Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

cnm biz aralık ayında karar verdik..ocak ayında başladık ama subat ayında regl olmadım stresten dolayı.. mart ve nisan ayında takip ediyorum yumurtlama günümü fln...inş nisan ayında olmuştur...

merhaba kzlar hoşgeldiniz burası mayıs topiği. günler geçmiyo son 10 gün kaldıııı

hoşbulduk...bnmde 5 gün kaldııı

sennki bna göre az kalmıs .
sennlede düğün tarhlermz yakınmıs bn gecen yıl 11 agustosta evlendm 5 aydır bebek bekliyorm sen ?

liste için adımı yazmıştım ama listeye geçirilmemiş
ilginç doğrusu
yeni isim eklenmeyecekse özel topik yapın bari.

Pardon tepkini anlayamadim? Gozden kacmis olamazmi farkindaysan insaniz eger bu sekilde tepkiyle topikte olacaksan evet bize ozel ve pozitif insanlarin oldugu bir topic arkadasim Allah herseyi gonlunce versin

Sizin de daha yeni denemelerinizmiş... Bakalım biz de umutluyuz inşallah bu ay olur. Doktora fln da gitmedim hiç sen gittin mi cnm?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pardon tepkini anlayamadim? Gozden kacmis olamazmi farkindaysan insaniz eger bu sekilde tepkiyle topikte olacaksan evet bize ozel ve pozitif insanlarin oldugu bir topic arkadasim Allah herseyi gonlunce versin

Allah herkesin gönlüne göre versin gözden kaçan bir benimki bu daha ilginç

Sizin de daha yeni denemelerinizmiş... Bakalım biz de umutluyuz inşallah bu ay olur. Doktora fln da gitmedim hiç sen gittin mi cnm?

şuabt ayında 25 gün gelmedi ztn 28 gün şubt ayı yaa o ara gittim intihap var demişti...başkada gitmedim biraz daha deneyelim olmazsa giderim..eşim de gidecek...

şimdi cıkıyorum daha sonra dvm ederizz grszz

şuabt ayında 25 gün gelmedi ztn 28 gün şubt ayı yaa o ara gittim intihap var demişti...başkada gitmedim biraz daha deneyelim olmazsa giderim..eşim de gidecek...

şimdi cıkıyorum daha sonra dvm ederizz grszz

Görüşürüzzz:)

canım çatlatma iğnesinden itibaren 14. gün yaptırabilirsin testi

Su listeye benide ekleyin yeni katıldım ve bu ay çok umutluyum rabbim isteklerimii boşa çıkarmasın inşaallah 😊

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Su listeye benide ekleyin yeni katıldım ve bu ay çok umutluyum rabbim isteklerimii boşa çıkarmasın inşaallah 😊

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin cümlemizin inşallah:) ben de bu ay çok umutluyum içimden bir ses bu ay olucak diyo nedense:)

Amin cümlemizin inşallah:) ben de bu ay çok umutluyum içimden bir ses bu ay olucak diyo nedense:)

Bende de o his var hislerimde kuvvetlidir ama insan kendine oluncabir acaba diyor �� hadi inşaallah hu ay kalırız da diğer topiklerde buluşuruz ����

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay inşallah:) bi de daha vakit var 11 gün bekliycem o yüzden daha umutluyum sanki. Günler azaldıkça olmuycakmış gibi geliyo, inşallah bu ay öyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…