Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Bazen 28 bazen 29 günde bir oluyor kızlar.. Çok düzensiz sayılmaz yani. Hadi hayırlısı bakalım bu ay umutluyum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bat 6 mayis belimde agri var kasiklarimda bir agirlik hissinvar boyle adette olan sanci degil arada bir boyle cekilme gibi birde surekli uykuda var kizlar bu belirtiler hepimizde var acaba hamilemiyiz adet mi geliyor :KK43:

Canım ben hamile iken karnım çok çok ağrıyordu regl olacak zannediyordum fakat hamileymişim oluyormuş böyle ağrılar arkadaşımda aynı şeyleri yaşamış.ben bebeğimi kaybettim inşallah sen hamilesindir ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyy inş inş bunu duymak söylenmesi bile insanı nasıl mutlu ediyo biliyo musun ? senn adına üzüldüm çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda buradan hamileyim diye haykırırız bunu öyle istiyorum ki. Hamile haberlerini aldkça inan kendimmişim gibi seviniyorum. Allah ım nasip etsin ama sağlıklısını versin bizlere.

Kızlar iyi geceler. Beni de eklerseniz sevinirim her ne kadar 2 yıldır umudum kalmasa da BAT 3 mayıs

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin canlar ya bugun adet olmam gerekiyo ins olmam ama umudum yok dun aksam kahverengi akinti geldi adet oldum sandim arkasi gelmedi karnim ve bacaklarim agriyo heran olacakmis gibi hissediyorum

Gunaydin.hayirli kandiller arkadaslar..bende mayis 1 i dort gozle bekledim .cok sukur simdilik bisey yok..dun aksam dayanamayip test yaptim negatifti sabah kalip baktim 2. Cuzgi hafif cikmis...jan verebilecegim bii yer yok bulundugum ilceede en yakin yer 45 dk.ne dusunmeliyim bilemedim.varmi boyle bisey yasayan

kızlar mrb ve de hayırlı kandiller henüz kimse yok sanırım 3-4 gün önce rüyamda adet oluyodm bu sabah ise test yapıyorm ama dijital hesap makinesi gibi göstergesi olan değişik bi test vardi elimde çizgi diil 2 yuvarlak çıkması gerekiyomuş bn de 1 yuvarlak bi yarım çıkıyor cok sevinmiştim bi iki gün snr yuvarlak net olur diye çok heyecanlıym rüyada bile ne kdr seviniyo insan

Gunaydin.hayirli kandiller arkadaslar..bende mayis 1 i dort gozle bekledim .cok sukur simdilik bisey yok..dun aksam dayanamayip test yaptim negatifti sabah kalip baktim 2. Cuzgi hafif cikmis...jan verebilecegim bii yer yok bulundugum ilceede en yakin yer 45 dk.ne dusunmeliyim bilemedim.varmi boyle bisey yasayan

Canim hayirli kandiller birbirimize sua etmeyi unutmayalim. . bence yarin sabah yeniden test yap insallah bebegun seninledir dua ile kal...

Günaydın kızlar.Dün benim adetimin 16. günüydü.Pembe bi leke geldi.Yumurtlama kanaması diye bir şey duydum.Bilgisi olan var mı?

kızlar mrb ve de hayırlı kandiller henüz kimse yok sanırım 3-4 gün önce rüyamda adet oluyodm bu sabah ise test yapıyorm ama dijital hesap makinesi gibi göstergesi olan değişik bi test vardi elimde çizgi diil 2 yuvarlak çıkması gerekiyomuş bn de 1 yuvarlak bi yarım çıkıyor cok sevinmiştim bi iki gün snr yuvarlak net olur diye çok heyecanlıym rüyada bile ne kdr seviniyo insan

Gunaydin canim hayirli kandiller dualarla bulusiriz ins. Ne guzel bir ruya biz kafaya cok taktigimizdan oluyor sanirim benimde ruyamda cok tatli bir kiz cocugu vardi:KK1: rabbim insallah ruyalarimizi gercege donusturur

X