Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Sonuç geldi 39,60..
Çok düşük, ama şükürler olsun ki döllenme olmuş. Haftaya regl olmazsam günüm geçtikten sonra tekrarlayacagim testi.. Inşallah sağlıklı bir gebeliktirde tutunur bu defa
cnımmm gözün aydınn adetine kaç gün var daha erken olduğu için düşüktür canımmm

aslında başladın kullan madem arada muayene ol usg baktır

geçen ay aşılama olmuştu bu ay ara verdim gitmedim doktora bidaki ay tekrar aşılamam var o ilaçlarla bir kullanamam zaten :))

Sonuç geldi 39,60..
Çok düşük, ama şükürler olsun ki döllenme olmuş. Haftaya regl olmazsam günüm geçtikten sonra tekrarlayacagim testi.. Inşallah sağlıklı bir gebeliktirde tutunur bu defa

heey çok sevindim. ama daha çok erkenki, normal değil mi bu değer şimdilik.

inşallah bebişlenirsin sen de

Amin canım inşallah Mayıs ayı hayırlı olur. Kimseye soyleyemiyorum
1 hafta çok zor geçecek mübarek cuma günü allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

söyleme hatta keseyi falan gör öyle söylersin bence. ayyy ya inşallah tutunur da kalp atışlarını da duyarsınız...

Bilmiyorum ki normal mi..
daha 1 hafta var o yüzden normal olabilir

bak canım başkaları paylaşmış, şimdi okudum.

adet tarihinden 1 gün önce yaptıranların 27 çıkanları var. seninki 1 hafta önce 38 gibi bişey yazmışsın. ve bu katlanarak gidiyorsa bence çook normal. elbetteki dr'lar daha iyi anlar da bu naçizane benim yorumum.

bak buradan bi oku. değer tabloları verilmiş.

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...tahlili-sonucuna-gore-beta-hcg-degerleri.html

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bır hamıle kokusu aldım ama bizim hamilemiz bile mutsuz lütfen bebekler olumlu düşünelimmm yani işlerden dolayı giremedim topiğe herkes yine dünyasından vazgeçmiş sileklenip gülümsermisinizzzz:44:

Teşekkürler canım okudum , benzer tablolar var. Bu degerlerden yukselende olmus düsende.
hayirlisi olsun bakalim.
Dr. Aradım ama mesguldü
ne diyecegi belli haftaya tekrarlayacagim testi diyecek kesin.
Önceki gebeligimde 5 haftalikken 1118 çıkmıştı ve keseyi aynı gün görmüştüm zaten değer 1000 üzerine çıkmadan kese görünmüyor
haftaya yükselme varmı diye bakacağım ama yine keseyi görmek için 2 hafta beklemek gerekecek.

Sonuç geldi 39,60..

bebegımm evet kotu bir tecrüben var ama yaşadığımız kötü şeyler ömrümğz boyunca mutsuz olmak iççin değil güzel şeylerin kıymetini bilmek için nasıl düşünürsen öyle olur birtanem çık gez dolaş temız havayı ciğerlerine çek ve herşey iyi olacak diye düşün hatta yoga bile yapabilirsin naparsan yap ama olumsuz düşünme hayat mutsuz olmak için çok kısa...

hadi hanımlar Meyıs ayında beraber bebeişlerimizi bekleyelim . İnsallah mayıs ayında bebişlerimize kavuşuruz:)

chuchee**********1 Mayıs

gingery***********1 Mayıs*******HAMİLEEEEEE

missdely**********1 Mayıs

askyokolmak*******1 Mayıs

papatis***********3 Mayıs

BenimAskPastam****5 Mayıs

Fluu*************6 MAyıs

damak***********6 Mayıs

sykapusuz*********6 Mayıs

Umuttt***********7 Mayıs

eski9*************8 Mayıs

hanife55**********8 Mayıs

CICIBICIMELEK******8 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

secido ***********10 Mayıs

_pdr ************10 Mayıs

Pirelideve*********10 Mayıs

Zeynthearch******10 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

melekkkkkk ******11 Mayıs

kds2309*********11 Mayıs

balarisi1 *********11 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

inciela***********12 Mayıs

26may***********13 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

DELFN************14 Mayıs

ABCDEFCD*********14 Mayıs

brczngn***********15 Mayıs

unutkanvepanik*****19 Mayıs

nazligamzelim******19 Mayıs

feyzayldz*********21 Mayıs

bernaaydin********24 Mayıs

Merhaba topicte hamile kokusu var inş değerin yükselir ki değerin adetne daha günler varken çok iyi inş gönlüne göre versin hepimize v ersin yaa hepimizeeee

olsun. sen içini ferah tut.

Sonuç geldi 39,60..

canım çok sevindim.bence doktora gitsen bi an öne daha öncede kaybın olduğu için belki progestan falan verir ilaç kullanırsın.bence bekleme derim.

kızlar yengemı 20dk once apar topar sezeryana aldılar..bebek 9ay 10 gununu tamamladı.bugun kan gıbıleke gelmıs.doktor bebek kakasını yapmıs olabılır dedı.bebegı rıske atamam demıs. we yengemde herhangı bır acılmada olmamıs.doktor suni sancı da wermemıs.su an ınanın ben hamıle olup olmayacagımı dusunemıyorum bıle.olmazsa da bı sonrakı aya artık dıyorum.ama yengemle yıgenıme bısey olmasından cok korkuyorum.aksam sakaryaya gıdıcem abımın bana ıhtıyacı var. lutfen dua edın kızlar ıkısıne de bısey olmasın

Maşallah ne kadar kalabalığız böyle :)) inşallah hepimizin yüzü güler bu ay.mübarek cuma gününde dua edelim arkadaşlar birbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…