yine bu sitede okumusdum hergun gebelik testi almaktan biktim eczaneye gitmeye utanir oldum artik evde kendi testimi yapmaya basladim
er ihtiyacimiz olan magzemeler 1 cam veya plastik bardak 1 cam veya plastik bardak 1 hiç kullanilmamis metal gri renk igne 1 hiç kullanilmamis metal gri renk igne ve bardagin agzini kapatmak için kapak ve bardagin agzini kapatmak için kapak yada aluminyum folyo yada aluminyum folyo
yapilisi yapilisi
bardagin içine idrarimizi yapiyoruz igneyi bardagin içine idrarimizi yapiyoruz igneyi icine atiyoruz agzini kapatip hiç icine atiyoruz agzini kapatip hiç dokunmadan 8 saat karanlik bi yerde dokunmadan 8 saat karanlik bi yerde bekletiyoruz bekletiyoruz
8 saat sonunda igne ayni renkteyse 8 saat sonunda igne ayni renkteyse hamile degilsiniz ama siyahlasmis yada hamile degilsiniz ama siyahlasmis yada kuflenmis gibiyse hamilesiniz demekmis kuflenmis gibiyse hamilesiniz demekmis
ben denedim ama daha 8 saatim dolmadi ben denedim ama daha 8 saatim dolmadi sonuclari sabah yazarim sonuclari sabah yazarim
denemekle ne kaybedecegiz ki denemekle ne kaybedecegiz ki
ALLAH isteyen herkeze bebek nasip etsin