- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.441
Ck canmsin yaaaaiyiki buldum bu topigi yanmda birilerinin olduğunu bilmek cok guzel tanımasak bile :) Allah razı olsun :)
[/QUOTE]acaba burada adı yazılı kızlar nerdeee adını yazıp kactılarmı
chuchee**********1 Mayıs
gingery***********1 Mayıs*******HAMİLEEEEEE
missdely**********1 Mayıs
askyokolmak*******1 Mayıs
deryaisa07********1 Mayıs
papatis***********3 Mayıs
BenimAskPastam****5 Mayıs
Fluu*************6 MAyıs
damak***********6 Mayıs
sykapusuz*********6 Mayıs
Umuttt***********7 Mayıs
eski9*************8 Mayıs
hanife55**********8 Mayıs
CICIBICIMELEK******8 Mayıs
cemom***********9 Mayıs
secido ***********10 Mayıs
_pdr ************10 Mayıs
Pirelideve*********10 Mayıs
Zeynthearch******10 Mayıs
CreeP***********11 Mayıs
melekkkkkk ******11 Mayıs
kds2309*********11 Mayıs
balarisi1 *********11 Mayıs
Pamukprenses187 **12 Mayıs
inciela***********12 Mayıs
26may***********13 Mayıs
oslemtugba********14 Mayıs
DELFN************14 Mayıs
ABCDEFCD*********14 Mayıs
brczngn***********15 Mayıs
unutkanvepanik*****19 Mayıs
nazligamzelim******19 Mayıs
feyzayldz*********21 Mayıs
bernaaydin********24 Mayıs
elif5541**********26 Mayıs[/COLOR]
Ne bileyim bir sürü okuyorum 1hafta önce yapıp silik görenler oluyor dayanamadım yaptım ama suan koptum yaa cok umutluydum bu sefer Insallah var hissetmiştim ama yine hüsran cok canm sıkılıyor allahım kimseyi evlatla sinamasin
topık acan hamıle oluyor demıssın bende hamıle değilim ama inşallah Allahım söyletmiştir:) hamile kalırsam senin topiğinde yatıp kalkıcam sözz
Kızlar günaydın 7 Mayıs adet gunüm ama bugun dayanamadım test yaptımnegatif hic silik fln hic birşey yok umutlar tükendi bende 1bucuk sene oldu bütün hormonlarımız normal Dr a yumurta takibi de oldum klomen catlatma ignesi Sıkıldım kızlar cok sıkıldım
sen kafa dagıtmak için malesef calısmıyorsun bana hiçç kızmacık dısarı tak kulaklık yuru kos ev temızle hersey kafan dağılır sen istemediğin için kafan dağılmıyor birtanem Rabbime şükerler olsun elimiz ayağımız düzgün aç değil açıkta değiliz çok şükür umutsuz durumda değiliz şükret ve dua et bir anem hayat üzülmek için çok kısa...
sen kafa dagıtmak için malesef calısmıyorsun bana hiçç kızmacık dısarı tak kulaklık yuru kos ev temızle hersey kafan dağılır sen istemediğin için kafan dağılmıyor birtanem Rabbime şükerler olsun elimiz ayağımız düzgün aç değil açıkta değiliz çok şükür umutsuz durumda değiliz şükret ve dua et bir anem hayat üzülmek için çok kısa...
batlarımız aynı canım belirtiiçinde umutsuzluk içinde çok erken. eğer haftaya da birşey hissetmezsek bir değişiklik o zaman umutsuz olabilirz:)))
Merhaba mubarek aylarda duayi eksik etmeyin olur insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba secido Merhaba kızlar
Evet sözümün arkasındayım bn bu ayla 5 aydır hamile topiclerini takip ediyorum bildgm topic sahibi 3 kişi falan belki daha fazladır hamile kaldı inş sende topiginle hamile kalırsn haziran topigimde görmem senibu beddua deil duadır yanlız
gerçekten öyle düşünmek lazım canım bu ay rahatım niyeyse ama olumsuz bir rahatlık olmayacağını bildiğim için rahatlık. değişik hissediyorum elbet olacak ne yapayım beklerim diyorum çevreme bakıyorum beklemeyen olsada yıllarca bekleyenler var. demekki rabbm zamanını bekliyor bebeğimiz hayırlısıyla gelsin bize. bu kadar bekliyoruz dertsiz kedersiz bir melek olsun kolay bir hamilelikle geliversin hemen
tamam canım hosgeldınn
Bende bu ay olurmu bilmem su anda bat 10 mayis bu ay esimden ayriydim zaten sonrasi bakalim. Tsh yuksek ve mantar tedavim var. Hakkimizda hayirlisi bakalim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol tatlım nisanda kaçırdık mayısta yakalarız inş bebişleri :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen oyle canım hayrlı saglıklı ve uzun omurlu evlatlarımız olsunda haziranı bekleriz inşallah mayıs ayında bekletmeden gelır veletler:13:
Ck canmsin yaaaaiyiki buldum bu topigi yanmda birilerinin olduğunu bilmek cok guzel tanımasak bile :) Allah razı olsun :)
Umutttttttttt canm benim yerleşme kanaması mı acaba seninki insallah kuzum sen umudum ol benim evet aynı gun ikimizin hayırlısı olsun bende mı asilama istesem hic vakit kaybetmesem ?