Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Sen devam et bosver :) olursa olur olmazsada git her ihtimale karsi hormon testi yaptir bebegim

Yani oyle killanmam falan yok her ay adet oluyorum ama bi hafta falan gecikebiliyo onceden yaptiriyodum hormon testi cikmamisti bilemicem nasip kismet umarim yoktue

insallah oyledir esime hadi kalk acil polklinige gidelim diyorum calisacagi icin olmaz dio uff meraktan olcem :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bugun adet olmam gerekiyordu olmadim ama adet sancisi gibi agrim var kasiklarimda 2 gundur ya acaba boyle bisey yasayan var mi bi yardimci olunn

Hıdırellezde neler yapılır nasıl dua edilir
5 mayıs akşam ezanı ile gül dallarına paralar asılır.(Eskiden kese içine para dikilip gül dibine gömülürmüş.) ya da açık cüzdan bırakılır. Böylelikle bolluk ve berekete ulaşmak, varlıklı kişiler olmak düşlenir. Asılan paralar ya da cüzdanlar 6 Mayıs sabah erkenden geri toplanır.Evdeki her kişi için yedi fasulye ya da yedi nohut ekilir, gelebilecek kötülüklerin bunlara gelmesi dilenir.

Hıdırellez günü okunacak dua:

Hıdırellez günü bol bereket için,rızık için aşağıdaki dua okunur.

“Allahümme Rabbühü Ya Halkalhalas Muhammedin Resulullah Yetiş imdadıma Ya HIZIR YA İLYAS”

Bu dua 40 defa okunuyor. 5 Mayıs günü 39 defa okunuyor. 6 mayıs günü 1 defa okunup 40′a tamamlanıyor. İçinizden geldiği gibi Allah’a dua edersiniz.Allah’tan dileklerinizi ve bu senenin hayırlı olması,bol rızıklı olması ve diğer isteklerinizi bildirirsiniz.

Ayrıca 5 mayıs günü ikindi namazından sonra sabah namzına kadar 2 rekat Allah rızası için namaz kılınır.Şöyle dua edilir.

“Ya Rabbi Sen dünyanın kainatın sahibisin.Her canlıyı yaratan Sensin.Benim ve her canlının Rabbi de Sensin.Benim hem dünyamı hemde ahiretim güzel eyle.Bana ve tüm kullarına hak ettiğimiz gibi değil lutfunla ve merhametinle muamele eyle.Hızır (as) ve Hıdır(as) bana yoldaş eyle.Bizleri hata ve yanlışlarımızdan döndürsünler.Maddi ve manevi sıkıntılarımızda her zaman yanımızda olsunlar.

Dualarımızı Senin güzel isimlerin hürmetine,habibin hürmetine kabul buyur. Aminnnn…“

Hıdırellez günü, hiçbir yeşil dalından koparılmaz.
6 Mayıs günü ikindi zamanı Hıdırellezin bittiğine inanılır. Ancak eğlenceler hava kararıncaya değin sürer. Hızır uğrasın! dileği bolluk gelmesi anlamında kullanılır
İşte dilek dilerken ve Gül ağacına astıktan sonra edeceğiniz Dua…
Bismillahirahmanirahim
bin bir adım bir adım
allah bir adım adım
kerim kerem allah
başımda bir duman var
yardım eyle ya allah
la ilaha illallah muhammeden resullullah
yetiş imdadıma hızır ile
allah birsin sen kulla mişersin
biz gibi kulların yardımcısı sensin
hızır deryada erdim murada amin

dileğinizi bir kaqıda yazıp akşam ezanı okunurken qül aqacına baqlıyonuz hıdırellez in bi duası var onu okuyonuz.6 mayıs qünü sabah ezanı okunurken dileqinizi alıp qün aqardıktan sonra dereye atıyonuz ve ailendeki her kişi için 7 tane nohut yada fasülyeyi topraqa ekip ailene qelecek kötülüklerin bu nohut tanelerine qelmesini diliyosun…Allah herkesin duasını kabul etsin.

dilek2 seneönceyazdıCevapla
benim ve çevremdeki birkaç kişinin dilekleri gerçekleşti.beşik çidim cinsiyet ayırt edemedim ve bir kız bir erkek resmi çizdim.allaha şükür ikizlerim (biri kız biri erkek)var.birde geçen yıl kardeşim hem ailevi hemde maddi olarak çok kötüydü yeğenimle ev (3+1)çizdik 2 ay sonra ev aldılar.

nur2 seneönceyazdıCevapla
arkadaşlar pencerenin önüne kurşun kalemle çizin.ben eskiden denemiştim ve olmuştu.5 mayıs gece 12 sonra ne istiyrsanız onu çizin
http://www.kadinveguncel.com/hidirellezde-nasil-dilek-dilenir/

burdan bakın kızlar sitede baya duası kabul olan var insallah bizlerinde duaları kabul olur

Kizlar bugun adet olmam gerekiyordu olmadim ama adet sancisi gibi agrim var kasiklarimda 2 gundur ya acaba boyle bisey yasayan var mi bi yardimci olunn

benimde öyle olmuştu hamilelik de başka bir arkadaşımda aynı ağrıları çekmiş hamileligın ilk başlarında inşallah bebeğin seninledir canım :)

ve kocam iş nedeniyle şehir dışına gitti iki hafta yok :KK43: bu gidişle hazirana kalacak gibi :KK43: inşallah bi mucize olur cee yapar bebiş :rolleyes:

Gunaydin bebeisler hayur ve dua ile guzel bir gun olsun evrene olumlu msj vermeyi unutmayin:21:

merhabaa günaydın arkadaslar nasılsın Secido iyi misin ?
bu arada bişey dicem baska bir topikte hamile kalmak isteyenlern topigini açan arkadasımız hamile kaldı inş sende hamile kalcaksın :-)

X