- 1 Nisan 2014
- 750
- 23
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.101
Canim 33 gunde oluyorsun bu ayda 4 mayista olacaksin demekki gec yumurtluyorsun adetinin 19 ile 26. Gunlerini degerlendirmelisin bebegim
Bende bilmiyorumki
Bebis ya bnm de 35 40 a falan çıktı adet gunlerim nedenki
Sen daha yeni evlisin zavalli vucudun spermlere alisiyorayrica mevsim degisimi de etkilidir
Himm anladin cnm ya bu polikistik over hastaligi nasi belli oluyo
Canim oldugun gunle beraber 33 gun sayman gerek ben 9 veya 10 mayis canim
günaydınnn kızlar
geçmio günler :-(
daha çoookkk varrr
Aynen cnm gecmiyo gunler yaaabenimde 6 mayis bat. Daha 10 gun var ama adet olcakmisim gibi dunden beri hafif hafif sizi var. Normalde adetten bi kac gun once hissederdim. Bende dayanamadim bi tane test yaptim sabah tabiki negatif ama dedim belkki saatler gecince silik cizgiyi gorurum. Testi yapip geri yattim. Ruyamda surekli cift cizgi oldugunu gordum. Kalktim baktim ne silik cizgi var ne bisey...
erken gebelik testi hakkinda ne dusunuyosunuz. Erken gebelik testi daha erken gosteriyomus yarin bi tane ondan mi yapsam diyorum
Benide ekleyin kızlar inşallah 23 mayıs diyorum bu ay olmadı 😔Hosgeldinnnn kervanimizaaa :):)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi hanımlar Meyıs ayında beraber bebeişlerimizi bekleyelim . İnsallah mayıs ayında bebişlerimize kavuşuruz:)
chuchee**********1 Mayıs
gingery***********1 Mayıs*******HAMİLEEEEEE
missdely**********1 Mayıs
askyokolmak*******1 Mayıs
papatis***********3 Mayıs
BenimAskPastam****5 Mayıs
Fluu*************6 MAyıs
damak***********6 Mayıs
sykapusuz*********6 Mayıs
Umuttt***********7 Mayıs
eski9*************8 Mayıs
hanife55**********8 Mayıs
CICIBICIMELEK******8 Mayıs
cemom***********9 Mayıs
secido ***********10 Mayıs
_pdr ************10 Mayıs
Pirelideve*********10 Mayıs
Zeynthearch******10 Mayıs
CreeP***********11 Mayıs
melekkkkkk ******11 Mayıs
kds2309*********11 Mayıs
balarisi1 *********11 Mayıs
Pamukprenses187 **12 Mayıs
inciela***********12 Mayıs
26may***********13 Mayıs
oslemtugba********14 Mayıs
DELFN************14 Mayıs
ABCDEFCD*********14 Mayıs
brczngn***********15 Mayıs
unutkanvepanik*****19 Mayıs
nazligamzelim******19 Mayıs
feyzayldz*********21 Mayıs
bernaaydin********24 Mayıs
Benim de 13 mayız cok umutluyum kızlar dua edinBenimkide 10 mayus canim oyle deme napalim umut iste bende kist vardi cok sukur 5 gun sogan suyu ictim dokt gittim yok artik esiminde sonuclari iyi insallah rabbim hepimize tez vakitte evlatlarimizi verir
olabılır cnm eger boyutları farklı buyuyen yumurtan varsa arka arkaya catlama ıhtımalı de olabılır.
Benim de 13 mayız cok umutluyum kızlar dua edin
Bana dedin sanirim bebegim anlamadimki gogus uclarim cok aciyor ama sis degil rabbim insallah bu ay evlatlaeimiza kavusturur
içimden hamişsin gibi gecyo gülüm
Agzindan bal damliyor hemsommn insallah bebegim hepimiz bu guzel haberi duyalim
Bana dedin sanirim bebegim anlamadimki gogus uclarim cok aciyor ama sis degil rabbim insallah bu ay evlatlaeimiza kavusturur