi sey cikmamisti. Acaba catlatma ignesi yuzunden mi cikti bu cizgi? :44:

Canim insallah bebektir ama bu ignenin ustunden en az 12 gun gecmesi gerekiyormus yoksa pozitif gorunuyormus sende kac gun gecti

Selam kızlar yeniyim bende yumurtlama günümde kazayla korunamadik her ne kadar bebek icin erken oldugunu dusunsemde mayıs 9 adet tarihim bakalim bi kereden bişey olmusmudur Türk sinemalarindaki gibi :))

kendime yeni geldim hemen burda buldum kendimi gün bitti sayılır ama günaydın demek istedim:) günaydın hamiş adayları :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaslar Hayırlı kandiller.
Dün gece uyumadan ellerimi semaya acıp bebek isteyen herkese sağlıklı bebek vermesi için Allah ıma dua ettim . Bu gece bol bol birbirimiz için dua edelim. Dualarda buluşmak dileğiyle.

hadi hanımlar Meyıs ayında beraber bebeişlerimizi bekleyelim . İnsallah mayıs ayında bebişlerimize kavuşuruz:):KK52::KK49:

chuchee**********1 Mayıs

gingery***********1 Mayıs*******HAMİLEEEEEE

missdely**********1 Mayıs

askyokolmak*******1 Mayıs

deryaisa07********1 Mayıs

papatis***********3 Mayıs

BenimAskPastam****5 Mayıs

Fluu*************6 MAyıs

damak***********6 Mayıs

sykapusuz*********6 Mayıs

Umuttt***********7 Mayıs

eski9*************8 Mayıs

hanife55**********8 Mayıs

CICIBICIMELEK******8 Mayıs

CKbeautyandsheer***8 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

secido ***********10 Mayıs

_pdr ************10 Mayıs

Pirelideve*********10 Mayıs

Zeynthearch******10 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

melekkkkkk ******11 Mayıs

kds2309*********11 Mayıs

balarisi1 *********11 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

inciela***********12 Mayıs

26may***********13 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

DELFN************14 Mayıs

ABCDEFCD*********14 Mayıs

brczngn***********15 Mayıs

unutkanvepanik*****19 Mayıs

nazligamzelim******19 Mayıs

feyzayldz*********21 Mayıs

bernaaydin********24 Mayıs

angels1987********24 Mayıs

elif5541**********26 Mayıs

chuchee**********28 Mayıs

düsenleme isteyebilir miyim canm.. yumurtam erken buyudu erken catlatma ıgnesı oldum. 13 mayıs bat.. tşk.. :KK36::KK36::KK36:

liste için adımı yazmıştım ama listeye geçirilmemiş
ilginç doğrusu
yeni isim eklenmeyecekse özel topik yapın bari.

Evet benim adım da eklenmemiş lütfen ekler misiniz? Bat 12 mayıs..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bat icin son 4 insallah gelmez 9 ay 😁

nisan ayı topiği mayıs topiği açmış onu arıyorummm burasıdır umarım cvp veren de yook

5gün kaldııı baklm bu ay şanslımıyızz

Canım ben nisan ayı topiğinde yoktum ondan bilmiyorum ama burasıdır heralde.. Kaçıncı bekleyişin olucak? Benim bu ay 3.olucak. İnşallah son olur hepimiz için yaza hamile gireriz:)

X