-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.161
Mrb canim gecmis olsun, eger adetin yakin degilse yumurtlama agrisidir ve genelde kasik agrisinin siddetli oldugu gunlerin degerlendirilmesi gerekirmis, benim bu ayin 19 undan 23 une kadar seffaf akintilarimla birlikte sanci seklinde kasik agrilarim oldu hatta isyerindeydim ter basti kivrandirdi simdi hic bir sey kalmadi adetime 9 gun var, bana kalirsa agrili gunleri degerlendir ben degerlendirdim bakalim sonuzc ne olacak,
keşke değerlendirme gibi bir şansım olsaeşim şehir dışına gitti iki hafta yok ama ben 35 günde bir regl oluyorum az da olsa bir umut var işte
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mrb canım. ben şuan hamileyim.Allahım inşllah sizede nasipp eder. benimde hiç bi belirtim olmamıştı yumrtladığıma dair. hiç ağrım,o yumurta kıvamında akıntım falan olmadı. ki hergün kontrol ettim. bu ay yumurtlamadım diyordum ama yinede boş durmuyorduk. ve hamile kaldım. o yüzden kafana takma diyorum. ve titizlikle ilişkiye devam edin gerisini oluruna bırakın. inşllh rabbim isteyen herkese nasip eder..
günaydın kızlar. cuma akşamı ovülasyon testinde çift çizgiyi görmüştüm. o akşam çalıştık:) dün inanılmaz sancım oldu. bütün gün karın ağrısından kıvrandım. bu sabahta akıntım oldu. bu sabahı da değerlendirdik. elimiz den geleni yaptık artık gerisi Allah a kalmış....
hayırlısı olsun inş
bişey sorucam bn 30 gün ila 33 günde bir adet oluyorumda sen de 33 günde bir mi adet görüyosun acaba ? batlarımız benziyo ona göre yumurtlamamı kontrol etcem hiç akıntım ağrım olmadı da.
yok canım ben 28 günde bir oluyorum 16. günde çift çizgiyi yakaladım. bn ce senin yumurtlamana daha vardır
öyledir dimi gercekten korkmaya basladım :-( hesaplamalarda 11 mayısta adet olmam gerekiyo ve 27 nisanda yani bugün yumurtlama tarhm görünüyo bugün yarn yumurtlamam lazım ama hiç belirti yok geçen aylarda ağrı oluodu akıntı oluodu bu ay adetm biter bitmez fitil ve ilaç kullandm o mu kesti acaba ya endişenmeye basladım
Hic kanlı akıntı yasayan olmamis sanirim bende bir tuhaflik var sanirim:18::18:
kist problemin var mı canım?
Yok canim dokrora gittigimde temiz demisti 3 ay oldu. Dayanamadım anneme sordum yumurtlama da olur dedi azicik rahatladim ilgilendigin için cok tesekkur ederim
ayyy gercekten miiii yoksa tuttuğu için mi yumurtlama akıntısı olmuyo bendevalla heyecanlandım adetten snra bir hafta ilişki yasaktı fitil ilaç falan kullandım o yüzden akıntım agrım olmuyo diye düşünüyorum birkaç gündür deneme yapıyoruz bugünlerde yumurtlamam lazım bakalım ins darısı basımıza sennde hayırlı olsun moral verdin çok saol yaa.
Seni anliyorum canim bu aya kadarda benim yumurtladigimi hissettigim gunlerde hic esim musait olmadi ya hasta oldu ya iste oldu bende can sikintisindan patladim, ama Allah nasip edecegi varsa adetinden 2 gun oncede yumurtlayip hamile kalan oluyor Allahtan umit kesilmez inan bizim bu kadar bildigimizi o patir patir doguran bayanlarin cogu bilmiyor, benim komsu benle yasit iki cocugu var ovulasyon ne folikasit ne diyor, hic bir sey bilmiyor folikasit bile kullanmamis, ama cocuklari saglikli umudunu yitirme Allah hayirli zamanda verir
benimde öyle olmuştu hamilelik de başka bir arkadaşımda aynı ağrıları çekmiş hamileligın ilk başlarında inşallah bebeğin seninledir canım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bat nisan 29 du hala adet olmadim 3 gundur adet gibi sancilarm vardi daha hafif ama bugunde iliskiden sonra hafif pembemsi bi kan gordum cok az 2 damlacik kadar ama adet olmadim nedeni nedir acaba bi bilen var mi