Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Allah ım sifasını versin inş tabiki birbirimze destek olmak için buradayız. Adetime yakın son bir haftada yumurtluyomusum dedin peki sen bu süreçte son hafta die önemsemedgn dönemde agrı sızı akıntı vs yasadın mı ?

evet hepsini yaşadım hatta bunları hep hamilelik belirtisi zannettim.. hatta o dönemde eşimle çok sık ilişkiye de girmedim
çünkü bu ihtimali hiç düşünmemiştim adetlerim hayatımda hep çok düzenlidir. sadece evlendiğimden beri birkaç günlük gecikmeler yaşadım. o da muhtemelen psikolojik

hmmmm anladım vallaha ahanda bu ağrıların sebebini simdi anladm
birkaç kişiden daha duydum bazı kadınlar geç yumurtluyo bnde onlardanım galba. Belim kasıklarım sanki yumurtalıklarım ağrıo aynı adet olcam sanki. bu ağrılar 11 mayısta olsa adet olcam dicem o derece yani.
O zaman değerlendirmek lazım bu günleri
bu ay da tutmazsa yumurtlamayı ovulasyon testleryle tespit etmeye çalışcam.

kesinlikle kaliteli bir ovulasyon testi kullanılmasını hatta 1 ay kadar dr kontrolünde ovulasyon takibi öneririm herkese. boşuna 10 ay kaybetmişim
bir de adetin 3. günü yapılan kan testleri de çok önemli. siz siz olun bunları ihmal etmeyin.

1 yıldan snra bazı seyleri ögrenen var yine de buna da şükür. Doktor kontrolünde olmak iyi bnce. Bende doktor kontrolündeyim
3. günü kan testi yaptırdım ufak tefek sorunlar çıktı onun mücadelesini veriyorum şimdi :-( beklemek belirszlik çok kötü yaa. Allah ım sabır versib bizlere. bu arada bnde 8 bucuk aylık evliyim 5 aydır bekliyorum hayırlısı.

arkadaşlar ben genel olarak herkesi ilgilendiren bi şey daha söyliycem.

aramızda daha çok yeni evlilikleri olan arkadaşlarımız var ve hepsi umutsuz. şöyle düşünün, evlat sahibi olmak için 20-30 seneler uğraşan aileler var. ama yakınlarınızda vardır ama tv'de görmüşsünüzdür. bizim daha çok yeni lütfen herkes libidosunu arttıracak bişeyler yapsın ve mayıs ayı çalışmalarına hız kesmeden devam edelim.

rabbim doğru zamanı bilir ama yaş 30 oldu tedirgin oluyorum prolaktinim 130 ergenlikten beri

biliyorum kabul
çok şükür Yaradan dermansız dert vermesin ama kızlar psikolojim bozuldu hayıt macunu aldım onu bile içemiyorum dokunur diye o durumdayım

olsun ben de 28'im çok yok aramızda. ben 4,5 senedir evliyim yaklaşık 10 aydır deniyoruz. benim problemim de PCOS. yapacak bişey yok. Allah'ın takdiri

Uzulme birtanem umutlar hic bitmez Eabbim elbet tez zamanda bebislerimizi verecektir cok sukur adet olabiliyoruz hala umudumuz var

tatlım benı 28 mayısa ekleyebılır mısın.tahmını adetım 28 mayısmıs.bu ılac sayesınde demek kı 28gunde bır adet olcam.en azından hazırana dewretmemısım :)

Ah canım ya ben de seni merak ediyodum kader arkadaşım bende 27. Gün adet oldum umutlar mayısa artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ewet canım umutlar mayısa :) ben gecıkmelı mayıs olur dıye o forumdada gazınıyodum.adet tarıhım yıne mayıs sonu cıktı.parlodel kullandıgım ıcın adetım 28gunde bır oluyo demek kı. 28 mayısa yazdırdım kendımı :)
ama canımı sıkmadım o kadar.ılk kez bu kadar rahatım adet oldugum ıcın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…