-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.181
test yaptın mı hamilelik olabilir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yasasin oley oleeey yuppiiii :) Haaamiiiiiileeeeeeeeyiiiiiiiiimm :)
Öncelikle Rabbim insallah herkese bu duygu tattirir herkese hayirli evlatlar verir .. dun regil olmam gerekiyodu ama dayanamadim test yapdim kipkirmizi ikinci cizgiyi saniyesinde gordum
Yok canim yapmadim test idrarda hemen cikmiyo ya bi kac gun daha boyle giderse kanda baktiririm
Öncelikle Rabbim insallah herkese bu duygu tattirir herkese hayirli evlatlar verir .. dun regil olmam gerekiyodu ama dayanamadim test yapdim kipkirmizi ikinci cizgiyi saniyesinde gordum
cok güzel canım ya allah bizlere de yaşatsın çok sevindim
insallah butun isteyenlere verir rabbim ates ölcme yontemiyle kaldim faydasini gordum
Hayirli olsun cnm ya inşallah bizimde olur
Aa oylemi ölçü değerlerini yazarmisin cnm
tabi yazarim ama suan not defterim evde ben annemdeyim ama kisaca hep36.0 36.1 di sonra 58.0 dustu yumurtlama gunu 36.4 cikdi ve ben adetten 6 gun sonra basladim gec oldu ama guc olmadi
gercekten karisikmis bende anlamadim
sanırım mayıs ayında kımse gebelik istemiyor:) olsun ben tek başıma beklerim :):)
Bn bu isten bisi anlamadim yumurtlama belirtilerim var ama atesim yukselmedi henüz bazen iki uc gun sonra yukseliyomus belki oyle olur diyorum ama beklemedeyim
valla ben istiyorum eşimin doğum günü 11 mayıs ona hediye olarak bebek haberi vermek istiyiorum inşallah olur inşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder rabbim