- 1 Nisan 2014
- 750
- 23
- Konu Sahibi basbelasiyim
Bu bilgilerle prof olmamiz lazim profff :-D :-D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben cuma gunu kalan 10 gunluk sogan kurumu uygulayacagım:) belkı yumurtam kıst olmazda catlar esımde bugun gıtmıs fındık cevız bal karısımı bırsey bulmus onu almıss anammmm adam nıyetı bozdu
benimki de keçiboznuzu fındık incir ne bulduysa almış:)))
yazık adamlara ıyı yapmıslar ohh sonucta onlarda en az bızım kadar ıster ama bellı etmıyorlar
:-D :-D Allah im neler yapıyoruz biz boyle :-D :-D
Ayy ne guldum ya :-D :-D harbiden neler yaptik inatci bebekler bunlar :-Dbende bişey duydum ama gülmeyin valla hamile kalan bir arkadaşım söyledi ilişkiden sonra ayakları havaya dikecekmişsin
ne durumlara kaldık yaa ahh bebişim annesini ne hallere düşürüyor
bende bişey duydum ama gülmeyin valla hamile kalan bir arkadaşım söyledi ilişkiden sonra ayakları havaya dikecekmişsin
ne durumlara kaldık yaa ahh bebişim annesini ne hallere düşürüyor
kotu seyler ama sonucu ıyı olsun dıyelınm:)
Valla bakalim ben bu ay bal tarcin corekotu yaptim bi kac gun sogan kuru uygularim kurallara uyuyorum :-D esim de findik fistik keciboynuzu pekmezi kahveler tatlilar :-D :-D umudum var bu aya insaallah :-D :-D
anladım teşekkür ederim canım, benim 19 mayıs gençlik ve spor bayramında :)
ınsallah canım ınsallahhh hepımız sonuclarımızı atalım pozıtıf ppozıtıf sonrada besık kertmesı yapalım
aynen ne zorluklar kızlar ya bende bu ayak dikme meselesini duymuştum denemedim ama. kızlar ne yapalım olana kadar bu tür şeyler olucak yapıcak bişi yok
:-D dunur olalim birbirimize :-D
bebege gıden yolda hersey mubah :)
aynen :) zaten hamiş olduktan sonra bu durumlarımızı hatırlar güleriz inşallah.
Ayy ne guldum ya :-D :-D harbiden neler yaptik inatci bebekler bunlar :-D
hayatımdaki bütün güzel şeyler mayıs ayında oldu... inşallah bu mayıs ayı da bebek getirir bize
bırde su varmıs sır ustu bekleyıp yakaları dıkıyoruz ya hafıf hafıf bısıklet surusude ıyıymıs guya
insallah ya düşünsbir gelsinler valla hergun bakar gulerız ne güzel olur:)