- 1 Nisan 2014
- 750
- 23
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.521
ben kullandım ama çok devam edemedim incir kürüne. soğan kürünü yapmıştım ondan öncesinde. prolaktin yüksekliği olanlara incir kürü önerilmiyor. dikkatli ol
Canım beni de ekler misin bat 24 mayıs
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok cnm ya asagıdakı tarıhte senın evlenme gununse benımkıne yakın tarıhlerde evlenmısız dıcektımm
ewet canım umutlar mayısa :) ben gecıkmelı mayıs olur dıye o forumdada gazınıyodum.adet tarıhım yıne mayıs sonu cıktı.parlodel kullandıgım ıcın adetım 28gunde bır oluyo demek kı. 28 mayısa yazdırdım kendımı :)
ama canımı sıkmadım o kadar.ılk kez bu kadar rahatım adet oldugum ıcın :)
Bende doktora gittim karından baktı bişi yok dedi.hormonlara da baktı hepsi harika dedi.prolaktinde düşmüş ilacı bırakabilirsin dedi.artık sadece adetin bitimini bekleyip çalışmak kalıyo geriye :)
sordum mu hatırlamıyorum ama sen ne zamandır ılac ıcıyodun prl ıcın ? ben yarın doktoru arayıp sorcam ılac benı sersem yapıyo dıcem.ne zaman tahlıl yaptırmam gerekıyo dıcem
Canım beni de eklermisin benim 9 mayıs umarım güzel haberlerimizi paylaşıtız bu ay..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2ay dostinex kullandım canım adetin ikinci günü yaptırdım testleri.prolaktin aşırı düşmüş doktor ilacı bırak 1ay da öyle dene dedi.ay sonu tekrar bakarız dedi
hııı anladım canım.umarım ıkımızınkı de bı daha yukselmez hemencık hamıle kalırız oh ohhh :)
inş inş yaa
Neden kimse bana cevap yazmıyoki
Evet canım bir daha adetinin tahmini başlangıç tarihi oluyo bat
Peki yumurtlama dönemi ne zamab oluyo canım? Saol cevap verdiğin için kendimi yalnız hissetmiştim:)
Peki yumurtlama dönemi ne zamab oluyo canım? Saol cevap verdiğin için kendimi yalnız hissetmiştim:)