- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.141
merhabaa günaydın arkadaslar nasılsın Secido iyi misin ?
bu arada bişey dicem baska bir topikte hamile kalmak isteyenlern topigini açan arkadasımız hamile kaldı inş sende hamile kalcaksın
günaydın herkese :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kizlar musmutlu bir gun geçirmeniz dileğiyle
İnsallah bebegim hepimiz guzel haberi aliriz Allahin izniyle goguslerim agriyor ama akintim yok birde sag kasigim agriyor yani kistim olustugundada boyle oluyor sizlersibiz benim umudim canlarim
Gunaydin canim bu arada tpigimize hos hos geldin:13:
ooo sende ağrılar basladı demek batlarımız aynı gibi sennle. Ama bnde belirti yok yaa. Akıntm bile yok bi yerim de ağrımıyo. Senle konusmustuk ya 33 günde bir olunca 11 mayısta adet olcam galiba. Akıntı yok agrı yok yumurtlamadım ve yumurtlamıcam galba
hoşbulduktekrar burda olmak ne güzel :)
Oyle sey olurmu agrisiz yumurtlayan okadar cok kisi varki olunsuz dusunme calismalara devam et canim benim agrim kistten oluyir canim oncede boyle olmustu malesef sadece eksik gogsum sismedi ucu aciyor sadece akinti malesef bendede yok ama olsun bugun olmaz yarin olur elbet Rabbim evlat verecektir
Kizlar hala uyanmadinizmi hadi uyanin ve gelin evrene olumlu nsj verelim gozler kapali evrene olumlu msj veriyoruz bebekler geliyor
ooo sende ağrılar basladı demek batlarımız aynı gibi sennle. Ama bnde belirti yok yaa. Akıntm bile yok bi yerim de ağrımıyo. Senle konusmustuk ya 33 günde bir olunca 11 mayısta adet olcam galiba. Akıntı yok agrı yok yumurtlamadım ve yumurtlamıcam galba
hiç uyumadım ki :) hadi bakalım tüm güzellikler bizimle olsun :)
Neden uyyyamadin canim birseymi kacirdim acaba:44:
çok fena karın agrisi çektim şimdi geçti çok şükür adet sancısı gibiydi :sly:
Gunaydin :)
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Yok yok bebek agrisidir o olumlu dusun bebegimmm:)))
inşallah ama erken değil mi 16nisan da regl oldum
Ozaman yumurtluyor olabilirsin canim yada usutmuste olabilir sen calismalara son hiz devam et canim
inşallah bakalım hayırlısı :)