- 16 Haziran 2009
- 8.155
- 13.991
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.461
Kızlar incir kürünü kullanan oldu mu aranızda?ben iki aydır prolaktin tedavisi görüyordum.ama dün doktorum ilacı bırakabilirsin düşmüş dedi.ya incir kürüne başlamak istiyorum da korkuyorum prolaktini de yükseltir diye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar incir kürünü kullanan oldu mu aranızda?ben iki aydır prolaktin tedavisi görüyordum.ama dün doktorum ilacı bırakabilirsin düşmüş dedi.ya incir kürüne başlamak istiyorum da korkuyorum prolaktini de yükseltir diye
ben kullandım ama çok devam edemedim incir kürüne. soğan kürünü yapmıştım ondan öncesinde. prolaktin yüksekliği olanlara incir kürü önerilmiyor. dikkatli ol
hayır canım prolaktın sorunun varsa sakın kullanma ayrıca suan dustu dıyorsun ıncır kurune başlarsan yine yükselir
Ayyy iyi ki sormuşum ya çok sağolun kızlar çok büyük bir hata yapıcakmışım...seviyorum sizi kızlar iyi ki varsınız
Aaaaa öyle mi bunu duymamıştım ama tahmin etmiştim.ama soğan kürünü içemem benneyse inciri de yapmayayım bari.sağol tatlım bilgin için
amin canım inşallah hiç birimiz ve ben haziran topiğine transfer olmayız
evettt hadi şımartalım kendimizi iyiki biz bayanlar varızzz:13::13:
şekerim ilk içtiğimde ben de içememiştim. sonra bigün bu böyle olmayacak dedim ve niyeti bozdum. kaynattım soğanı bi güzel ve bu sırada hiç burnumdan nefes almadım. süzdüm, soğuyana ve içene kadar nefes almadım burnumdan. çoook rahat geçti.
ama tabi mide problemin varsa soğan kürünü de önermiyorlar.
inş haziran topiğimde hiçbirinizi görmek istemiyorum ona göre
ya Secido sennle aynı günde batlarım inş olmayızda. bat(10-11 mayısta bekliyorum 33 günde bir oluorum)
Benm belim ağrıyo sağ ve sol kasıklarım ağrıyo . Sanki yumurtalık kısımlarım. 11 mayısta olcam sanırım. Sence bu hala yumurtlamanın izleri mi hamilelik belirtisi olacagnı sanmıorum geçen ay da böyleydim
Ya mide problemim yok yemek konusunda önyargılıyımdır hemen midem bulanır.bebişler için herşeye değer ama ne bilim soğan kürü sarmadı beni
Hepimiz mükemmel birer anne olucaz :) bebişler bir gelsin onların poposunu ısırıcaz :)
zaten polikistik over değilsen ve kistlerin yoksa soğan kürüne gerek de yok
şekerim ilk içtiğimde ben de içememiştim. sonra bigün bu böyle olmayacak dedim ve niyeti bozdum. kaynattım soğanı bi güzel ve bu sırada hiç burnumdan nefes almadım. süzdüm, soğuyana ve içene kadar nefes almadım burnumdan. çoook rahat geçti.
ama tabi mide problemin varsa soğan kürünü de önermiyorlar.
kasıgımız falan agrımıyorrr!!! bunları ben dusunmek te yazmakta ıstemıyorum lutfen bebeğimmm sende unut olurmu
zaten polikistik over değilsen ve kistlerin yoksa soğan kürüne gerek de yok
Ya canım ben onun ne olduğunu nasıl anlaşıldığını bilmiyorum aslında.doktorum sadece karından baktı bişi yok dedi.bir de homonlara baktı çok güzel dedi
Bende gastrit var icemem dimi