Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Bu bilgilerle prof olmamiz lazim profff :-D :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ben cuma gunu kalan 10 gunluk sogan kurumu uygulayacagım:) belkı yumurtam kıst olmazda catlar :KK52::KK76: esımde bugun gıtmıs fındık cevız bal karısımı bırsey bulmus onu almıss anammmm adam nıyetı bozdu:KK1::KK9::KK30:

benimki de keçiboznuzu fındık incir ne bulduysa almış:)))

yazık adamlara ıyı yapmıslar ohh sonucta onlarda en az bızım kadar ıster ama bellı etmıyorlar

bende bişey duydum ama gülmeyin valla hamile kalan bir arkadaşım söyledi :nazar: ilişkiden sonra ayakları havaya dikecekmişsin :KK1:
ne durumlara kaldık yaa :KK1: ahh bebişim annesini ne hallere düşürüyor :KK53:
Ayy ne guldum ya :-D :-D harbiden neler yaptik inatci bebekler bunlar :-D
:KK70::KK70::KK70::KK70:

bende bişey duydum ama gülmeyin valla hamile kalan bir arkadaşım söyledi :nazar: ilişkiden sonra ayakları havaya dikecekmişsin :KK1:
ne durumlara kaldık yaa :KK1: ahh bebişim annesini ne hallere düşürüyor :KK53:

bırde su varmıs sır ustu bekleyıp yakaları dıkıyoruz ya hafıf hafıf bısıklet surusude ıyıymıs guya:KK1::KK1::KK1::KK9::KK9:

Valla bakalim ben bu ay bal tarcin corekotu yaptim bi kac gun sogan kuru uygularim kurallara uyuyorum :-D esim de findik fistik keciboynuzu pekmezi kahveler tatlilar :-D :-D umudum var bu aya insaallah :-D :-D

Valla bakalim ben bu ay bal tarcin corekotu yaptim bi kac gun sogan kuru uygularim kurallara uyuyorum :-D esim de findik fistik keciboynuzu pekmezi kahveler tatlilar :-D :-D umudum var bu aya insaallah :-D :-D

ınsallah canım ınsallahhh hepımız sonuclarımızı atalım pozıtıf ppozıtıf sonrada besık kertmesı yapalım:nazar::emir_bebek::KK14::KK1:

aynen ne zorluklar kızlar ya bende bu ayak dikme meselesini duymuştum denemedim ama. kızlar ne yapalım olana kadar bu tür şeyler olucak yapıcak bişi yok :KK1:

hayatımdaki bütün güzel şeyler mayıs ayında oldu... inşallah bu mayıs ayı da bebek getirir bize :emir_bebek:

X