Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

26 Mayıs Bir arkadaşımla aynı zamanda korunmayı bıraktık, o şimdi hamişmiş.. Rabbim bize de nasip eder inşallah...

ben kullandım ama çok devam edemedim incir kürüne. soğan kürünü yapmıştım ondan öncesinde. prolaktin yüksekliği olanlara incir kürü önerilmiyor. dikkatli ol

Canım bende iki aydır prolaktin tedavisi görüyorum ilk ay parlodel kullandım yan etkisinden dolayı içemedim sonra dra gittim 116 olmuş bu kez dostinex verdi dün 8. son ilacımı içtim adet günüm 9 mayıs beklicem eğer hamile değilsem adetin 3. Günü gidicem kontrole.İncir kürü yükseltiyor prolaktini kullanma.Burdan balarısı arkadaş bana testere dişli aşlan perçemini önerdi onun bi arkadaşı bunu bir ay kullanmış ve o ay hamile kalmış ben onu kullanıcam hamile değilsem tabi adetimin ilk günü başlamayı düşünüyorum.Umarım bize de şifalı olur ve bebişlerimizi kucağımıza alırız..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende doktora gittim karından baktı bişi yok dedi.hormonlara da baktı hepsi harika dedi.prolaktinde düşmüş ilacı bırakabilirsin dedi.artık sadece adetin bitimini bekleyip çalışmak kalıyo geriye :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar "bat" dediğiniz regl olma tarihiniz mi? Kusura bakmayın bu konularda yeniyim de

sordum mu hatırlamıyorum ama sen ne zamandır ılac ıcıyodun prl ıcın ? ben yarın doktoru arayıp sorcam ılac benı sersem yapıyo dıcem.ne zaman tahlıl yaptırmam gerekıyo dıcem

Canm eklemeyi ben yapamıyorum secido yapıyor.topik secidonun açtığı topik o ekleyebiliyor

sordum mu hatırlamıyorum ama sen ne zamandır ılac ıcıyodun prl ıcın ? ben yarın doktoru arayıp sorcam ılac benı sersem yapıyo dıcem.ne zaman tahlıl yaptırmam gerekıyo dıcem

2ay dostinex kullandım canım adetin ikinci günü yaptırdım testleri.prolaktin aşırı düşmüş doktor ilacı bırak 1ay da öyle dene dedi.ay sonu tekrar bakarız dedi

Canım beni de eklermisin benim 9 mayıs umarım güzel haberlerimizi paylaşıtız bu ay..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm eklemeyi ben yapamıyorum secido yapıyor.topik secidonun açtığı topik o ekleyebiliyor

hııı anladım canım.umarım ıkımızınkı de bı daha yukselmez hemencık hamıle kalırız oh ohhh :)

Canım ben hamile iken karnım çok çok ağrıyordu regl olacak zannediyordum fakat hamileymişim oluyormuş böyle ağrılar arkadaşımda aynı şeyleri yaşamış.ben bebeğimi kaybettim inşallah sen hamilesindir ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım bir daha adetinin tahmini başlangıç tarihi oluyo bat

Peki yumurtlama dönemi ne zamab oluyo canım? Saol cevap verdiğin için kendimi yalnız hissetmiştim:)

Peki yumurtlama dönemi ne zamab oluyo canım? Saol cevap verdiğin için kendimi yalnız hissetmiştim:)

Adet oldugunda adet gunun 1. Gun olarak sayilir ve 12 ile 21. Gun arasinda yumurtlarsin gebeliğe en elverisli donem tabi duzensiz adet goruyorsan bu tarih degisebiliyor cnm

Valla benim de yumurtlama tarihimde sıkıntı varadetlerim düzensiz.ama her adetin 28 günse sanırım birdahaki adet tarihinden 14gün geriye sayıyorsun.ama emin değilim internette hesaplayıcılar oluyor bir bak istersen.önemli olan adetinin düzenli olup olmaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…