Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

arkadaşlar herkes umarım muradına hayırlısıyla ulaşır
ben de tabiki inşallah
benim gününü bildiğim bi yumurtlama dönemim dahi yok siz en azından şanslısınız

prolaktinim yüksek benim cnm adetlerim düzensiz ara kanamalarım oluyor hangisi adet bilmiyorum dolayısıyla yumurtlama dönemi de bilmiyorum dostinex veriyorlar yine yüksektiyor hem de yan etkisi var hayıt macunu aldım bakalım kullanacağım inşallah şifa olur

nasıl yani canım o ne demek

ovülasyon testlerini dene canım bende hayıt hapı kullanıyorum onunlada hamile kalan çok kendini çok strese sokma

nedense ona çok güveniyorum benim ergenlikten beri var 60 130 iniyor çıkıyor stresten diyorlar panik atak da var bende sende hayıt bi yan etki yaptı mı
ne kadardır kullanıyorsun cnm
ovülasyon testlerini dene canım bende hayıt hapı kullanıyorum onunlada hamile kalan çok kendini çok strese sokma

Canım bende 2 aydır dostinex kullanıyorum ama benim hemen düştü.tekrar çıkmasın diye devam ediyorum içmeye.benim de adet karıştı birkaç ay.bu ay adetten sonra günaşırı çalıştık valla şuan beklemedeyim bu ay ilk ayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlısıyla olur inşallah Allah ım aratmasın hayırla sağlıkla gelsinler yamacımıza ben de hayıt macununu deneyip düşmezse mecbur ilaca başlayacağım

bu topiğe de yaziiim. insanın yalnız olmadığını görmesi güzel.
inşallah Rabbim hayırlısıyla isteyyen herkese nasip eder 10 aylık evliyim, 9 aydır çalışma var, sonuç yok. kırmızı kart çıkacak yine bu ay

nedense ona çok güveniyorum benim ergenlikten beri var 60 130 iniyor çıkıyor stresten diyorlar panik atak da var bende sende hayıt bi yan etki yaptı mı
ne kadardır kullanıyorsun cnm

17 gün oldu canım bitkisel canım ben adetliyken başladım biraz adetim uzadı bu ay bişey olmazsa kullanmam daha dün akşamda çok ağrım vardı yumurtalıklarda

Onlara hiç inanma bence geçen ay adet olana kadar akıntı mide bulantısı yaşadm bişey çıkmadı bu ay adetm gecikmeden test mest yapmam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen canım ben de geçen ay bütün hamilelik belirtilerini yaşadım ve birsürü test yaptım. ama sonuç belli. ben de bu ay geçmesini bekliycem

Merhaba
Dün bahsetmiştim, 3 test almıştım 1 hassas ve pahalı olan predictor diğer 2 side ucuz testlerden di.
Sabah ilk idrarda yaptığım testte ikinci cizgiyi gördüm çok silikte olsa.sonra pahalı testi yaptım hiç bir şey çıkmadı. Bu sabah tekrar test yaptım yine ikinci cizgiyi gördüm
Gittim kan verdim, tabii günüm geçmediği ve geçen ayda aynı kadına kan verdiğim için artık bana deli gözüyle bakıyor. Açıkladım durumu. O ucuz testler çok yanıltıcı filan dedi. 1 saate sonuç çıkacak. Gerçi daha once kimyasal gebelik yaşadığım icin pozitif sonuç gelse bile sevinmek için çok erken olduğunu acı tecrübelerimden biliyorum ama .. paylaşmak istedim

Canım ya inşallah predictor yanılmıştır. Dualarımız seninle.

Sonuç geldi 39,60..
Çok düşük, ama şükürler olsun ki döllenme olmuş. Haftaya regl olmazsam günüm geçtikten sonra tekrarlayacagim testi.. Inşallah sağlıklı bir gebeliktirde tutunur bu defa

Ayy cok sevindimm insallah sıkıca tutunsun annesine. çift çizgi görmeyi bizede nasip et ya rabbimmm

Ayy cok sevindimm insallah sıkıca tutunsun annesine. çift çizgi görmeyi bizede nasip et ya rabbimmm

Inşallah canım Sağol.. Bu arada erken gebelik testi para tuzağıymış bunu anlamış oldum
Belirtilerine bahsedeyim
Bel ve kasık ağrısı ilişkiden beri ara ara var. Idrar testi yaparken farkettim iki sabahdır köyü ve kötü kokuyor.
Ayaklarım çok üşüyor birde ama ne göğüs ağrısı ne bulantı vs yok.
Ilk gebeligimde günüm gelmeden bulantı başlamıştı ama hiç böyle bel ağrısı filan olmamıştı. . Herkesin belirtileri farklı olduğu gibi gebelikten gebeliğe bile farklı belirtiler oluyormuş meğer

maşallah ne güzel sağlıkla gelsin bebiş hayırlı uzun ömürleriniz olsun birlikte Rabbim bize de nasip eder inşallah en hayırlı tez vakitte

Sonuç geldi 39,60..
Çok düşük, ama şükürler olsun ki döllenme olmuş. Haftaya regl olmazsam günüm geçtikten sonra tekrarlayacagim testi.. Inşallah sağlıklı bir gebeliktirde tutunur bu defa

maşallah ne güzel sağlıkla gelsin bebiş hayırlı uzun ömürleriniz olsun birlikte Rabbim bize de nasip eder inşallah en hayırlı tez vakitte
Amin canım inşallah Mayıs ayı hayırlı olur. Kimseye soyleyemiyorum
1 hafta çok zor geçecek mübarek cuma günü allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…