Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Canim oldugun gunle beraber 33 gun sayman gerek ben 9 veya 10 mayis canim

tamam canım böyle oldu işde. Son üç ayın hesaplamasından sayarsak o zaman 10 mayısta regl olcam 8 inde yazdırmısıtım yanlıs oldu neyse sat 8 bat 10 olsun

günaydınnn kızlar
geçmio günler :-(
daha çoookkk varrr

Aynen cnm gecmiyo gunler yaaa benimde 6 mayis bat. Daha 10 gun var ama adet olcakmisim gibi dunden beri hafif hafif sizi var. Normalde adetten bi kac gun once hissederdim. Bende dayanamadim bi tane test yaptim sabah tabiki negatif ama dedim belkki saatler gecince silik cizgiyi gorurum. Testi yapip geri yattim. Ruyamda surekli cift cizgi oldugunu gordum. Kalktim baktim ne silik cizgi var ne bisey...

erken gebelik testi hakkinda ne dusunuyosunuz. Erken gebelik testi daha erken gosteriyomus yarin bi tane ondan mi yapsam diyorum

erken gebelik testi hakkında bilgim yokta canım ama test için erken sanki ya. Yine de sen bilirsin bir hafta kala yapsan daha iyi olabilir.

Kızlaarr ben geldm 2/3 Gündür çok koyu akıntım var hiç böyle bişi olmamıştı sizce neden yaaa kafama takılıyoorr:44:

Benide ekle tatlım 23 mayıs inşallahh geçen ay olmadı ama mayıstan ümidim var 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

olabılır cnm eger boyutları farklı buyuyen yumurtan varsa arka arkaya catlama ıhtımalı de olabılır.

nisandaa tükenen umutlAR MAYISTA YESERDİ YENIDEN BENDE bu aydan bende cok umutluyum ve 6 aya gırdım 5 aydır bebısım benı bekletıo beklenen adet tarıhı 22 mayıs :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…