Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

canım resmen aynı anda adet olmuşuz. benimde dun aksam 28. günümdü ve maalesef hazin son. ama ne yapaıl kısmet boyleymıs. en azından adetımız duzene gırmeye basladı biraz ben ona seviniyrum.

ewet canım bende ona sewınıyorum.parlodel saysınde adetım 28gun de oldu.. bu ay hıssedıyodum adet olcagmı o yuzden cok rahat bı adet gecırıyorum ılk kez :)

benim yaşım 36 o yüzden tedirginlik yaşıyorum. ama şu bir gerçek ki yıllar geçtikçe hormonlu gıdalar stres falan arttıkça gebe kalmak daha da zorlaşır hale geliyor. Allah hepimize sabır versin. yaşadıklarımızın sonu iyi olsun inşallah.
ama siz siz olun kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyin. çünkü yararı olduğu kadar zararı da olabiliyor.

evet gunumuzun en kotu hastalıgından bırı ınfertıle kesınlıkle yapay gıda ve hareketsızlık.. ınsallah rabbım tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versın

hemen olumsuz düsünme , hatta benden sana tavsiye bu konuyu hiç dusunmemeye calıs. umarım hazıranda sen ihtıyac duymazsın bizim topiğe sohbete gelirsin :)

ewet canım bende ona sewınıyorum.parlodel saysınde adetım 28gun de oldu.. bu ay hıssedıyodum adet olcagmı o yuzden cok rahat bı adet gecırıyorum ılk kez :)

bencede uzme kendını , bende bu ay olmadı ama rahatım gecen aya göre. kimbilir belki son bekleyeişlerimizdir ve ondandır bu rahatlık :)

Kızlar beni de alın aranıza:) ben de mayıs ayında hamile kalmak istiyorum, 2 ay denedik olmadı bakalım kısmetse bu ayı bekliycez.. 12 mayısta regl olmam gerekiyo, nasıl bekliycem o zamana kadar pooofff

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

almazmıyız bebegım aramıza hosgeldın sefa getırdın ve ıyıkı geldin

Teşekkür ederimm😊 ne samimi bir topik bu böylee😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağol bebeğim çok guzel seyler soylemıssın .dogru kaderı kımse degıstıremez. stres yapmıyorum dıye dusunuyorum ama bole sıvılceler cıkınca herhalde ıcten ıce mı yapıyorum nee anlamadım kı bende.....Allahım burada olan herkesın sesını duysun bızlere evlatlar nasıp etsınnnn...

amin canım amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…