Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Kızlar incir kürünü kullanan oldu mu aranızda?ben iki aydır prolaktin tedavisi görüyordum.ama dün doktorum ilacı bırakabilirsin düşmüş dedi.ya incir kürüne başlamak istiyorum da korkuyorum prolaktini de yükseltir diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben kullandım ama çok devam edemedim incir kürüne. soğan kürünü yapmıştım ondan öncesinde. prolaktin yüksekliği olanlara incir kürü önerilmiyor. dikkatli ol:KK45:

Kızlar incir kürünü kullanan oldu mu aranızda?ben iki aydır prolaktin tedavisi görüyordum.ama dün doktorum ilacı bırakabilirsin düşmüş dedi.ya incir kürüne başlamak istiyorum da korkuyorum prolaktini de yükseltir diye

hayır canım prolaktın sorunun varsa sakın kullanma ayrıca suan dustu dıyorsun ıncır kurune başlarsan yine yükselir:KK20:

ben kullandım ama çok devam edemedim incir kürüne. soğan kürünü yapmıştım ondan öncesinde. prolaktin yüksekliği olanlara incir kürü önerilmiyor. dikkatli ol:KK45:

Aaaaa öyle mi bunu duymamıştım ama tahmin etmiştim.ama soğan kürünü içemem ben :KK43: neyse inciri de yapmayayım bari.sağol tatlım bilgin için

hayır canım prolaktın sorunun varsa sakın kullanma ayrıca suan dustu dıyorsun ıncır kurune başlarsan yine yükselir:KK20:

Ayyy iyi ki sormuşum ya çok sağolun kızlar çok büyük bir hata yapıcakmışım...seviyorum sizi kızlar iyi ki varsınız

Aaaaa öyle mi bunu duymamıştım ama tahmin etmiştim.ama soğan kürünü içemem ben :KK43: neyse inciri de yapmayayım bari.sağol tatlım bilgin için

şekerim ilk içtiğimde ben de içememiştim. sonra bigün bu böyle olmayacak dedim ve niyeti bozdum. kaynattım soğanı bi güzel ve bu sırada hiç burnumdan nefes almadım. süzdüm, soğuyana ve içene kadar nefes almadım burnumdan. çoook rahat geçti.

ama tabi mide problemin varsa soğan kürünü de önermiyorlar.

amin canım inşallah hiç birimiz ve ben haziran topiğine transfer olmayız:KK16:

inş haziran topiğimde hiçbirinizi görmek istemiyorum ona göre :-)

ya Secido sennle aynı günde batlarım inş olmayızda. bat(10-11 mayısta bekliyorum 33 günde bir oluorum)
Benm belim ağrıyo sağ ve sol kasıklarım ağrıyo . Sanki yumurtalık kısımlarım. 11 mayısta olcam sanırım. Sence bu hala yumurtlamanın izleri mi hamilelik belirtisi olacagnı sanmıorum geçen ay da böyleydim

şekerim ilk içtiğimde ben de içememiştim. sonra bigün bu böyle olmayacak dedim ve niyeti bozdum. kaynattım soğanı bi güzel ve bu sırada hiç burnumdan nefes almadım. süzdüm, soğuyana ve içene kadar nefes almadım burnumdan. çoook rahat geçti.

Ya mide problemim yok yemek konusunda önyargılıyımdır hemen midem bulanır.bebişler için herşeye değer ama ne bilim soğan kürü sarmadı beni :KK43:

inş haziran topiğimde hiçbirinizi görmek istemiyorum ona göre :-)

ya Secido sennle aynı günde batlarım inş olmayızda. bat(10-11 mayısta bekliyorum 33 günde bir oluorum)
Benm belim ağrıyo sağ ve sol kasıklarım ağrıyo . Sanki yumurtalık kısımlarım. 11 mayısta olcam sanırım. Sence bu hala yumurtlamanın izleri mi hamilelik belirtisi olacagnı sanmıorum geçen ay da böyleydim

kasıgımız falan agrımıyorrr!!! bunları ben dusunmek te yazmakta ıstemıyorum lutfen bebeğimmm sende unut olurmu:KK50::KK19:

Bende gastrit var icemem dimi

kasıgımız falan agrımıyorrr!!! bunları ben dusunmek te yazmakta ıstemıyorum lutfen bebeğimmm sende unut olurmu:KK50::KK19:

unutamıorum ki ağrım fazlaa :-( kendini hatırlatıo adet sancısı gibi ağrı kessci almamak için kendimi zor tutuyorum hani yumurtlama belirtisiyse calısmalara daha dikkat edicem o acıdan sormustum :-)

merhaba kızlar, bende evlendiğimden beri korunmuyorum. nisan ayında dr kontrolüne başladım. tahlillerim progesteron dışında iyi çıktı. yumurtalık takibine ve klomene başladım. fakat ilaca ragmen yeterince büyümedi. bu arada ortaya çıktı ki yumurtlamam adetime 1 hafta kala gibi oluyormuş :KK43: 4 Mayısta adet olmayı bekliyorum ve adetimin 3. günü klomeni günde 3 kez kullanacağım ilaç bitiminde yine kontrolüm var ve bu arada eşiminde tahlil yaptırması gerekiyor. çok daralıyorum ama yapacak bişey yok.. günde 3 klomenle olmazsa iğne tedavisi o da olmazsa aşılama yapılacakmış. Allahtan hayırlısını hepimiz için diliyorum. bu süreçde de desteğinizi bekliyorum. :KK30:

Yukseltir bence pek oynama hazır duzene girmisken

Ya canım ben onun ne olduğunu nasıl anlaşıldığını bilmiyorum aslında.doktorum sadece karından baktı bişi yok dedi.bir de homonlara baktı çok güzel dedi

canım polikistik oversen söylüyo zaten doktor. "bu geçmeyen bi hastalık, tedavisiz de hamile kalabilirsin, tedaviye rağmen hamile kalamayabilirsin de". yumurtalık ultrasonunda her adet döneminde yumurtalık etrafında minik minik birden fazla kistin oluştuğu kimisinin kendiliğinden kaybolduğu kimisinin aynen kaldığı bi durum. adet düzensizliği, tüylenme vb belirtileri var. yani kadınlık hormonundan çok erkeklik hormonunun çalıştığı bi hastalık gibi düşün kabataslak. internette PCOS diye arat bulursun. hem görsellerden yumurtalık görüntülerine bakabilirsin.

PCOS olmadığına sevindim.:nazar:

Bende gastrit var icemem dimi

mide ile teşhis konulmuş bi hastalığın varsa daha kötüye çevirebilir. dokunur desem yalan olur, dokunmaz desem yine yalan olur. illaki kullanıcam dersen dikkatli kullan. bi iki gün dene rahatsız olursan bırakırsın. ÇOK DİKKATLİ OL. :KK45:

X