Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Mrb canim gecmis olsun, eger adetin yakin degilse yumurtlama agrisidir ve genelde kasik agrisinin siddetli oldugu gunlerin degerlendirilmesi gerekirmis, benim bu ayin 19 undan 23 une kadar seffaf akintilarimla birlikte sanci seklinde kasik agrilarim oldu hatta isyerindeydim ter basti kivrandirdi simdi hic bir sey kalmadi adetime 9 gun var, bana kalirsa agrili gunleri degerlendir ben degerlendirdim bakalim sonuzc ne olacak,

keşke değerlendirme gibi bir şansım olsa :KK43: eşim şehir dışına gitti iki hafta yok ama ben 35 günde bir regl oluyorum az da olsa bir umut var işte
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarr 17.gun kanli akintim var gecen ayda oldu doktora gitmek gerekir mi 15.gunde ovulasyon testim pozitifti onunla mi ilgili yoksa kist belirtisi de olabilir ki aklima takildi yardımmm lütfen:44::44:

Bana bir fikir lutfen doktordan randevu alacağım ona gore

Son düzenleme:
keşke değerlendirme gibi bir şansım olsa :KK43: eşim şehir dışına gitti iki hafta yok ama ben 35 günde bir regl oluyorum az da olsa bir umut var işte

Seni anliyorum canim bu aya kadarda benim yumurtladigimi hissettigim gunlerde hic esim musait olmadi ya hasta oldu ya iste oldu bende can sikintisindan patladim, ama Allah nasip edecegi varsa adetinden 2 gun oncede yumurtlayip hamile kalan oluyor Allahtan umit kesilmez inan bizim bu kadar bildigimizi o patir patir doguran bayanlarin cogu bilmiyor, benim komsu benle yasit iki cocugu var ovulasyon ne folikasit ne diyor, hic bir sey bilmiyor folikasit bile kullanmamis, ama cocuklari saglikli umudunu yitirme Allah hayirli zamanda verir

kızlar mrb, benim bat 14 mayıs diye bekliyod yumurtlamada 30 nisan gibi ama dün sol kasığımda ara ara ağrı oldu yumurtlamış olabilir miyim sizce??

perş ve cuma ilişki olmuştu cmts sabah ağrı olunca dün akşam tekrar ilişkli oldu bu sabah da pekiştirelm dedim ama malesef olmadıinş tutmuştur

günaydın kızlar. cuma akşamı ovülasyon testinde çift çizgiyi görmüştüm. o akşam çalıştık:) dün inanılmaz sancım oldu. bütün gün karın ağrısından kıvrandım. bu sabahta akıntım oldu. bu sabahı da değerlendirdik. elimiz den geleni yaptık artık gerisi Allah a kalmış....

mrb canım. ben şuan hamileyim :nazar:.Allahım inşllah sizede nasipp eder. benimde hiç bi belirtim olmamıştı yumrtladığıma dair. hiç ağrım,o yumurta kıvamında akıntım falan olmadı. ki hergün kontrol ettim. bu ay yumurtlamadım diyordum ama yinede boş durmuyorduk. ve hamile kaldım. o yüzden kafana takma diyorum. ve titizlikle ilişkiye devam edin gerisini oluruna bırakın. inşllh rabbim isteyen herkese nasip eder..

ayyy gercekten miiii yoksa tuttuğu için mi yumurtlama akıntısı olmuyo bende :-) valla heyecanlandım adetten snra bir hafta ilişki yasaktı fitil ilaç falan kullandım o yüzden akıntım agrım olmuyo diye düşünüyorum birkaç gündür deneme yapıyoruz bugünlerde yumurtlamam lazım bakalım ins darısı basımıza :-) sennde hayırlı olsun moral verdin çok saol yaa.

günaydın kızlar. cuma akşamı ovülasyon testinde çift çizgiyi görmüştüm. o akşam çalıştık:) dün inanılmaz sancım oldu. bütün gün karın ağrısından kıvrandım. bu sabahta akıntım oldu. bu sabahı da değerlendirdik. elimiz den geleni yaptık artık gerisi Allah a kalmış....

hayırlısı olsun inş :-)
bişey sorucam bn 30 gün ila 33 günde bir adet oluyorumda sen de 33 günde bir mi adet görüyosun acaba ? batlarımız benziyo ona göre yumurtlamamı kontrol etcem hiç akıntım ağrım olmadı da.

hayırlısı olsun inş :-)
bişey sorucam bn 30 gün ila 33 günde bir adet oluyorumda sen de 33 günde bir mi adet görüyosun acaba ? batlarımız benziyo ona göre yumurtlamamı kontrol etcem hiç akıntım ağrım olmadı da.

yok canım ben 28 günde bir oluyorum 16. günde çift çizgiyi yakaladım. bn ce senin yumurtlamana daha vardır

yok canım ben 28 günde bir oluyorum 16. günde çift çizgiyi yakaladım. bn ce senin yumurtlamana daha vardır

öyledir dimi gercekten korkmaya basladım :-( hesaplamalarda 11 mayısta adet olmam gerekiyo ve 27 nisanda yani bugün yumurtlama tarhm görünüyo bugün yarn yumurtlamam lazım ama hiç belirti yok geçen aylarda ağrı oluodu akıntı oluodu bu ay adetm biter bitmez fitil ve ilaç kullandm o mu kesti acaba ya endişenmeye basladım

Son düzenleme:
öyledir dimi gercekten korkmaya basladım :-( hesaplamalarda 11 mayısta adet olmam gerekiyo ve 27 nisanda yani bugün yumurtlama tarhm görünüyo bugün yarn yumurtlamam lazım ama hiç belirti yok geçen aylarda ağrı oluodu akıntı oluodu bu ay adetm biter bitmez fitil ve ilaç kullandm o mu kesti acaba ya endişenmeye basladım

yumurtlama günleri değişebiliyo canım. panik yapma inşallah olur.

Yok canim dokrora gittigimde temiz demisti 3 ay oldu. Dayanamadım anneme sordum yumurtlama da olur dedi azicik rahatladim ilgilendigin için cok tesekkur ederim:KK54:

evet olabilir canım:) öenmli değil ne demek keşke daha fazla şey bilsek ama bildiklerimiz kadar birbirimize yardım etmeye çalışıyorz işte

ayyy gercekten miiii yoksa tuttuğu için mi yumurtlama akıntısı olmuyo bende :-) valla heyecanlandım adetten snra bir hafta ilişki yasaktı fitil ilaç falan kullandım o yüzden akıntım agrım olmuyo diye düşünüyorum birkaç gündür deneme yapıyoruz bugünlerde yumurtlamam lazım bakalım ins darısı basımıza :-) sennde hayırlı olsun moral verdin çok saol yaa.

amin canım sende sağol. inşallah bakalım hayırlısı. bebişli haberlerinizi bekliyorum :)

Kızlar geçen ay aşılama yaptırdım. Bu ay bişi yapmayacağım. Ama sizce
Geçen ayki iğneler bu ay da yumurtlamadı etkiler mi? O kadar çok istiyorum ki bebek.yumurtlama dönemi çok sık ilişkiye gireceğim .en az günde bir kez. Hergün yeni birinin gebelik haberini alıyorum. Kendi Halim'e çok üzülüyorum.

Seni anliyorum canim bu aya kadarda benim yumurtladigimi hissettigim gunlerde hic esim musait olmadi ya hasta oldu ya iste oldu bende can sikintisindan patladim, ama Allah nasip edecegi varsa adetinden 2 gun oncede yumurtlayip hamile kalan oluyor Allahtan umit kesilmez inan bizim bu kadar bildigimizi o patir patir doguran bayanlarin cogu bilmiyor, benim komsu benle yasit iki cocugu var ovulasyon ne folikasit ne diyor, hic bir sey bilmiyor folikasit bile kullanmamis, ama cocuklari saglikli umudunu yitirme Allah hayirli zamanda verir

Öyle nasip kısmet acaba kafamıza çok taktığımız içinde mi zor oluyor ki :KK25:

Kizlar bat nisan 29 du hala adet olmadim 3 gundur adet gibi sancilarm vardi daha hafif ama bugunde iliskiden sonra hafif pembemsi bi kan gordum cok az 2 damlacik kadar ama adet olmadim nedeni nedir acaba bi bilen var mi

Kizlar bat nisan 29 du hala adet olmadim 3 gundur adet gibi sancilarm vardi daha hafif ama bugunde iliskiden sonra hafif pembemsi bi kan gordum cok az 2 damlacik kadar ama adet olmadim nedeni nedir acaba bi bilen var mi

test yaptın mı hamilelik olabilir

X