-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.501
canım resmen aynı anda adet olmuşuz. benimde dun aksam 28. günümdü ve maalesef hazin son. ama ne yapaıl kısmet boyleymıs. en azından adetımız duzene gırmeye basladı biraz ben ona seviniyrum.
aman aman Allah korusun hazıran degıl mayıs olsun
benim yaşım 36 o yüzden tedirginlik yaşıyorum. ama şu bir gerçek ki yıllar geçtikçe hormonlu gıdalar stres falan arttıkça gebe kalmak daha da zorlaşır hale geliyor. Allah hepimize sabır versin. yaşadıklarımızın sonu iyi olsun inşallah.
ama siz siz olun kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyin. çünkü yararı olduğu kadar zararı da olabiliyor.
kızlar benim
fsh 3,80
lh 3,94
bu değerler nasıl sizce
üzüldüm yaa hayırlısı olsun diyelimm :-( ümitler bnmde hazrana kalcak öle hissediyorum bu aydan ümidim yok kendimi olumsza hazrlıorum reglime 11 gün var
napalım bzde hzran topiğinde ümitlerimizi yesertiriz inş. Saglık olsun ..
ewet canım bende ona sewınıyorum.parlodel saysınde adetım 28gun de oldu.. bu ay hıssedıyodum adet olcagmı o yuzden cok rahat bı adet gecırıyorum ılk kez :)
eğer adetin 3. günü yapıldı ise gayet iyi bence..
hemen olumsuz düsünme , hatta benden sana tavsiye bu konuyu hiç dusunmemeye calıs. umarım hazıranda sen ihtıyac duymazsın bizim topiğe sohbete gelirsin :)
Kızlar beni de alın aranıza:) ben de mayıs ayında hamile kalmak istiyorum, 2 ay denedik olmadı bakalım kısmetse bu ayı bekliycez.. 12 mayısta regl olmam gerekiyo, nasıl bekliycem o zamana kadar pooofff
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dua ve tevekkulle bak sunu sakın unutma bebeğin doğacağı saat ile ölümn saati asla değişmez.. KAderimizde ne varsa o olacak sen elinden geleni yaptın gerisini Allaha bırak dua et bol bol varsada yoksada stres yapmak sadece senı yıpratır
Teşekkür ederimm😊 ne samimi bir topik bu böylee😊
sağol bebeğim çok guzel seyler soylemıssın .dogru kaderı kımse degıstıremez. stres yapmıyorum dıye dusunuyorum ama bole sıvılceler cıkınca herhalde ıcten ıce mı yapıyorum nee anlamadım kı bende.....Allahım burada olan herkesın sesını duysun bızlere evlatlar nasıp etsınnnn...
hosgeldın cnm senın dugun 14 temmuz muydu?
Yok canım 13 ekimdi.. Biriyle mi karıştırdın:)
evet çıkar. bana hep vajinal bakıyorlar zaten.