-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.541
Bazen 28 bazen 29 günde bir oluyor kızlar.. Çok düzensiz sayılmaz yani. Hadi hayırlısı bakalım bu ay umutluyum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ben hamile iken karnım çok çok ağrıyordu regl olacak zannediyordum fakat hamileymişim oluyormuş böyle ağrılar arkadaşımda aynı şeyleri yaşamış.ben bebeğimi kaybettim inşallah sen hamilesindir ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canm eklemeyi ben yapamıyorum secido yapıyor.topik secidonun açtığı topik o ekleyebiliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin canlar ya bugun adet olmam gerekiyo ins olmam ama umudum yok dun aksam kahverengi akinti geldi adet oldum sandim arkasi gelmedi karnim ve bacaklarim agriyo heran olacakmis gibi hissediyorum
Canim insallah o bebek belirtisidir bekleyelim bakalim ne olcaka
Insallah canim hayirlisi 2 senedir beklemek zor geliyo
Gunaydin.hayirli kandiller arkadaslar..bende mayis 1 i dort gozle bekledim .cok sukur simdilik bisey yok..dun aksam dayanamayip test yaptim negatifti sabah kalip baktim 2. Cuzgi hafif cikmis...jan verebilecegim bii yer yok bulundugum ilceede en yakin yer 45 dk.ne dusunmeliyim bilemedim.varmi boyle bisey yasayan
kızlar mrb ve de hayırlı kandiller henüz kimse yok sanırım 3-4 gün önce rüyamda adet oluyodm bu sabah ise test yapıyorm ama dijital hesap makinesi gibi göstergesi olan değişik bi test vardi elimde çizgi diil 2 yuvarlak çıkması gerekiyomuş bn de 1 yuvarlak bi yarım çıkıyor cok sevinmiştim bi iki gün snr yuvarlak net olur diye çok heyecanlıym rüyada bile ne kdr seviniyo insan