Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

evreninizi yerim kız ben sizin hanımlar gözler kapalı ormanlık bir alanda kuş sesleri suyun sesi ve doganın kokusu var bizde evrene olumlu mesajlar gonderıyoruz bebıslarımız hayırlı ve sağlılı evlatlarımız mayıs ayında bıze gelsin regl olmayalım bebiş olsun:KK49::KK9::KK16::KK16:

ooommmmmm ooommm ewet bayanlar gozler kapalı sımdı :) secıdo! sende kapat gozunu :)

evreninizi yerim kız ben sizin hanımlar gözler kapalı ormanlık bir alanda kuş sesleri suyun sesi ve doganın kokusu var bizde evrene olumlu mesajlar gonderıyoruz bebıslarımız hayırlı ve sağlılı evlatlarımız mayıs ayında bıze gelsin regl olmayalım bebiş olsun:KK49::KK9::KK16::KK16:

Gene evren diyo basladi bizimki :-D :-D ayy kuzumm inşallah dedigin gibi olur yaaaa

Secidooooo bizi de ekle listeneeeeeeee :KK66:))) bu arada sag kasığımda cok ağrım var :KK43: çatlıyorum galiba iğnemi vurulmuştum :)

genelde herkeste bı belırtı olup bende olmayınca umutsuzluga kapılıyorum.bı de parlodel kullanınca onume ne cıkıcak bılmıyorum :KK43:gecen aylarda en azından yumurtlama donemımde kasıgım agrırdı bu ay o bıle olmadı,bı ya da ıkı kere anlık oldu pufff

Belirti nelirti yok kuzum :KK66: gecikince oluyor belirtiiiii :KK66:

Allah allah 5 gun çok uzun canım catladiktan sonra seffaf renksiz akinti değişip beyaza dönmesi lazim.boşver düşünme strese sokma kendini umut olduğu sürece devam:KK34:

Biliyormusun bugun bile uzayan seffaf akintim vardi neyseki dunu dege3lendirdik banyo yapmadim sabaha kadar, insalaah tutar bu ay adetten sonra 10 13 15 17 gunler calistik, akintim bayagi artti bakalim nasip

Benide ekleyin 2 MAYİS olmaz isallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb kizlar napyosunuz, benim dun 17, gunumdu adetten sonra yani ovulasyonun son gunleriydi netseki kocisi ikna ettim yine calistik, bu ay 5 gun calistik bakalim sonuclari iyi olacakmi simdi adete 12 gun kaldi bebegim tutunur ve buyur insallah,

Kızlar selam benide yazın lütfen 4 mayis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaslar. Biz de çocuk istiyoruz geçen ay yumurtlama donemine dikkat ettiğimiz halde olmadı. Bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyorum. Ovulasyon testleri yumurtanın catladığını mı yoksa yumurtlama olduğunu mu haber veriyor?

samsung

Mrb kizlar napyosunuz, benim dun 17, gunumdu adetten sonra yani ovulasyonun son gunleriydi netseki kocisi ikna ettim yine calistik, bu ay 5 gun calistik bakalim sonuclari iyi olacakmi simdi adete 12 gun kaldi bebegim tutunur ve buyur insallah,

Benımde 17. Günüm dü bugün be dün çalıştık artık yeter sanırım bende ikna ettm daha fazla. Üstüne gidemiycem hayırlısı artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benımde 17. Günüm dü bugün be dün çalıştık artık yeter sanırım bende ikna ettm daha fazla. Üstüne gidemiycem hayırlısı artık

Evet canim elimizden geleni yaptik gerisi nasibimizde varsa bu ay olur yoksada obur aya, ben bu ay akintimi takip ederek 19 u dan beri degerlendirdik bu sabah yine seffaf uzayan akinti vardi, bu akinti yumurtlama bittikten sonradami devam ediyor, aslinda benim hic akintim olmazdi bu ay ne hikmetse kasik adetimin 12.ci gunuden sonra terleme kasik agrisi gogus agrisi ve seffaf uzayan akinti hepsini gordum, insallah beynim bana oyun oynamiyordur,

Evet canim elimizden geleni yaptik gerisi nasibimizde varsa bu ay olur yoksada obur aya, ben bu ay akintimi takip ederek 19 u dan beri degerlendirdik bu sabah yine seffaf uzayan akinti vardi, bu akinti yumurtlama bittikten sonradami devam ediyor, aslinda benim hic akintim olmazdi bu ay ne hikmetse kasik adetimin 12.ci gunuden sonra terleme kasik agrisi gogus agrisi ve seffaf uzayan akinti hepsini gordum, insallah beynim bana oyun oynamiyordur,

Onlara hiç inanma bence geçen ay adet olana kadar akıntı mide bulantısı yaşadm bişey çıkmadı bu ay adetm gecikmeden test mest yapmam

X