- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.001
cnımmm gözün aydınn adetine kaç gün var daha erken olduğu için düşüktür canımmmSonuç geldi 39,60..
Çok düşük, ama şükürler olsun ki döllenme olmuş. Haftaya regl olmazsam günüm geçtikten sonra tekrarlayacagim testi.. Inşallah sağlıklı bir gebeliktirde tutunur bu defa
aslında başladın kullan madem arada muayene ol usg baktır
Sonuç geldi 39,60..
Çok düşük, ama şükürler olsun ki döllenme olmuş. Haftaya regl olmazsam günüm geçtikten sonra tekrarlayacagim testi.. Inşallah sağlıklı bir gebeliktirde tutunur bu defa
Amin canım inşallah Mayıs ayı hayırlı olur. Kimseye soyleyemiyorum
1 hafta çok zor geçecek mübarek cuma günü allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
heey çok sevindim. ama daha çok erkenki, normal değil mi bu değer şimdilik.
inşallah bebişlenirsin sen de
Ayy inşallah amin..söyleme hatta keseyi falan gör öyle söylersin bence. ayyy ya inşallah tutunur da kalp atışlarını da duyarsınız...
maşallah ne güzel sağlıkla gelsin bebiş hayırlı uzun ömürleriniz olsun birlikte Rabbim bize de nasip eder inşallah en hayırlı tez vakitte
Bilmiyorum ki normal mi..
daha 1 hafta var o yüzden normal olabilir
bak canım başkaları paylaşmış, şimdi okudum.
adet tarihinden 1 gün önce yaptıranların 27 çıkanları var. seninki 1 hafta önce 38 gibi bişey yazmışsın. ve bu katlanarak gidiyorsa bence çook normal. elbetteki dr'lar daha iyi anlar da bu naçizane benim yorumum.
bak buradan bi oku. değer tabloları verilmiş.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...tahlili-sonucuna-gore-beta-hcg-degerleri.html
Sonuç geldi 39,60..
Teşekkürler canım okudum , benzer tablolar var. Bu degerlerden yukselende olmus düsende.
hayirlisi olsun bakalim.
Dr. Aradım ama mesguldü
ne diyecegi belli haftaya tekrarlayacagim testi diyecek kesin.
Önceki gebeligimde 5 haftalikken 1118 çıkmıştı ve keseyi aynı gün görmüştüm zaten değer 1000 üzerine çıkmadan kese görünmüyor
haftaya yükselme varmı diye bakacağım ama yine keseyi görmek için 2 hafta beklemek gerekecek.
Teşekkürler canım okudum , benzer tablolar var. Bu degerlerden yukselende olmus düsende.
hayirlisi olsun bakalim.
Dr. Aradım ama mesguldü
ne diyecegi belli haftaya tekrarlayacagim testi diyecek kesin.
Önceki gebeligimde 5 haftalikken 1118 çıkmıştı ve keseyi aynı gün görmüştüm zaten değer 1000 üzerine çıkmadan kese görünmüyor
haftaya yükselme varmı diye bakacağım ama yine keseyi görmek için 2 hafta beklemek gerekecek.
Sonuç geldi 39,60..
hadi hanımlar Meyıs ayında beraber bebeişlerimizi bekleyelim . İnsallah mayıs ayında bebişlerimize kavuşuruz:)
chuchee**********1 Mayıs
gingery***********1 Mayıs*******HAMİLEEEEEE
missdely**********1 Mayıs
askyokolmak*******1 Mayıs
papatis***********3 Mayıs
BenimAskPastam****5 Mayıs
Fluu*************6 MAyıs
damak***********6 Mayıs
sykapusuz*********6 Mayıs
Umuttt***********7 Mayıs
eski9*************8 Mayıs
hanife55**********8 Mayıs
CICIBICIMELEK******8 Mayıs
cemom***********9 Mayıs
secido ***********10 Mayıs
_pdr ************10 Mayıs
Pirelideve*********10 Mayıs
Zeynthearch******10 Mayıs
CreeP***********11 Mayıs
melekkkkkk ******11 Mayıs
kds2309*********11 Mayıs
balarisi1 *********11 Mayıs
Pamukprenses187 **12 Mayıs
inciela***********12 Mayıs
26may***********13 Mayıs
oslemtugba********14 Mayıs
DELFN************14 Mayıs
ABCDEFCD*********14 Mayıs
brczngn***********15 Mayıs
unutkanvepanik*****19 Mayıs
nazligamzelim******19 Mayıs
feyzayldz*********21 Mayıs
bernaaydin********24 Mayıs
kızlarr adetimi 1 gün geçti
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
kızlarr adetimi 1 gün geçti