Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

bide sey var eger iliskiye girdiysen sperm de olabilir senin bat ne zaman

Yok ya degil eminim o akinti aksam iliski olduysa dus aliyorum yatiyorum sabah kalkiyorum aksama dgru geldi ikisindede o olsa sabah falan gelir hem seffaf renk uzayan akinti yani eminim islakligim da cok artti afedersiniz cinsel arzum ve goguslerim cok hassasti iki gundur yavas yavas iniyor olmuştur diye düşünüyorum ben goricez nasip diyelim :'( :'(

regl ne zaman ki senin igne testi yap regline az varsa cikiyo yani bende olumlu sonuc verdi

Merhaba hanımlar bende bu ay hamilelik istiyorum 11 aylık evliyim ilk günden beri istiyoruz ama bebeğimiz ozletiyo kendini

Igne testi ne cnm
yine bu sitede okumusdum hergun gebelik testi almaktan biktim eczaneye gitmeye utanir oldum artik evde kendi testimi yapmaya basladim

er ihtiyacimiz olan magzemeler 1 cam veya plastik bardak 1 cam veya plastik bardak 1 hiç kullanilmamis metal gri renk igne 1 hiç kullanilmamis metal gri renk igne ve bardagin agzini kapatmak için kapak ve bardagin agzini kapatmak için kapak yada aluminyum folyo yada aluminyum folyo

yapilisi yapilisi

bardagin içine idrarimizi yapiyoruz igneyi bardagin içine idrarimizi yapiyoruz igneyi icine atiyoruz agzini kapatip hiç icine atiyoruz agzini kapatip hiç dokunmadan 8 saat karanlik bi yerde dokunmadan 8 saat karanlik bi yerde bekletiyoruz bekletiyoruz

8 saat sonunda igne ayni renkteyse 8 saat sonunda igne ayni renkteyse hamile degilsiniz ama siyahlasmis yada hamile degilsiniz ama siyahlasmis yada kuflenmis gibiyse hamilesiniz demekmis kuflenmis gibiyse hamilesiniz demekmis

ben denedim ama daha 8 saatim dolmadi ben denedim ama daha 8 saatim dolmadi sonuclari sabah yazarim sonuclari sabah yazarim

denemekle ne kaybedecegiz ki denemekle ne kaybedecegiz ki

ALLAH isteyen herkeze bebek nasip etsin

Yani cnm tabiki sen dene bakalim bi cikarsa bizde uygulariz :-D

Canim bugun ben biraz arastirdim anladigim kadariyla 16. Gun yumurtlamissin

Nasil anladin yavrum bana da anlat :'(

Birkac kisinin atesine ve yorumuna baktim ates ayni kaldigi gunlere yumurtlamis demislerdi yukselince catlamis oluyor adete kadar yuksek ates devam ederse hamile lik oluyormus ama seninki karisik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…