- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.601
Canım ben nisan ayı topiğinde yoktum ondan bilmiyorum ama burasıdır heralde.. Kaçıncı bekleyişin olucak? Benim bu ay 3.olucak. İnşallah son olur hepimiz için yaza hamile gireriz:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba kzlar hoşgeldiniz burası mayıs topiği. günler geçmiyo son 10 gün kaldıııı
cnm biz aralık ayında karar verdik..ocak ayında başladık ama subat ayında regl olmadım stresten dolayı.. mart ve nisan ayında takip ediyorum yumurtlama günümü fln...inş nisan ayında olmuştur...
hoşbulduk...bnmde 5 gün kaldııı
liste için adımı yazmıştım ama listeye geçirilmemiş
ilginç doğrusu
yeni isim eklenmeyecekse özel topik yapın bari.
cnm biz aralık ayında karar verdik..ocak ayında başladık ama subat ayında regl olmadım stresten dolayı.. mart ve nisan ayında takip ediyorum yumurtlama günümü fln...inş nisan ayında olmuştur...
hoşbulduk...bnmde 5 gün kaldııı
sennki bna göre az kalmıs .
sennlede düğün tarhlermz yakınmısbn gecen yıl 11 agustosta evlendm 5 aydır bebek bekliyorm sen ?
Pardon tepkini anlayamadim? Gozden kacmis olamazmi farkindaysan insaniz eger bu sekilde tepkiyle topikte olacaksan evet bize ozel ve pozitif insanlarin oldugu bir topic arkadasim Allah herseyi gonlunce versin
Sizin de daha yeni denemelerinizmiş... Bakalım biz de umutluyuz inşallah bu ay olur. Doktora fln da gitmedim hiç sen gittin mi cnm?
Allah herkesin gönlüne göre versin gözden kaçan bir benimki bu daha ilginç
şuabt ayında 25 gün gelmedi ztn 28 gün şubt ayı yaa o ara gittim intihap var demişti...başkada gitmedim biraz daha deneyelim olmazsa giderim..eşim de gidecek...
şimdi cıkıyorum daha sonra dvm ederizz grszz
benimde yumurta takibinde 3. ayım pkolu olduğum için belli bi adet tarihim yok.24 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum pregnly 5000* 2 doz gün aşırı ilişki dedi en son c.tesi günü ondan sonra kaç gün beklemem lazım test yaptırmak için??
ben söliim gecen ay sırf ıgnenın etkısı acaba ne zaman gecıcek dıe test yapmsıtım:) 9. gun cizgi coook sılık vardı 10, gun tamemen yok olmuştu..
Nedir bu 9. Gunun bize kastı???
Seytan hep 9. Gun de mi durter!!!
Su listeye benide ekleyin yeni katıldım ve bu ay çok umutluyum rabbim isteklerimii boşa çıkarmasın inşaallah 😊
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin cümlemizin inşallah:) ben de bu ay çok umutluyum içimden bir ses bu ay olucak diyo nedense:)
Sormaaa cnmmmm ben bu ay dan umutluyummm insallahhh insalahhh
Günaydın canlarrr güzel gunler gecirmeniz dilegiylee